Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
Niesamowitą ma twarz,te jasne krzaczaste brwi , jasne uszy i sumiaste wąsiska, fantastyczne!!!

cudny prawda? :loveu:

Margi napisał(a):
Zbynio robi takie minki,że chyba bym go pieściła od rana do wieczora. :loveu::loveu::loveu:

no - do pierwszego warknięcia :lol: potem już serce nie jest takie miękkie i nakazuje wprowadzić odrobinę dyscypliny, ale to skutkuje cudownie u Zbynia - wczoraj mieliśmy gości z psiakiem - samcem shih-tzu - też kastratem i moi chłopcy całkiem fajnie go przyjęli, tzn Dropsewicz znał go już wcześniej, ale Zbynio pierwszy raz - szarpał się do niego bo chciał go poznać, wkurzał się jak nie mógł do niego podejść i wtedy zaczynał się pieklić mały furiat, ale jak już dochodził do psiaka to było nieźle

Posted

Poker napisał(a):
Przyszły DS zna wszystkie " maniery" Zbynia? Przyjaciel o tym imieniu jest zupełnym przeciwieństwem Zbynia :evil_lol:

wszystkich to pewnie i ja nie znam, ale o wszystkim co wiem mówiłam i jeszcze będę mówiła, zresztą Zbynio jest coraz lepszy więc mam nadzieję, że u nich się nie cofnie w rozwoju i będzie dobrym psem :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
. Drops będzie się czuł dobrze bo będzie mnie więcej dla niego - on się zawsze cieszy jak tymczasy znikają i korzysta z życia

tak jak nasz Dolar.Jest przyjazny do tymczasowiczek ,ale odżywa jak znikają.
Nie martw się , jakoś przebolejesz. Najlepiej jest klin klinem. Coś o tym wiem.

Posted

malawaszka napisał(a):
no i pojechali :cry: ja jestem świnia bo jak już są ludzie po psa to jakoś szybko ich pakuję i niech jadą zanim się rozbeczę :oops: albo rozmyślę :splat:

Tez tak robię, tak mi łatwiej.

Tulim, tulim :calus:

Posted

ludka napisał(a):
Trzymaj sie, Waszko :) Tez bym beczala.
Jak poszlo? Zbynio dal sie wziac przez zaskoczenie?
Ale jestem ciekawa wiesci z DS :)

Zbyniutek to łakomczuch więc sam poszedł z Państwem do samochodu za smakołykami, jedynie co to serce mi pękło jak patrzył za mną przez szybę :( staram się nie patrzeć jak odjeżdżają bo ten widok nicnierozumiejącegopieska potem mnie prześladuje długo długo ale spojrzałam... no i mam kolejny do kolekcji widok odjeżdżającej buźki brodatej :cry:

ale dzwoniłam już :oops: dojechali bez problemów, byli na długim spacerku i Zbynio poznał już dwóch kolegów z którymi będzie musiał się dogadać bo korzystają z jednego ogródka - więc będzie miał z kim się bawić tylko muszą się dogadać - golden i westik - póki co małe spięcie było z westikiem :lol: nie dziwi mnie to zupełnie, ale będzie dobrze!

Posted

Super, ze ma kumpli. Nowe towarzystwo, nie bedzie tak tesknil. Bedzie dobrze. :)
Podziwiam domy tymczasowe, tyle pracy i emocji...

Posted

ludka napisał(a):

Podziwiam domy tymczasowe, tyle pracy i emocji...

to tak jak ja. emocje i praca i dotego, ze oddają... ja to bym chyba nie oddała :) i tak bym przestała być domem tymczasowym :lol:

Posted

ja się jakoś nauczyłam - z tymczasów została Pepa ['], Drops, no i koty :oops: 3... mam cały czas w głowie, że jak zostanie kolejny to ten co siedzi w schronie będzie miał mniejsze szanse na dom, a tymczasów jest jak na lekarstwo ;( ale nie lubię oddawać psów, nie lubię jak nie wiem co... to boli, kazdy jeden boli, mimo, że Zbynio był, albo raczej bywał, niedobry, warczał to i tak go kochamy, fajnie gadał z nami, ech kurde no ale jak mus to mus...

Posted

[quote name='malawaszka']ja się jakoś nauczyłam - z tymczasów została Pepa ['], Drops, no i koty :oops: 3... mam cały czas w głowie, że jak zostanie kolejny to ten co siedzi w schronie będzie miał mniejsze szanse na dom, a tymczasów jest jak na lekarstwo ;( ale nie lubię oddawać psów, nie lubię jak nie wiem co... to boli, kazdy jeden boli, mimo, że Zbynio był, albo raczej bywał, niedobry, warczał to i tak go kochamy, fajnie gadał z nami, ech kurde no ale jak mus to mus...

I jedynie pewnie to jakoś tak Cię trzyma przy życiu :)

Posted

aaa nam tak brakuje Zbyniutka :cry: rano zawsze witał nas swoim auuuuuuu :lol: dziś wstaliśmy i jednocześnie... do siebie.... auuuuuuu :errrr: czuby :lol:

rozmawiałam z Panią Zbyniową - bardzo grzeczny był w nocy, spał na swoim legowisku, wczoraj bardzo fajnie przywitał w domu pana męża więc myślę, że będzie gites! a teraz jest w pracy ze swoją panią :lol: