malawaszka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 zerduszko napisał(a):Chociaż jeden zarabia na siebie ;) noo nie ma to tamto, od pierwszego dnia dyscyplina i ciężka praca :cry: Quote
malawaszka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 wilczy zew napisał(a):Jaka reakcja Dropsika? śpi :lol: wyluzowany, nie chodzi, nie szuka, nie płacze, nei rozpacza :lol: a z smsa ze zdjęciem się ucieszył :lol: Quote
TERESA BORCZ Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 O jaki balsam na serce ze bżeda , rozpieszczana ma domek !!!! Nie rozpaczaj malawszako, mamy dla ciebie , jak tylko chcesz, na otarcie łez piękneeego sznaucera olbrzyma! Quote
malawaszka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 olbrzyma jednego na tymczasie już mam, a na otarcie łez właśnie kombinuję transport sznaupka minika z radomia - także sama sobie radzę z wyszukiwaniem tymczasów i w tym jednym akurat pomocy nie potrzebuję :lol: Quote
Luna_wro Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 malawaszka napisał(a):olbrzyma jednego na tymczasie już mam, a na otarcie łez właśnie kombinuję transport sznaupka minika z radomia - także sama sobie radzę z wyszukiwaniem tymczasów i w tym jednym akurat pomocy nie potrzebuję :lol: a może poszukaj we Wrocławiu:) wtedy mogłabym pomóc w transporcie;) Quote
Anula Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Kibicowałam Zbyniowi przez cały czas no i Zbynio w nowym domku.Powodzenia na nowej drodze życia.A teraz następna bida ma szansę na cudowny DT. Quote
jambi Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 zerduszko napisał(a):Chociaż jeden zarabia na siebie ;) taaa, nie to co nasze... darmozjady....:nonono2: chociaż po pobycie u mnie w pracy to bym chyba musiałam psa wyciagac z cięzkiej depresji.... Quote
malawaszka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Luna_wro napisał(a):a może poszukaj we Wrocławiu:) wtedy mogłabym pomóc w transporcie;) juz mam wsio - jutro po małego jadę Quote
jambi Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 malawaszka napisał(a):juz mam wsio - jutro po małego jadę wasia.... to juz uzależnienie.... :lol: Quote
AniaGucio Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 malawaszka napisał(a):aaa nam tak brakuje Zbyniutka :cry: rano zawsze witał nas swoim auuuuuuu :lol: dziś wstaliśmy i jednocześnie... do siebie.... auuuuuuu :errrr: czuby :lol: rozmawiałam z Panią Zbyniową - bardzo grzeczny był w nocy, spał na swoim legowisku, wczoraj bardzo fajnie przywitał w domu pana męża więc myślę, że będzie gites! a teraz jest w pracy ze swoją panią :lol: No to cudownie - Zbynio bądź grzeczny!! Zazdroszczę Pani Zbyniowej - z męzem marzymy o tym, żeby mieć pracę do której moglibyśmy zabierać naszego Gucia :) Maławaszko, a kinga nie ma jakiegoś sznupka ;) ?? Pytam, bo jeszcze przez następne 3 tygodnie będę w Koszalinie! Quote
malawaszka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 no kinga nic nie pisała ostatnio, ale juz mi nie szukajcie - ja już mam dograne jutro wszystko :lol: Quote
kinga Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='AniaGucio']No to cudownie - Zbynio bądź grzeczny!! Zazdroszczę Pani Zbyniowej - z męzem marzymy o tym, żeby mieć pracę do której moglibyśmy zabierać naszego Gucia :) Maławaszko, a kinga nie ma jakiegoś sznupka ;) ?? Pytam, bo jeszcze przez następne 3 tygodnie będę w Koszalinie! AniaGucio - :calus: ...i to się nazywa właśnie odruch bezwarunkowy :evil_lol:, taki łańcuch skojarzeniowy: - Koszalin -> kinga -> sznaucery -> malawaszka -> i jej puste miejsce :diabloti: malawaszko. kinga nie pisała, bo kinga jest delikatna :p - i nie będzie ciągle tylko pisała i pisała w kosmos, skoro masz w danym momencie zajęte. kinga się czai, czai - i przyatakowuje w odpowiednim momencie. myślimy - obie :diabloti: - z AniąGucio, ze trzy tygodnie na radomszczaka to dla Ciebie zupełnie wystarczająco; proszę uwiń się z nim w tym czasie. Przecież nie możemy dopuścić do tego, aby AniaGucio miała pusty przebieg :roll:, skoro już zawitała na północne antypody... Quote
malawaszka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 o masz!!! a było takie przysłowie: nie wywołuj wilka z lasu :evil_lol: a jak już jesteś - masz coś? :D Quote
kinga Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 malawaszka napisał(a): a jak już jesteś - masz coś? :D - i to się nazywa Właściwy Odruch Bezwarunkowy :ylsuper: :biggrina::biggrina::biggrina: Quote
jambi Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 no dobrze i co z tym odruchem??? ... ja z ciekawości, bo se tak podczytuje i czekam jak sie akcja rozwinie :grins: Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 no póki co to mam Remika... miało być szybko do domku, a jak będzie - życie pokaże bo oczywiście się zesr.ło i zerzygało... standard... a Kinga swoją drogą mogłaby pokazać jak "coś" ma bo można by pomyśleć coś nawet jeśli nie do mnie Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 no... se doczytaj :D a jakby kto pytał to zbynio ma się dobrze, tylko na psy sie stawia na spacerach :roll: Quote
jambi Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 to ja pospamuje ;) Do adopcji Yorko- sznaucer!!! :evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/213936-DO-ADOPCJI-YORKOSZNAUCER...i-inne-)-do-13.09-godz.-13.00?p=17561866#post17561866 i przy okazji, taki bazarek jeszcze ;) http://www.dogomania.pl/threads/213933-LITERATURA-szpiedzy-wojna-czasy-bezpieki-TANIO!-Do-12.09-godz.-17-00?p=17561960#post17561960 Quote
ludka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Zbynio twardziel :cool3: Pozostał Zbyniem? Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 ludka napisał(a):Zbynio twardziel :cool3: Pozostał Zbyniem? tak :lol: w miejscach gdzie mogło by to być źle odebrane jest Byniem :D Quote
jambi Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Bynio to mi się z takim byczkiem kojarzy... dużo mięśni, mało rozumku :megagrin: Quote
Recommended Posts