malawaszka Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 no - masz już wprawę - powinnaś go przejąć :D Quote
malawaszka Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 zerduszko napisał(a):Marze o tym :lol: to pakujemy się bo błekitnej strzały i za godzinkę zrobimy puk puk :D Quote
wilczy zew Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Nie bierz Snycika siłą bo straci zaufanie,spróbuj może nożyczek,na smaczki. Quote
AniaGucio Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Wy tu się wyglupiacie a my biedne obie sapiemy, bo gorąco i niewygodnie. Duży ruch cholera, jesteśmy dopiero niecałe 50 km od BydgoszcZy :( Quote
malawaszka Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 AniaGucio napisał(a):Wy tu się wyglupiacie a my biedne obie sapiemy, bo gorąco i niewygodnie. Duży ruch cholera, jesteśmy dopiero niecałe 50 km od BydgoszcZy :( a jak to Wy jedziecie i gadacie z nami hę? Wilczy zew spokojnie - tak tylko sobie peplam :D Quote
zerduszko Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 malawaszka napisał(a):to pakujemy się bo błekitnej strzały i za godzinkę zrobimy puk puk :D Byliście, bo spałam? :lol: Aniu, jak Ty piszesz na forum z komórki? Mi się najwyższej udaje zalogować i poczytać :/ Quote
malawaszka Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 byliśmy - zostawiliśmy Ci niespodziankę na wycieraczce :D ja nawet nie wiem jak poczytać :D Quote
AniaGucio Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 zerduszko napisał(a):Byliście, bo spałam? :lol: Aniu, jak Ty piszesz na forum z komórki? Mi się najwyższej udaje zalogować i poczytać :/ A masz ekran dotykowy? Zostało nam jeszcze 200km czyli jakieś 3 godziny :/ Quote
wilczy zew Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 dotykowy ekran wcale nie jest potrzebny,jak nie miałam lapka to z komórki czytałam i pisałam na forum,potrzebna jest dobra przeglądarka,najlepiej opera internet na zwykłęj karcie komórkowej jest bardzo drogi Quote
malawaszka Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 dziewczyny kto robi ogłoszenia Zbynia teraz? bo dostaję linki do aktywacji - no i nie chciałabym marudzić :oops: ale ogłoszenia powinny mieć w tytule coś więcej niż "ZBYNIU" :modla: nie wiem do kogo pisać Quote
AniaGucio Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 wilczy zew napisał(a):dotykowy ekran wcale nie jest potrzebny,jak nie miałam lapka to z komórki czytałam i pisałam na forum,potrzebna jest dobra przeglądarka,najlepiej opera internet na zwykłęj karcie komórkowej jest bardzo drogi Nie żebym się przemądrzała czy cóź... jeżeli chodzi o elektronikę, wszelkie gadżety i nowości, jestem do bani - mam od tego męża ;). W moim przypadku ważne jest żebym aktualizowała programy bo w przeciwnym razie, przeglądarka "says NO" Quote
Hitoshi Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 malawaszka napisał(a):dziewczyny kto robi ogłoszenia Zbynia teraz? bo dostaję linki do aktywacji - no i nie chciałabym marudzić :oops: ale ogłoszenia powinny mieć w tytule coś więcej niż "ZBYNIU" :modla: nie wiem do kogo pisać Ja z bazarku, a jaki miał być tytuł? To pozmieniam tam gdzie się da Quote
malawaszka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 ja pozmieniałam tam gdzie były linki do edycji - Sznaucer miniaturowy z charakterem do adopcji - taki tytuł będzie ok - dzięki Quote
Luna_wro Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 malawaszka napisał(a):ja pozmieniałam tam gdzie były linki do edycji - Sznaucer miniaturowy z charakterem do adopcji - taki tytuł będzie ok - dzięki może trzeba było dodać, że z "mocnym" charakterkiem i tylko dla odważnych;) skoro on taki charakterny jest:) Quote
Luna_wro Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 spróbujecie? http://www.dogomania.pl/threads/210213-fotograficzny-quot-widok-z-mojego-okna-quot-dla-Budrysek-do-22VII?daysprune=-1 Quote
malawaszka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Luna_wro napisał(a):może trzeba było dodać, że z "mocnym" charakterkiem i tylko dla odważnych;) skoro on taki charakterny jest:) w tytule się az tyle nie zmieści, ale w treści jest to co trzeba a i przy rozmowie będę mówić, ale też muszę powiedzieć, że Zbynio robi postępy, coraz więcej mogę z nim zrobić, on się po prostu bał i stąd to gryzienie było i warczenie - to nie jest zły pies :lol: jest dobry, tylko jeszcze o tym nie wie :D Quote
zerduszko Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Każdy porządny sznaucer nie pozwoli sobie, żeby go obca baba za szelki odciągała :D Teraz już jesteś swoja baba, to i pozwala Ci na więcej ;) Quote
warsawmoo Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Witam! Dziewczyny, dajcie jakiś skrócony opis chłopaka - w jakim jest stanie zdrowotnym, szczepienia, kastracja, charakter, stosunek do innych zwierzaków itp., pięknie proszę :) Quote
malawaszka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 ja również pięknie proszę o podobny opis potencjalnego domku :) Zbynio - kastrowany, max 5 lat, jeszcze nieszczepiony - będzie w tym tygodniu, charakter opisałam w mailu, koty - goni jak uciekają, jak nie uciekają i się o niego ocierają to głupieje i stoi i czeka aż zaczną uciekać, psy - "swoje" lubi, szaleje z moim Dropsem, bawią się, sunie moje go nie lubią bo im na początku dokuczał i molestował więc teraz się unikają i nie zaczepiają, jest do moich psów uległy - pomagają mi go wychowywać :lol: do obcych psów - zachowuje się jak to w stadzie - nie lubimy obcych psów bo mieszkamy na wsi :lol: obcych kotów też bardzo nie lubimy, innych zwierzów nie mamy :niewiem: dzieci - bałabym się dać do domu z dziecmi chociaz u mnie są, ale te są szkolone i wiedzą, ze pies może użreć - są ostrożne, do ludzi - początkowo nieufny jak kazdy sznaucer; po rozszarpanym gardle nie został prawie slad, ale nie wiem co mu ktoś zrobił - Zbynio nie szczeka - piszczy, wyje, ale nie umie szczekać - przekrzywia wtedy głowę jakby go bolało, albo jakby miał coś nie tak - może to przez naciągniętą skórę bo przecież był łatany 3 razy... Quote
warsawmoo Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Podobnego opisu to chyba się nie da, bo to kobieta, ale tak, jak pisałam w mailu - młoda dziewczyna, 23 lata, wrażliwa na krzywdę zwierząt. Miała już wcześniej zwierzaki w domu, więc nie jest zielona. Nie ma dzieci, zrównoważona. No i będzie pod moim okiem :cool3:, tutaj w Lublinie. Widzę się z nią codziennie. No i trochę się mnie boi bo jestem jej szefową, :diabloti: dlatego napewno nie zrobi niuniowi krzywdy ... :p Quote
malawaszka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 a jak z doświadczeniem z psami trudniejszymi? żeby on nie zrobił krzywdy jej, jak z planami na przyszłość - 23 lata to wiek, że tak powiem mocno "produkcyjny" i trzeba brać pod uwagę to przy adopcji psa Quote
Recommended Posts