Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olbrzyma jednego na tymczasie już mam, a na otarcie łez właśnie kombinuję transport sznaupka minika z radomia - także sama sobie radzę z wyszukiwaniem tymczasów i w tym jednym akurat pomocy nie potrzebuję :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
olbrzyma jednego na tymczasie już mam, a na otarcie łez właśnie kombinuję transport sznaupka minika z radomia - także sama sobie radzę z wyszukiwaniem tymczasów i w tym jednym akurat pomocy nie potrzebuję :lol:

a może poszukaj we Wrocławiu:) wtedy mogłabym pomóc w transporcie;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Chociaż jeden zarabia na siebie ;)

taaa, nie to co nasze... darmozjady....:nonono2:

chociaż po pobycie u mnie w pracy to bym chyba musiałam psa wyciagac z cięzkiej depresji....

Posted

malawaszka napisał(a):
aaa nam tak brakuje Zbyniutka :cry: rano zawsze witał nas swoim auuuuuuu :lol: dziś wstaliśmy i jednocześnie... do siebie.... auuuuuuu :errrr: czuby :lol:

rozmawiałam z Panią Zbyniową - bardzo grzeczny był w nocy, spał na swoim legowisku, wczoraj bardzo fajnie przywitał w domu pana męża więc myślę, że będzie gites! a teraz jest w pracy ze swoją panią :lol:

No to cudownie - Zbynio bądź grzeczny!!

Zazdroszczę Pani Zbyniowej - z męzem marzymy o tym, żeby mieć pracę do której moglibyśmy zabierać naszego Gucia :)

Maławaszko, a kinga nie ma jakiegoś sznupka ;) ?? Pytam, bo jeszcze przez następne 3 tygodnie będę w Koszalinie!

Posted

[quote name='AniaGucio']No to cudownie - Zbynio bądź grzeczny!!

Zazdroszczę Pani Zbyniowej - z męzem marzymy o tym, żeby mieć pracę do której moglibyśmy zabierać naszego Gucia :)

Maławaszko, a kinga nie ma jakiegoś sznupka ;) ?? Pytam, bo jeszcze przez następne 3 tygodnie będę w Koszalinie!

AniaGucio - :calus:
...i to się nazywa właśnie odruch bezwarunkowy :evil_lol:, taki łańcuch skojarzeniowy:
- Koszalin -> kinga -> sznaucery -> malawaszka -> i jej puste miejsce :diabloti:

malawaszko. kinga nie pisała, bo kinga jest delikatna :p - i nie będzie ciągle tylko pisała i pisała w kosmos, skoro masz w danym momencie zajęte.
kinga się czai, czai - i przyatakowuje w odpowiednim momencie.
myślimy - obie :diabloti: - z AniąGucio, ze trzy tygodnie na radomszczaka to dla Ciebie zupełnie wystarczająco; proszę uwiń się z nim w tym czasie.
Przecież nie możemy dopuścić do tego, aby AniaGucio miała pusty przebieg :roll:, skoro już zawitała na północne antypody...

Posted

no póki co to mam Remika... miało być szybko do domku, a jak będzie - życie pokaże bo oczywiście się zesr.ło i zerzygało... standard...

a Kinga swoją drogą mogłaby pokazać jak "coś" ma bo można by pomyśleć coś nawet jeśli nie do mnie