Poker Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Niesamowitą ma twarz,te jasne krzaczaste brwi , jasne uszy i sumiaste wąsiska, fantastyczne!!! Quote
Margi Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Zbynio robi takie minki,że chyba bym go pieściła od rana do wieczora. :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Poker napisał(a):Niesamowitą ma twarz,te jasne krzaczaste brwi , jasne uszy i sumiaste wąsiska, fantastyczne!!! cudny prawda? :loveu: Margi napisał(a):Zbynio robi takie minki,że chyba bym go pieściła od rana do wieczora. :loveu::loveu::loveu: no - do pierwszego warknięcia :lol: potem już serce nie jest takie miękkie i nakazuje wprowadzić odrobinę dyscypliny, ale to skutkuje cudownie u Zbynia - wczoraj mieliśmy gości z psiakiem - samcem shih-tzu - też kastratem i moi chłopcy całkiem fajnie go przyjęli, tzn Dropsewicz znał go już wcześniej, ale Zbynio pierwszy raz - szarpał się do niego bo chciał go poznać, wkurzał się jak nie mógł do niego podejść i wtedy zaczynał się pieklić mały furiat, ale jak już dochodził do psiaka to było nieźle Quote
Poker Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Przyszły DS zna wszystkie " maniery" Zbynia? Przyjaciel o tym imieniu jest zupełnym przeciwieństwem Zbynia :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Poker napisał(a):Przyszły DS zna wszystkie " maniery" Zbynia? Przyjaciel o tym imieniu jest zupełnym przeciwieństwem Zbynia :evil_lol: wszystkich to pewnie i ja nie znam, ale o wszystkim co wiem mówiłam i jeszcze będę mówiła, zresztą Zbynio jest coraz lepszy więc mam nadzieję, że u nich się nie cofnie w rozwoju i będzie dobrym psem :loveu: Quote
Saththa Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Ahhhh i tutaj też :) Ekhem.... Zapraszam na bazarek na sznupki Malawaszkowe do 15.09.2011 Srebrna bizuteria ;) http://www.dogomania.pl/threads/212830-Wisiorki-%C5%82a%C5%84cuszki-kolczyki-SREBRO-pr%C3%B3ba-925-na-sznupki-Malawaszkowe-do150911-22.00 Quote
malawaszka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 jadą już jadą po Zbyniutka :cry: kurde... o jakieś 3 tygodnie za długo bo on teraz się taki cudny zrobił i tak mi trudno :cry: Quote
AniaGucio Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Tobie jest trudno, a jak będzie czuł się Dropsik jak Zbynio wyjedzie?! Quote
malawaszka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 no to mi pomogłaś... Drops będzie się czuł dobrze bo będzie mnie więcej dla niego - on się zawsze cieszy jak tymczasy znikają i korzysta z życia Quote
jambi Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 nie płacz, odwaliłaś super-extra-fantastyczny kawał dobrej roboty i wiesz o tym ;) Quote
AniaGucio Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 nie chciałam, przepraszam!! ...cieszę się, że Zbynio jedzie do DS Quote
Poker Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 malawaszka napisał(a):. Drops będzie się czuł dobrze bo będzie mnie więcej dla niego - on się zawsze cieszy jak tymczasy znikają i korzysta z życia tak jak nasz Dolar.Jest przyjazny do tymczasowiczek ,ale odżywa jak znikają. Nie martw się , jakoś przebolejesz. Najlepiej jest klin klinem. Coś o tym wiem. Quote
malawaszka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 no i pojechali :cry: ja jestem świnia bo jak już są ludzie po psa to jakoś szybko ich pakuję i niech jadą zanim się rozbeczę :oops: albo rozmyślę :splat: Quote
zerduszko Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 malawaszka napisał(a):no i pojechali :cry: ja jestem świnia bo jak już są ludzie po psa to jakoś szybko ich pakuję i niech jadą zanim się rozbeczę :oops: albo rozmyślę :splat: Tez tak robię, tak mi łatwiej. Tulim, tulim :calus: Quote
ludka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Trzymaj sie, Waszko :) Tez bym beczala. Jak poszlo? Zbynio dal sie wziac przez zaskoczenie? Ale jestem ciekawa wiesci z DS :) Quote
malawaszka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 ludka napisał(a):Trzymaj sie, Waszko :) Tez bym beczala. Jak poszlo? Zbynio dal sie wziac przez zaskoczenie? Ale jestem ciekawa wiesci z DS :) Zbyniutek to łakomczuch więc sam poszedł z Państwem do samochodu za smakołykami, jedynie co to serce mi pękło jak patrzył za mną przez szybę :( staram się nie patrzeć jak odjeżdżają bo ten widok nicnierozumiejącegopieska potem mnie prześladuje długo długo ale spojrzałam... no i mam kolejny do kolekcji widok odjeżdżającej buźki brodatej :cry: ale dzwoniłam już :oops: dojechali bez problemów, byli na długim spacerku i Zbynio poznał już dwóch kolegów z którymi będzie musiał się dogadać bo korzystają z jednego ogródka - więc będzie miał z kim się bawić tylko muszą się dogadać - golden i westik - póki co małe spięcie było z westikiem :lol: nie dziwi mnie to zupełnie, ale będzie dobrze! Quote
ludka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Super, ze ma kumpli. Nowe towarzystwo, nie bedzie tak tesknil. Bedzie dobrze. :) Podziwiam domy tymczasowe, tyle pracy i emocji... Quote
Saththa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 ludka napisał(a): Podziwiam domy tymczasowe, tyle pracy i emocji... to tak jak ja. emocje i praca i dotego, ze oddają... ja to bym chyba nie oddała :) i tak bym przestała być domem tymczasowym :lol: Quote
malawaszka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 ja się jakoś nauczyłam - z tymczasów została Pepa ['], Drops, no i koty :oops: 3... mam cały czas w głowie, że jak zostanie kolejny to ten co siedzi w schronie będzie miał mniejsze szanse na dom, a tymczasów jest jak na lekarstwo ;( ale nie lubię oddawać psów, nie lubię jak nie wiem co... to boli, kazdy jeden boli, mimo, że Zbynio był, albo raczej bywał, niedobry, warczał to i tak go kochamy, fajnie gadał z nami, ech kurde no ale jak mus to mus... Quote
Saththa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='malawaszka']ja się jakoś nauczyłam - z tymczasów została Pepa ['], Drops, no i koty :oops: 3... mam cały czas w głowie, że jak zostanie kolejny to ten co siedzi w schronie będzie miał mniejsze szanse na dom, a tymczasów jest jak na lekarstwo ;( ale nie lubię oddawać psów, nie lubię jak nie wiem co... to boli, kazdy jeden boli, mimo, że Zbynio był, albo raczej bywał, niedobry, warczał to i tak go kochamy, fajnie gadał z nami, ech kurde no ale jak mus to mus... I jedynie pewnie to jakoś tak Cię trzyma przy życiu :) Quote
jambi Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 ja i tak Cię niezmiennie, nieustannie podziwiam :) (o Waszce mówie, nie o Sathth... tej wyżej :eviltong: ) Quote
malawaszka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 aaa nam tak brakuje Zbyniutka :cry: rano zawsze witał nas swoim auuuuuuu :lol: dziś wstaliśmy i jednocześnie... do siebie.... auuuuuuu :errrr: czuby :lol: rozmawiałam z Panią Zbyniową - bardzo grzeczny był w nocy, spał na swoim legowisku, wczoraj bardzo fajnie przywitał w domu pana męża więc myślę, że będzie gites! a teraz jest w pracy ze swoją panią :lol: Quote
Recommended Posts