Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AniaGucio napisał(a):
Wy tu się wyglupiacie a my biedne obie sapiemy, bo gorąco i niewygodnie. Duży ruch cholera, jesteśmy dopiero niecałe 50 km od BydgoszcZy :(

a jak to Wy jedziecie i gadacie z nami hę?

Wilczy zew spokojnie - tak tylko sobie peplam :D

Posted

malawaszka napisał(a):
to pakujemy się bo błekitnej strzały i za godzinkę zrobimy puk puk :D

Byliście, bo spałam? :lol:

Aniu, jak Ty piszesz na forum z komórki? Mi się najwyższej udaje zalogować i poczytać :/

Posted

zerduszko napisał(a):
Byliście, bo spałam? :lol:

Aniu, jak Ty piszesz na forum z komórki? Mi się najwyższej udaje zalogować i poczytać :/

A masz ekran dotykowy?

Zostało nam jeszcze 200km czyli jakieś 3 godziny :/

Posted

dotykowy ekran wcale nie jest potrzebny,jak nie miałam lapka to z komórki czytałam i pisałam na forum,potrzebna jest dobra przeglądarka,najlepiej opera

internet na zwykłęj karcie komórkowej jest bardzo drogi

Posted

dziewczyny kto robi ogłoszenia Zbynia teraz? bo dostaję linki do aktywacji - no i nie chciałabym marudzić :oops: ale ogłoszenia powinny mieć w tytule coś więcej niż "ZBYNIU" :modla: nie wiem do kogo pisać

Posted

wilczy zew napisał(a):
dotykowy ekran wcale nie jest potrzebny,jak nie miałam lapka to z komórki czytałam i pisałam na forum,potrzebna jest dobra przeglądarka,najlepiej opera

internet na zwykłęj karcie komórkowej jest bardzo drogi

Nie żebym się przemądrzała czy cóź... jeżeli chodzi o elektronikę, wszelkie gadżety i nowości, jestem do bani - mam od tego męża ;). W moim przypadku ważne jest żebym aktualizowała programy bo w przeciwnym razie, przeglądarka "says NO"

Posted

malawaszka napisał(a):
dziewczyny kto robi ogłoszenia Zbynia teraz? bo dostaję linki do aktywacji - no i nie chciałabym marudzić :oops: ale ogłoszenia powinny mieć w tytule coś więcej niż "ZBYNIU" :modla: nie wiem do kogo pisać

Ja z bazarku, a jaki miał być tytuł? To pozmieniam tam gdzie się da

Posted

malawaszka napisał(a):
ja pozmieniałam tam gdzie były linki do edycji - Sznaucer miniaturowy z charakterem do adopcji - taki tytuł będzie ok - dzięki

może trzeba było dodać, że z "mocnym" charakterkiem i tylko dla odważnych;) skoro on taki charakterny jest:)

Posted

Luna_wro napisał(a):
może trzeba było dodać, że z "mocnym" charakterkiem i tylko dla odważnych;) skoro on taki charakterny jest:)

w tytule się az tyle nie zmieści, ale w treści jest to co trzeba a i przy rozmowie będę mówić, ale też muszę powiedzieć, że Zbynio robi postępy, coraz więcej mogę z nim zrobić, on się po prostu bał i stąd to gryzienie było i warczenie - to nie jest zły pies :lol: jest dobry, tylko jeszcze o tym nie wie :D

Posted

Witam! Dziewczyny, dajcie jakiś skrócony opis chłopaka - w jakim jest stanie zdrowotnym, szczepienia, kastracja, charakter, stosunek do innych zwierzaków itp., pięknie proszę :)

Posted

ja również pięknie proszę o podobny opis potencjalnego domku :)

Zbynio - kastrowany, max 5 lat, jeszcze nieszczepiony - będzie w tym tygodniu, charakter opisałam w mailu, koty - goni jak uciekają, jak nie uciekają i się o niego ocierają to głupieje i stoi i czeka aż zaczną uciekać, psy - "swoje" lubi, szaleje z moim Dropsem, bawią się, sunie moje go nie lubią bo im na początku dokuczał i molestował więc teraz się unikają i nie zaczepiają, jest do moich psów uległy - pomagają mi go wychowywać :lol: do obcych psów - zachowuje się jak to w stadzie - nie lubimy obcych psów bo mieszkamy na wsi :lol: obcych kotów też bardzo nie lubimy, innych zwierzów nie mamy :niewiem: dzieci - bałabym się dać do domu z dziecmi chociaz u mnie są, ale te są szkolone i wiedzą, ze pies może użreć - są ostrożne, do ludzi - początkowo nieufny jak kazdy sznaucer; po rozszarpanym gardle nie został prawie slad, ale nie wiem co mu ktoś zrobił - Zbynio nie szczeka - piszczy, wyje, ale nie umie szczekać - przekrzywia wtedy głowę jakby go bolało, albo jakby miał coś nie tak - może to przez naciągniętą skórę bo przecież był łatany 3 razy...

Posted

Podobnego opisu to chyba się nie da, bo to kobieta, ale tak, jak pisałam w mailu - młoda dziewczyna, 23 lata, wrażliwa na krzywdę zwierząt. Miała już wcześniej zwierzaki w domu, więc nie jest zielona. Nie ma dzieci, zrównoważona. No i będzie pod moim okiem :cool3:, tutaj w Lublinie. Widzę się z nią codziennie. No i trochę się mnie boi bo jestem jej szefową, :diabloti: dlatego napewno nie zrobi niuniowi krzywdy ... :p

Posted

a jak z doświadczeniem z psami trudniejszymi? żeby on nie zrobił krzywdy jej, jak z planami na przyszłość - 23 lata to wiek, że tak powiem mocno "produkcyjny" i trzeba brać pod uwagę to przy adopcji psa