Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oo cholera zapomniałam zapytać!! zrobię to w pn bo i tak muszę umowę wypełnić.Musze sobie zapisać:)
Puchatek czuje się wyśmienicie, roznosi go energia, zwiedził dziś cały budynek schroniska ze mną, pogryzł pracownikowi rękawice i takie tam psikusy:)

A jak tam transport?będzie we wtorek?

Magdy napewno był zaszczepiony i odrobaczony bo u nas każdy to ma, ale jeszcze dowiem się na 100%
Kubuś niestety został przeniesiony do innego boksu w którym siedzi przerażony sam i strasznie płacze:(:(

Posted

Na FB są życzenia dużo miłości w nowym domku dla Puchatkai Puchatkowej rodzinki :-) oraz inne :-)
Tworząc to wydarzenie nie przypuszczałam że będzie tak szczęśliwe dla malucha i że tak szybko znajdzie się domek dla niego. Tak bardzo się cieszę:sweetCyb::iloveyou::bigcool:

Posted

Iljova napisał(a):
Na FB są życzenia dużo miłości w nowym domku dla Puchatkai Puchatkowej rodzinki :-) oraz inne :-)
Tworząc to wydarzenie nie przypuszczałam że będzie tak szczęśliwe dla malucha i że tak szybko znajdzie się domek dla niego. Tak bardzo się cieszę:sweetCyb::iloveyou::bigcool:

ILJOVA GRATULACJE :) :) :)
i milosci dla psiunka

Posted

tak właściwie to nic takiego nie zrobiłam utworzyłam wydarzenie i rozesłałam, a reszta???........ potoczyła się sama szczęśliwie dla naszego kochanego i wspaniałego Puchatka :-)

Posted

Iljova napisał(a):
tak właściwie to nic takiego nie zrobiłam utworzyłam wydarzenie i rozesłałam, a reszta???........ potoczyła się sama szczęśliwie dla naszego kochanego i wspaniałego Puchatka :-)

wiem, to tak bywa, ale radosc jest wielka:) ale gdybys nie zalozyla...

Posted

Huraaa, Puchatek uratowany:) Teraz tę płacząca bidę bierzemy na warsztat! Drugiemu trza pomóc, śliczniak też:)
Czarodziejko Iljovo błagam zrób mu na FB wydarzenie:)
Dziewczynki jakieś info o nim. To Kuba tak?

Posted

piechcia15 napisał(a):
Myśle że Kubuś ma ok 3 mies. Jego losy są nieznane. SM go przywiozła ktoś "zgubił" go w pudełku z kocykiem:)

Tak ...... Zgubił .... Brak słów .....

Posted

Przynajmniej miał tyke szczęścia że dostał kocyk i pudełko . Wiele zwierząt umiera śmiercią głodową lub zostaje zamordowanych ... Dobrze ze jego były Pan dał mu choć trochę szansy na przetrwanie ... Choć prościej byłoby zosawic w schronie.... Miał troszkę szczęscia .

Posted

Oj :) chyba byście u mnie cąły schron zostawiły :) bedziemy mieli już 4 marudy i to full myslę :)
Uwierzcie ze mały poradzi sobie bez dzwoneczka . On bedzie lepiej znał okolice niz nasze widzące .
Nasza klacz takze miała miec towarzystwo , bo bedzie wpadała na wszystko , nie mogłobyć drzew na pastwisku itd straszyli mnie ze rozbije sie przy pierwszej ucieczce.
A dzisiaj stoi w ogrodzeniu z samej taśmy , ma na pastwisku drzewa które omija , nie rozbija si kiedy zdarzy jej sie uciec:)Dodam ze jest sama . narazie bez towarzysza. Natura radzi sobie świetnie w takich sytuacjach . To my ludzie wyobrażamy sobie o jaki biedny . On innego zycia nie zna , i nie mówcie przy nim głośno bo mu przykro bedzie:)dla puchatka świat jest piekny taki jaki jest :)
tu praca moja i mojej kalczki .po powrocie wątek znów ożyje ponieważ zamierzam kontynuować współprace z Dziunią :)
http://forum.hipologia.pl/viewtopic.php?f=1&t=805&sid=3d1547dbc5b6d2df5921a3790510007f

Posted

[quote name='Magdalena Jankowska']Oj :) chyba byście u mnie cąły schron zostawiły :) bedziemy mieli już 4 marudy i to full myslę :)
Uwierzcie ze mały poradzi sobie bez dzwoneczka . On bedzie lepiej znał okolice niz nasze widzące .
Nasza klacz takze miała miec towarzystwo , bo bedzie wpadała na wszystko , nie mogłobyć drzew na pastwisku itd straszyli mnie ze rozbije sie przy pierwszej ucieczce.
A dzisiaj stoi w ogrodzeniu z samej taśmy , ma na pastwisku drzewa które omija , nie rozbija si kiedy zdarzy jej sie uciec:)Dodam ze jest sama . narazie bez towarzysza. Natura radzi sobie świetnie w takich sytuacjach . To my ludzie wyobrażamy sobie o jaki biedny . On innego zycia nie zna , i nie mówcie przy nim głośno bo mu przykro bedzie:)dla puchatka świat jest piekny taki jaki jest :)
tu praca moja i mojej kalczki .po powrocie wątek znów ożyje ponieważ zamierzam kontynuować współprace z Dziunią :)
http://forum.hipologia.pl/viewtopic.php?f=1&t=805&sid=3d1547dbc5b6d2df5921a3790510007f

Wspaniała ta klacz :-) Cudowna. Proponuje poczytania postów na FB są skierowane do Puchatka i jego Rodziny :-) Wszyscy bardzo się cieszą

Posted

Prozę może choć któraś z Was mi wyjaśni dokładnie krok po kroku jak się wstawie banerek ? Raz udało mi się wstawić nie wiem jakim cudem ale nie podlinkowany .. :) to wstawiłabym Kubusia, chcę również mu pomóc w znalezieniu mu domku :)

Posted

Najeżdzasz na banerek, zaznaczasz go, ja w laptopie klikam obok i się podświetla. Następnie robisz kopiuj, ja w laptopie prawym klawiszem:), potem brykasz na góre strony na Ustawienia, klikasz, następnie na Edytuj sygnaturę, po lewej stronie strony, tak na połowie mniej więcej, potem klikasz wstaw obok jakiegoś innego banerka jeśli już masz i na koniec klikasz zapisz. Działa????;)