malawaszka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 a kto miał/ma pomarańczowego rogza? ja dopiero co je kupiłam - Zbynio wcześniej miał zryty beret :lol: Quote
zerduszko Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Swiss, tylko obrożę ;) I też przed rogzem miał zryte, ale i tak mnie odrzuca :D Quote
malawaszka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 noo to jest szansa, że i Zbynio znajdzie dom :D dziś sukces był tez - udało mi się bez kagańca podciąć brewki i wydłubać ropki z oczu :D Quote
malawaszka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 tak :lol: całkowitym luźnym luzem :D bez sznurka nawet Quote
malawaszka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 on jest u mnie 2 miesiące - w kwestii ucieczek ufam mu bardziej niż Brokatkowi na przykład, ale też do konca nie ufam - jak go puściłam to byłam wyposażona w kieszeń wypchaną smakołykami i Zbynio o niej doskonale wiedział :lol: poza tym upał był taki, że musiałby być idiotą żeby uciekac - Drops na przykład uciekł mi z tego spaceru... do domu poleciał :D do cienia Zbynio nie jest uciekinierem - bardzo fajne ma przywołanie, ale razem z Dropsem potrafią się napędzać i lecieć jeden zerkając na drugiego i wtedy muszę ostro Dropsa przywołać do porządku wzmocnieniem z twardym RRRRR :evil_lol: żeby się opamiętał Quote
jambi Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Ty Wasia, pies psem, ale gdzie u Ciebie jest taka droga??? http://img687.imageshack.us/img687/723/dsc0108am.jpg Podjazd do posesji budujecie? Quote
malawaszka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 hehe może kiedyś :lol: to nowy sąsiad sobie zbudował :D Quote
jambi Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 no ale wy po niej biegacie a jak tam Zbynio? Quote
malawaszka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 no biegamy póki jeszcze tam sie nie budują :lol: a Zbynio jak to Zbynio - kochany i coraz bardziej kochany, trwają negocjacje adopcyjne - jak tyle czasu nikt go nie chciał, tak teraz dwie rodziny i obydwie... Zbynio albo żaden :mdleje: Quote
Poker Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 czyli od przybytku domków głowa rozbolała .... domki. Ale dobrze ,że są. Musi być sznaucer? u Anuli jest śliczny sznaucerkowaty ponek. Może by się załapał. Quote
malawaszka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Poker napisał(a):czyli od przybytku domków głowa rozbolała .... domki. Ale dobrze ,że są. Musi być sznaucer? u Anuli jest śliczny sznaucerkowaty ponek. Może by się załapał. no ja mam do adopcji jeszcze dwa inne sznaucerki mini i pokazywałam je, ale nie - tylko Zbynio :mdleje: dziś Zbynio ma odwiedziny i zobaczymy Quote
Rumi. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 malawaszka napisał(a):no ja mam do adopcji jeszcze dwa inne sznaucerki mini i pokazywałam je, ale nie - tylko Zbynio :mdleje: dziś Zbynio ma odwiedziny i zobaczymy hahaha czyżby rodzinki chciały Zbynia rozbójnika :D Nie chcą grzecznego miniaka tylko takiego z charakterkiem? Dziiiiwni ludzie :evil_lol: Quote
jambi Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 malawaszka napisał(a):dziś Zbynio ma odwiedziny i zobaczymy znaczy że trzymamy kciuki? :) no to zaciskam! :kciuki: Quote
malawaszka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 koło 19 jakoś, ja mam już ból brzucha :oops: Zbynio dziś bez szemrania (no może z jednym małym szemrnieciem :D ) dał się wykąpać :loveu: Quote
malawaszka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 no serio tak to wygląda - jest kochany bardzo i tuli się i w ogóle :shake: Quote
jambi Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 wasia, nie rozczulaj sie!!! rozczulisz się jak odjedzie...:) wiesz, że odwalasz kawał dobrej roboty Quote
zerduszko Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 malawaszka napisał(a):koło 19 jakoś, ja mam już ból brzucha :oops: Zbynio dziś bez szemrania (no może z jednym małym szemrnieciem :D ) dał się wykąpać :loveu: A to jeszcze czas, żeby na odchodne się odwdzięczył :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 nie no - dzisiaj tylko odwiedziny, nie zabiorą go - chcą poznać, ale i tak nie wiem no... który dom powinnam wybrać - jak mam takie wątpliwości to może żaden :mdleje: Quote
Anula Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 malawaszka napisał(a):nie no - dzisiaj tylko odwiedziny, nie zabiorą go - chcą poznać, ale i tak nie wiem no... który dom powinnam wybrać - jak mam takie wątpliwości to może żaden :mdleje: Zawsze przy wyborze domku są wielkie wątpliwości tak to już jest.Ja zawsze twierdzę,że mój tymczasowiczek nie będzie miał tak dobrze jak u mnie.Bo komu będzie się chciało podsuwać miseczki z jedzonkiem a może to a może tamto aby tylko jadł i dochodził do normalności. Quote
Recommended Posts