Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

miałam wczoraj fajny tel o Zbynia - narobiłam sobie wielkiej nadziei bo Państwo mają sznaucerkę mini i chodza z nią do psiej szkoły i ze Zbyniem też by chodzili, pani miała z mężem porozmawiać i zadzwonić i nie zadzwoniła dziś :( i pewnie już nie zadzwoni, ech

a tak leniuchuja znudzone deszczem chłopaki

i Zbynio kaskader

Posted

zerduszko napisał(a):
Nie trać nadziei! Jak on tak robio sam z siebie, to już wiem jakiej sztuczki bym go uczyła, hehehehe :P

jakiej?

Zbynio nie tylko takie cuda robi - on jest jak kot! jak wychodze to siedzi na parapecie i czeka aż wrócę, albo na tym oparciu od kanapy żeby widzieć podwórko - cudak jest i gdyby nie to warkotanie to byłby pies idealny

Posted

Zbynio upolował ropuchę :mdleje: złapał i natychmiast wypluł i zaczęło się... toczenie piany z pyska :shock: zapluł mi cały dom :roll: zaczął się jakoś tak zachłystywać więc dawaj go pod prysznic i zlałam wodą pysk, wypłukałam ile się dało, jak się trochę uspokoiło to... pomysleliśmy że jak już go mamy pod prysznicem to można by go wykąpać wykorzystując chwilę słabości :D więc Zbynio przy okazji został umyty :D potem jeszcze się zrzygał i teraz śpi - więc już luz ale miałam chwilę stresu... ciekawe czy dalej będzie polował na żaby...

Posted

malawaszka napisał(a):
Zbynio upolował ropuchę :mdleje: złapał i natychmiast wypluł i zaczęło się... toczenie piany z pyska :shock: zapluł mi cały dom :roll: zaczął się jakoś tak zachłystywać więc dawaj go pod prysznic i zlałam wodą pysk, wypłukałam ile się dało, jak się trochę uspokoiło to... pomysleliśmy że jak już go mamy pod prysznicem to można by go wykąpać wykorzystując chwilę słabości :D więc Zbynio przy okazji został umyty :D potem jeszcze się zrzygał i teraz śpi - więc już luz ale miałam chwilę stresu... ciekawe czy dalej będzie polował na żaby...

Model :)

Ps. Mario Cię pozdrawia, bo przez Ciebie został wykąpany :lol:

Posted

kurde, żeby jedna mała ropuszka takiego bigosu narobiła? Zbynio rzygaaaaał w nocy i rzygaaał - a nie zjadł tej żaby cholernej - tylko ją chwycił na ułamek sekundy, teraz już w porządku się czuje, ale noc była boska :shock:

niewiniątko

Posted

Dobrze, że tylko rzygał, ropuchy mają na skórze pęcherze z obrzydliwą cieczą (ponoć w celach obronnych), nie pamiętam na ile jest szkodliwa

Posted

lilo napisał(a):
hahah chłopaki rozrabiaki a tu proszę - trafiło ich i obydwoje wykapani - to teraz może Lunka spojrzy na nich przychylniejszym okiem :)

niedoczekanie :D ale i na nią kapiel czeka :D

Posted

tia.. gadzina niedobra! na pewno dom bez dzieci musi byc - u naszych była koleżanka i jak zaczęła biec z piskiem to Zbynio dawaj za nią bynajmniej nie w celach rozrywkowych... a dziś chciał mnie zeżreć bo jadł świńskie ucho - nie dałby sobie odebrać...

a taki jestem rozkoszny