Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anula napisał(a):
Zawsze przy wyborze domku są wielkie wątpliwości tak to już jest.Ja zawsze twierdzę,że mój tymczasowiczek nie będzie miał tak dobrze jak u mnie.Bo komu będzie się chciało podsuwać miseczki z jedzonkiem a może to a może tamto aby tylko jadł i dochodził do normalności.

Hahahaha, to ja mam znów odwrotnie i uważam, że go rozpuszczą podsuwaniem wszystkiego pod nos, wejdzie im na głowę i zaraz będzie zwrot :lol:

Strasznie ciężko mi się rozstaje z psami i wymyślam niestworzone historie ;)

Posted

Mi też jest zawsze ciężko rozstać się a,że jestem płaczkiem to muszę pochlipać i przejść za jakiś czas do codzienności.Ciekawe,czy Państwo zakochają się w Zbyniu i odwrotnie?

Posted

zakochali się :lol: przyjadą po niego za tydzień bo w weekend jeszcze mająjakiś wyjazd i nie chcą psa zostawiać tak od razu z babcią więc w poniedziałek albo wtorek - czyli mamy jeszcze tydzień dla siebie; myślę, że sobie poradzą - Pani lubi pracować z psem, więc musi być ok

Posted

no jeszcze się nie cieszymy bo zbynio jeszcze u mnie :lol: będziemy się cieszyć jak pojedzie i jak będzie ok
a tamtemu domkowi posyłałam nasze pozostałe sznaucerki, ale niestety - było albo Zbynio albo żaden :(

Posted

jak nie dałam jak dałam - jakby tylko chcieli np Maxa to nie widziałabym problemu bo dom jest bardzo fajny, ale Zbynia nie - sam dom z ogrodem nie wystarczy, a potem będę miała problemy bo kogoś pogryzł :shake: bo niby Państwo mówili, że mieli charakterną suczkę, ale suczka ta była strzyżona pod narkozą czy tam głupim jasiu (a Zbynio już dość narkoz miał w zyciu i nie chciałabym żeby co kilka miec dostawał kolejne...) - ja mówiłam o zachowaniach Zbynia, o wszystkim, ze on jak chce ugryźć to gryzie i to mocno - nie że łapie i ostrzega - gryzie - to jest agresja nie? i o tym mówiłam od początku i Państwo wydawali się rozumieć, a potem w ankiecie w miejscu czego oczekujemy od psa - żeby nie był agresywny :mdleje: no to sami z siebie Zbynia skreślają, a nadal go chcą - bo ładny! może i by było dobrze, ale ja mam dość stresów i wolę dać psa tam, gdzie ktoś będzie z nim pracował, szkolił, i trzymał go krótko tak jak trzeba, a nie pozwoli wejść na głowę a potem będzie usypiał do strzyżenia bo pies furiat