wilczy zew Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 słusznie,takie rozpasanie nie może przekreślić jego przyszłosci :lol: Quote
malawaszka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 miałam wczoraj fajny tel o Zbynia - narobiłam sobie wielkiej nadziei bo Państwo mają sznaucerkę mini i chodza z nią do psiej szkoły i ze Zbyniem też by chodzili, pani miała z mężem porozmawiać i zadzwonić i nie zadzwoniła dziś :( i pewnie już nie zadzwoni, ech a tak leniuchuja znudzone deszczem chłopaki i Zbynio kaskader Quote
zerduszko Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Nie trać nadziei! Jak on tak robio sam z siebie, to już wiem jakiej sztuczki bym go uczyła, hehehehe :P Quote
malawaszka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 zerduszko napisał(a):Nie trać nadziei! Jak on tak robio sam z siebie, to już wiem jakiej sztuczki bym go uczyła, hehehehe :P jakiej? Zbynio nie tylko takie cuda robi - on jest jak kot! jak wychodze to siedzi na parapecie i czeka aż wrócę, albo na tym oparciu od kanapy żeby widzieć podwórko - cudak jest i gdyby nie to warkotanie to byłby pies idealny Quote
zerduszko Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 malawaszka napisał(a):jakiej? Wchodzenie na oparcie krzesła 4 łapkami :D Quote
malawaszka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 ZAPRASZAM na bazarek dla dużych naszych chłopaków http://www.dogomania.pl/threads/212356-Ozdobne-zagarki-termometry-kapielowe-DENDASTIXY-kurtki-Diadora-na-sznupy-do-12.08 Quote
malawaszka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Zbynio upolował ropuchę :mdleje: złapał i natychmiast wypluł i zaczęło się... toczenie piany z pyska :shock: zapluł mi cały dom :roll: zaczął się jakoś tak zachłystywać więc dawaj go pod prysznic i zlałam wodą pysk, wypłukałam ile się dało, jak się trochę uspokoiło to... pomysleliśmy że jak już go mamy pod prysznicem to można by go wykąpać wykorzystując chwilę słabości :D więc Zbynio przy okazji został umyty :D potem jeszcze się zrzygał i teraz śpi - więc już luz ale miałam chwilę stresu... ciekawe czy dalej będzie polował na żaby... Quote
zerduszko Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 malawaszka napisał(a):Zbynio upolował ropuchę :mdleje: złapał i natychmiast wypluł i zaczęło się... toczenie piany z pyska :shock: zapluł mi cały dom :roll: zaczął się jakoś tak zachłystywać więc dawaj go pod prysznic i zlałam wodą pysk, wypłukałam ile się dało, jak się trochę uspokoiło to... pomysleliśmy że jak już go mamy pod prysznicem to można by go wykąpać wykorzystując chwilę słabości :D więc Zbynio przy okazji został umyty :D potem jeszcze się zrzygał i teraz śpi - więc już luz ale miałam chwilę stresu... ciekawe czy dalej będzie polował na żaby... Model :) Ps. Mario Cię pozdrawia, bo przez Ciebie został wykąpany :lol: Quote
malawaszka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 zerduszko napisał(a): Ps. Mario Cię pozdrawia, bo przez Ciebie został wykąpany :lol: :ices_bla::ices_bla::ices_bla: a Drops nie kocha wykapanego Zbynia i wywalił go z legowiska :D Quote
malawaszka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 kurde, żeby jedna mała ropuszka takiego bigosu narobiła? Zbynio rzygaaaaał w nocy i rzygaaał - a nie zjadł tej żaby cholernej - tylko ją chwycił na ułamek sekundy, teraz już w porządku się czuje, ale noc była boska :shock: niewiniątko Quote
Margi Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 zdaje mi się ,że ropuszysko miało jakiś jad i biedaczek się pochorował. Na zdjęciu jest słodki taki do schrupania. :loveu: Quote
sybil Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Dobrze, że tylko rzygał, ropuchy mają na skórze pęcherze z obrzydliwą cieczą (ponoć w celach obronnych), nie pamiętam na ile jest szkodliwa Quote
wilczy zew Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Biedny Sznytek- ropucha,kąpiel i jeszcze Dropsik przestał go kochać :placz: Quote
malawaszka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 z Dropsem już wróciło do normy :D dziś Drops zaliczył kąpiółkę bo wpadł w jakieś bagno po kolana :lol: więc obaj ślicznie pachną :) pyłem... Quote
lilo Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 hahah chłopaki rozrabiaki a tu proszę - trafiło ich i obydwoje wykapani - to teraz może Lunka spojrzy na nich przychylniejszym okiem :) Quote
malawaszka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 lilo napisał(a):hahah chłopaki rozrabiaki a tu proszę - trafiło ich i obydwoje wykapani - to teraz może Lunka spojrzy na nich przychylniejszym okiem :) niedoczekanie :D ale i na nią kapiel czeka :D Quote
malawaszka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 tia.. gadzina niedobra! na pewno dom bez dzieci musi byc - u naszych była koleżanka i jak zaczęła biec z piskiem to Zbynio dawaj za nią bynajmniej nie w celach rozrywkowych... a dziś chciał mnie zeżreć bo jadł świńskie ucho - nie dałby sobie odebrać... a taki jestem rozkoszny Quote
zerduszko Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Ściągnęłaś na neigo fatum przez te szelki. Jak widzę pomarańczowego rogza, to mnie dreszcze przechodzą :lol: Oooo, jaka droga już zrobiona :) Quote
Recommended Posts