zerduszko Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='malawaszka']haha jak chcesz to może być w kocim, ale z tego co tam nocą słyszę to nie wyspałabyś się :D lepiej w salonie - ze Zbyniem :p[/QUOTE] Moje kotki też nie próżnują w nocy :D Wsie drzwi otwarte, to czasem mi i po głowie przebiegną :lol: Mam twardy sen, 5 lat mieszkałam w akademiku ;) Quote
malawaszka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 HA! zawzięłam się i opitoliłam gada :diabloti: za kilka dni się ładnie wyrówna i będzie cacy :loveu: Quote
Saththa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 malawaszka napisał(a):HA! zawzięłam się i opitoliłam gada :diabloti: za kilka dni się ładnie wyrówna i będzie cacy :loveu: :multi::) Ręce całe?:) Quote
malawaszka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 całe :lol: Zbynio głupi nie jest i szybko pokumał, że w kagańcu to może mi nagwizdać i stał grzecznie :D no - prawie grzecznie, ale stał. tylko trochę się wił, przy pupie musiał mi go Jarek trzymać, niestety na maszynkę zareagował mega paniką więc tym razem nożyczkami go zrobiłam :roll: będę miała zakwasy w dłoni :D Quote
Saththa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 no to dobrze ze całe;) I tez na foty czekam;) Quote
wilczy zew Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 malawaszka napisał(a):niestety na maszynkę zareagował mega paniką więc tym razem nożyczkami go zrobiłam :roll: będę miała zakwasy w dłoni :D no wiesz,przy kurduplu :turn-l: my olbrzymka robimy nożyczkami i nie ma żadnych zakwasów :siara: poka poka fotki Quote
malawaszka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 mam foty, ale nieostre bo już ostatnie promienie słońca uciekały ale coś tam widac :lol: Quote
malawaszka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Margi napisał(a):A gdzie podziała się broda? :evil_lol: no co Ty - broda była w kagańcu więc jej nie tykałam nawet :lol: jeszcze mu nie urosła :lol: Quote
wilczy zew Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 to co widzę to całkiem fajnie Ci wyszło :klacz: ja naszemu dzisiaj trochę grzyweczkę skracałam,takie ździebko,wyszło nierówno,więc wyrównałam i jeszcze wyrównałam i jeszcze wyrównałam i jeszcze wyrównałam...:oops: wiecej nie tykam się do grzywki,zostawiam mamie:-( Quote
malawaszka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 wilczy zew napisał(a): ja naszemu dzisiaj trochę grzyweczkę skracałam,takie ździebko,wyszło nierówno,więc wyrównałam i jeszcze wyrównałam i jeszcze wyrównałam i jeszcze wyrównałam...:oops: wiecej nie tykam się do grzywki,zostawiam mamie:-( :roflt: ja muszę jeszcze poprawić grzywkę czy raczej brewki bo grzywki to tam nie ma :lol: no i brody z jednej strony jest więcej bo z drugiej było ogolone do zszywania i nie wiem czy to zostawić czy wyciąć tak samo Quote
wilczy zew Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 dla ścisłosci to były brewki myślę,że lepiej wyrównać będzie rowno rosło Quote
Saththa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 http://img855.imageshack.us/img855/585/dsc0045po.jpg alez uroczo tu wygląda :) Quote
malawaszka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 bo on teraz w ogóle uroczo wygląda - śliczny jest i kochany - ma tylko jeden mankament :lol: Quote
wilczy zew Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 malawaszka napisał(a): ma tylko jeden mankament :lol: jaki ........ Quote
malawaszka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 wilczy zew napisał(a):jaki ........ jak gryzie... to gryzie :roll: Quote
wilczy zew Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 malawaszka napisał(a):jak gryzie... to gryzie :roll: to mu przejdzie-zaufanie + dyscyplina nasz też się poprawia Quote
malawaszka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 wilczy zew napisał(a):to mu przejdzie-zaufanie + dyscyplina nasz też się poprawia to jest mało optymistyczne - Wasz się poprawia - pół roku jest już u Was nie? i dopiero się poprawia - ja chcę szybciej :lol: Quote
Anula Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Ale on fajny teraz wygląda jak prawdziwy sznupek -bardzo podobny do mojego Filipka -jedynie tylko różnią się ogonkami -Zbynio ma ogonek a Filipek nie. Quote
zerduszko Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Niestety, ale na zaufanie trzeba sobie zapracować :P Nie ma co mierzyć czasu, sporo od psa, ale i od człowieka zależy. Kluch ok. rok się do mnie przekonywał, ale teraz nawet jak jej obiecam lańsko, to przyjdzie ;) Co nie zmienia faktu, że jak pies ma tendencję do gryzienia, to może kiedyś do tego wrócić.... jak mu się coś nie spodoba albo przypomni. Kluszczon po tylu latach ojca mojego złapała, tylko ona kontroluje się i zawsze tylko łapała. Trza mu mądrego domu. Quote
Recommended Posts