Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

on jest u mnie 2 miesiące - w kwestii ucieczek ufam mu bardziej niż Brokatkowi na przykład, ale też do konca nie ufam - jak go puściłam to byłam wyposażona w kieszeń wypchaną smakołykami i Zbynio o niej doskonale wiedział :lol: poza tym upał był taki, że musiałby być idiotą żeby uciekac - Drops na przykład uciekł mi z tego spaceru... do domu poleciał :D do cienia

Zbynio nie jest uciekinierem - bardzo fajne ma przywołanie, ale razem z Dropsem potrafią się napędzać i lecieć jeden zerkając na drugiego i wtedy muszę ostro Dropsa przywołać do porządku wzmocnieniem z twardym RRRRR :evil_lol: żeby się opamiętał

• 2 weeks later...
Posted

no biegamy póki jeszcze tam sie nie budują :lol:

a Zbynio jak to Zbynio - kochany i coraz bardziej kochany, trwają negocjacje adopcyjne - jak tyle czasu nikt go nie chciał, tak teraz dwie rodziny i obydwie... Zbynio albo żaden :mdleje:

Posted

czyli od przybytku domków głowa rozbolała .... domki. Ale dobrze ,że są. Musi być sznaucer? u Anuli jest śliczny sznaucerkowaty ponek. Może by się załapał.

Posted

Poker napisał(a):
czyli od przybytku domków głowa rozbolała .... domki. Ale dobrze ,że są. Musi być sznaucer? u Anuli jest śliczny sznaucerkowaty ponek. Może by się załapał.

no ja mam do adopcji jeszcze dwa inne sznaucerki mini i pokazywałam je, ale nie - tylko Zbynio :mdleje:
dziś Zbynio ma odwiedziny i zobaczymy

Posted

malawaszka napisał(a):
no ja mam do adopcji jeszcze dwa inne sznaucerki mini i pokazywałam je, ale nie - tylko Zbynio :mdleje:
dziś Zbynio ma odwiedziny i zobaczymy

hahaha czyżby rodzinki chciały Zbynia rozbójnika :D Nie chcą grzecznego miniaka tylko takiego z charakterkiem? Dziiiiwni ludzie :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
koło 19 jakoś, ja mam już ból brzucha :oops: Zbynio dziś bez szemrania (no może z jednym małym szemrnieciem :D ) dał się wykąpać :loveu:

A to jeszcze czas, żeby na odchodne się odwdzięczył :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie no - dzisiaj tylko odwiedziny, nie zabiorą go - chcą poznać, ale i tak nie wiem no... który dom powinnam wybrać - jak mam takie wątpliwości to może żaden :mdleje:

Zawsze przy wyborze domku są wielkie wątpliwości tak to już jest.Ja zawsze twierdzę,że mój tymczasowiczek nie będzie miał tak dobrze jak u mnie.Bo komu będzie się chciało podsuwać miseczki z jedzonkiem a może to a może tamto aby tylko jadł i dochodził do normalności.