Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a widzisz! a było tak od razu, to Ty nie, o jakichs dylematach piszesz :eviltong:
no to teraz wiadomo że prawidłowo wybrałaś i trzymamy kciuki za ten ostatni tydzień :p

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jambi napisał(a):
a widzisz! a było tak od razu, to Ty nie, o jakichs dylematach piszesz :eviltong:
no to teraz wiadomo że prawidłowo wybrałaś i trzymamy kciuki za ten ostatni tydzień :p

dylematy miałam po samych rozmowach tel - wtedy naprawdę wydawało się, że to super dom dla Zbynia, a nagle to jedno jedyne zdanie w ankiecie i po dylematach - oni byliby świetni dla Maxa bo Max nie ma w sobie agresji, ale niestety nie podoba się

Posted

wilczy zew napisał(a):
czy ludzie nie rozumieją,że najważniejszy jest charakter a nie wygląd

niestety znaczna większość jak widzi już zdjęcie i pies na nim ładnie wygląda to już nie słuchają co się mówi o charakterze :( no bo Zbynio przecież wygląda na zdjęciach tak ślicznie :mdleje:

Posted

wilczy zew napisał(a):
czy ludzie nie rozumieją,że najważniejszy jest charakter a nie wygląd

nie rozumieją... w taki sam sposób podchodza do ludzi przeca... to co sie beda zastanawiac nad charakterem psa.

Posted

A ja dziś pędzę do starszej pani , > 80 lat, bo znalazła w lesie zabiedzoną psinkę , sznaucerko podobną. Podobno chłopak ok.3 letni. Pani ma już psa ze schronu i nie da rady z dwójką. Szuka dla niego domku.Może by się załapał na jakiś domek w spadku po Zbyniu? Wkleję tu fotki, OK?

Posted

Poker napisał(a):
A ja dziś pędzę do starszej pani , > 80 lat, bo znalazła w lesie zabiedzoną psinkę , sznaucerko podobną. Podobno chłopak ok.3 letni. Pani ma już psa ze schronu i nie da rady z dwójką. Szuka dla niego domku.Może by się załapał na jakiś domek w spadku po Zbyniu? Wkleję tu fotki, OK?

wklej oczywiście - poślę dalej i wrzucę na www

AniaGucio napisał(a):
Widzę, że się dużo dzieje na wątku - wieczorkiem siądę i nadrobię zaległości!! Zbynio idzie do DS??

taki jest plan :)

Posted

ja się cieszę, ale jak to ja - muszę się pozamartwiać :splat: nie byłabym sobą przecież :roll: no i nie ukrywam - będzie mi bardzo ciężko się z nim rozstać - łatwiej jest jak psiak jest bezproblemowy - wtedy jest żal bo fajnie mieć w domu słodziaka, ale nie ma zmartwienia, że ludzie nie podołają, albo się zniechęcą, a jak psiak problemowy - no to jest stres, ale wierzę w Zbynia bo to mądry piesek tylko ktoś go skrzywdził - najgorzej, że jest teraz taki kochany, przylepek, wesoły, ostatnio po domu szalał jak dziki dzik - miał głupawkę i latał między gratami - mało sie nie poobijał bo po domu porozstawiane różne meble, drabiny itd bo Jarek malował ściany i Zbynio miał slalom gigant :D

a Zbynio ma zamieszkać w Rudzie Śląskiej

Posted

Nooo Zbynio duzo przeszedł... już nie wspominając o tym czego nie wiemy ale Ci weci i to ich szycie... do teraz mi słabo mimo, ze śladu nie widac ;/

Będzie dobrze. Wasiu Ty bys złego domku nie wybrała:)

Posted

zerduszko napisał(a):
Będzie dobrze :) Chociaż zawsze możesz sobie zostawić :P

wiem, że mogę, ale póki jest domek, który chce Zbynia to sio! Jarek marudzi, że on by chciał żeby Zbynio został bo się skumplowali bardzo, ale tutaj to ja jestem zimnym głosem rozsądku :(

Posted

malawaszka napisał(a):
Jarek marudzi, że on by chciał żeby Zbynio został bo się skumplowali bardzo, ale tutaj to ja jestem zimnym głosem rozsądku :(

jessu do czego to dzoszło!!! :crazyeye: ... świat staje na głowie :roll:

Posted

jambi napisał(a):
jessu do czego to dzoszło!!! :crazyeye: ... świat staje na głowie :roll:

to nie pierwszy raz już - Brokata też chciał zostawić i kogoś jeszcze :lol: ale ja tu niucham podstęp = zapsić nas do oporu i koniec z tymczasami :D