Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak Pabianice
u nas każdy w domu ma zwierzaki i nie wezmą do siebie:( a żadna z nas - wolontariuszek też nie bardzo może:(

nie wiem czy wirus czy poprostu zła karma lub stres, ma biegunki więc od razu dostał prochy:( nie wiem jak to wygląda, oby tylko nie zaczął wymiotować:(

Posted

Jeśli piechcia15 na miejscu nie znajdziesz nikogo, kto by malucha przetrzymał do wizyty, może przyjechać do mnie. Gdyby był problem z transportem, mogę po niego pojechać. Dobrze by było, aby dzisiejszą noc spędził poza schronem. Opiekę będzie miał zapewnioną całą dobę i mnóstwo głasków. Napiszę Ci mój nr telef. na PW

Posted

warto zwrócić uwagę i rozpowszechnić
OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz
C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Posted

nie wiem co słychać u Puchatka bo nie dzwoniłam. Jutro pójde do niego.

Kurcze cały czas mamy pod górę:( dziś dowiedziałam się że garncarz nie przyjmuje w pt a jedyny dzień kiedy ma wolny to wt i śr i to tez nie późno tak jak chciałam tylko 19.45:( modliszka podejmuj szybka męską decyzję. No chyba że jest tu ktoś kto mógłby z małym pojechać??

dzięki ranna za ADT no ale trzeba zadecydować co robimy z ta wizytą.

zacznijcie też szukać transportu pliss, bo ja już nie ogarniam wszystkiego:(

nie ma kogoś z Łodzi kto mógłby malca przetrzymać?

doszła wpłata:

188zł WARANSKA 3.06

Posted

kurcze no mnie pasowało w piątek...
w tygodniu musiałabym brać wolne, żeby dojechać z łodzi do warszawy w godzinach szczytu to jest 3,5 h
powrót pewnie szybciej, no ale znowu na drugi dzień do pracy... zastanowie się do jutra

Posted

ta Warzecha mogłaby być ale w takim wariancie jak wtedy że Garncarz przyszedłby na chwilę na konsultację, ale jego w pt nie ma:( kurcze no nie wiem.... W końcu tyle się o nim słyszy ze chciałoby sie do samej góry trafić

Posted

- jak tam Puchatek???
- mam nadzieję, że już niedługo będzie na miejscu w swoim nowym domku ...
- Piechcia, jeżeli macie transport do Bydgoszczy, to mogę młego przetrzymać kilka dni,,,,a do Piły już jest blisko...

Posted

Żeby wszystko się pomyślnie ułożyło
Żeby szczęścia bardzo dużo było.
Żeby w końcu nasz Puchatek mógł jechać do domku swojego.
A tam czeka szczęście i miłość dla niego..

Posted

Modliszka dopisz wpłatę. Pomyliłam się bo zamiast wpłatę od waranskiej napisałam od rannej ale już to zmieniłam:)

maluszek ma sie ok, niezły bystrzacha z niego. Był z nami na spacerze, modliszka ma filmik. Fajnie chodzi za nogą, tylko trzeba cmokać albo czymś dzwonić aby słyszał, ale jest sprytny i napewno da sobie rade w życiu:) cudowny z niego brzdąc:)

Posted

Natura jest niesamowita i człowiek nie potrafi sobie wyobrazić jak takie zwierzęprzystosowuje sie do życia bez tak ważnego zmysłu .
Przy zwierzętach niewidzących mozna zaobserwować takie zmiany jak - zmiana chodu (wysoki unoszenie nóg - szczególnie przednich mozna to nazwać w przenosni macaniem podłoża) - dłuższe wąsy - dłuższe włosy w uszach - oczywiście wyostrzony słuch. Zwierze uczy się na pamięc swojego terytorium .
Piechciu15 czy coś wiadomo co z wizytą ?jak sprawa z transportem ?
Wizytę przedadopcyjną Pani Marta przełozyła na wtorek .Mineli się z narzeczonym :)

Posted

Dziewczyny a jak ze zdrówkiem chłopaczka??

Jest przeuroczy :loveu: przyszły domek będzie miał z niego pociechę...
Przy naszym boksiowym ślepaczku, który mieszkał z drugim psiakiem, pani zakładała "drugiemu" dzwoneczek do obroży. Coś w stylu "tu jestem";)