ranna Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Cieszę się maluszku, że już jesteś "na wolności", miód na serce patrzeć jak brykasz po trawce. Jakoś szczególnie Ci kibicowałam, może dlatego, że jesteś jeszcze taki maleńki. Fajnie, że masz taki domek, psie towarzystwo, które będzie twoimi oczkami. Wszystkiego najlepszego dla ciebie Puchatku i dla twojej ludzko-zwierzęcej rodzinki. Quote
sylwija Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Bardzo miło widzieć takie zdjęcia :) Super psiaka macie :D Quote
andegawenka Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Iljova napisał(a):Puchatku !!! jak wspaniale Nie macie pojęcia jak ogromną radość czuję,że ten słodki psiak ma już swój wspaniały dom i jest taki szcześliwy radosny i szalony :-) My skrzydełek dostajemy, oglądając takie fotki....:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
modliszka84 Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 WARANSKA napisał(a):Przepraszam,ze pytam,ale nie widze swojej wplaty w pierwszym poscie. bo nie miałam czasu zrobić z tym porządku Quote
piechcia15 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 WARANSKA napewno jest bo pisałam tu o tym na wątku i o tym że pomyliłam ciebie z ranną ale modliszka nie zaktualizowała 1 postu.ale kasa jest Quote
Ada44 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 - dużo szczęścia na Nowej Drodze Życia Puchatku,,,brykaj do woli i rośnij zdrowo:loveu: Quote
Marycha35 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Tak jest, ciesz się życiem i miłością:):):) Quote
Marycha35 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 A ten drugi psiaczek jak? Kuba, ma swój wątek? Teraz jemu trzeba pomóc:) Quote
piechcia15 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 jeszcze mu nie założyłam, bo czasu nie miałam:( Quote
Marycha35 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Spoczko Piechciu, jak dasz rade, wrzuć link:) I tu chyba już tytuł można zmienić:) Quote
Iljova Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Jak tylko Kubuś będzie miał wątek to zrobię mu wydarzenie na FB Quote
Marycha35 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Supero:):):) No, Kubulcu, szykuj się na nowe życie:) Quote
piechcia15 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 wątek Kubulka: http://www.dogomania.pl/threads/209699-*Pabianice*-wyrzucony-szczeniak-Kubus-pilnie-szuka-domu-!!?p=17085734#post17085734 opis tak napisałam że można go brac do ogłoszeń, tylko nie piszcie że Pabianice, tylko okolice Łodzi, bo świry od razu do schroniska przyjeżdżają:( Quote
Marycha35 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Pięknie Piechciu, to idziemy pomagać Kubulcowi:) Quote
brzośka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Marycha35 napisał(a):Pięknie Piechciu, to idziemy pomagać Kubulcowi:) dokładnie tak! :) Quote
Agnieszka_K Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 no to jak Puchatek ma już swój raj, czas an Kubusia :) Quote
piechcia15 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 zapraszam wszystkie ciotki do zakupów na nowym pabianickim bazarku z psimi akcesoriami:) http://www.dogomania.pl/threads/209774-kolejny-psio-ludzki-bazar-%29-CENY-JAK-ZWYKLE-NISKIE-%29-koniec-28.06?p=17094920#post17094920 Quote
martaipieski Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Magdalena Jankowska napisał(a):Wklejam zdjęcia :) Przepraszam ale narzeczony fotograficznie nie jest uzdolniony :) wiec narazie takie z Mizią :)i podczas szalllloooonnnnneeeeeggggooooo galopiku :) ciesze sie że mały jest już w nowym wspaniałym domku:) Magda jak będe gdześ tam w waszej okolicy wpadne odwiedzić przystojniaczka:)moge tez cyknąć fotki:) Quote
Magdalena Jankowska Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Puchatek miewa się świetnie , już po szczepionkach i odrobaczeniach . Dzisiaj przezył swoją pierwszą kapiel i ma piekną puszystą sierstkę :) zobaczymy jak długo hi hi hi Radzi sobie świetnie , zapoznał się już z końmi . Boi sie ich bardzo . ale to sie da przeskoczyć :) w końcu słyszy je tylko jak wychodzą na pastwisko . Za trzy tygodnie szczepienie na wścielkiznę . A za trzy miesiące kastracja . Już umówiona :) puchatkowo pozdrawiamy / Quote
modliszka84 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Uaktualniłam pierwszą stronę. Uwzględniłam tam wpłaty, które dotarły na Magdy konto + wydatki, które ponieśliśmy (nie wiem dokładnie jaki był koszt benzyny, bo nie jechałyśmy moim samochodem). Płaciłyśmy z "pabianickiej skarpety", na którą zbieramy kasy z bazarków i innych datków. Jeśli ktoś sobie życzy zwrotu pieniążków to proszę o taką informację na PW lub maila. Reszta narazie zasiliła naszą "skarpetę". Pozostałe nasze wątki, na których regularnie opłacamy różne psy: http://www.dogomania.pl/threads/182555-*Dosia-przeniesiona-do-hotelu-PILNIE-POTRZEBNE-DEKLARACJE-!!! DOSIA http://www.dogomania.pl/threads/144126-**Amstaf-Drops-po-szkoleniu-w-Bogatynii-gotowy-do-adopcji-POSZUKIWANY-DS DROPS http://www.dogomania.pl/threads/101446-Pabianicki-w%C4%85tek-og%C3%B3lny-og%C5%82oszenia-allegro-potrzeby-i-inne-aktualno%C5%9Bci-str.1 wątek ogólny http://www.dogomania.pl/threads/209547-*Pabianice*-kolejny-DZIADEK-do-uratowanie-przed-%C5%9Bmierci%C4%85-%28-umiera-w-schrnie....?p=17066671#post17066671 dziadek którego dni są policzone... Quote
Marycha35 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Magdalena Jankowska napisał(a):Puchatek miewa się świetnie , już po szczepionkach i odrobaczeniach . Dzisiaj przezył swoją pierwszą kapiel i ma piekną puszystą sierstkę :) zobaczymy jak długo hi hi hi Radzi sobie świetnie , zapoznał się już z końmi . Boi sie ich bardzo . ale to sie da przeskoczyć :) w końcu słyszy je tylko jak wychodzą na pastwisko . Za trzy tygodnie szczepienie na wścielkiznę . A za trzy miesiące kastracja . Już umówiona :) puchatkowo pozdrawiamy / Dziękujemy i baaardzo się cieszymy:) Serdeczności dla całej Rodzinki:) Quote
piechcia15 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Aga tą benzynę to usuń z rozliczenia...może mama zapomni że ma w baku mniej:D:D:) z miłości wybaczy:) super że Puchatek tak świetnie sobie radzi:) A jak sie teraz nazywa?po staremu? nie dziwię się że boi się koni jak tylko czuje jak się ziemia trzęsie jak idą:)może się przekona, albo da sobie spokój...byleby pod nogi im nie właził:) a jak z psami?sielanka? to na wściekliznę teraz się już tak wcześnie szczepi?myślałam że ok roku? może stara szkoła...:) Quote
Magdalena Jankowska Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Puchatek został Puchatkiem :) Najbardziej zaprzyjażnił się ze szpicką i mixem asta . Jakoś chyba charakterami się dopasowały . Jagdterierka go nie obchodzi jakoś dużo . Może dlatego że ona raczej pieszczoch niż typ ruchliwego psa. Puchatek morduje wszystkie pluszaki . Wyrywa im flaczki . :) Ukatrupił już trzy . zostały mu dwa daje mu dwie godziny na ich położenie. Co ciekawe nauczył się już biec za rzuconym pluszakiem . Jestesmy w trakcie nauki chodzenia po schodach . No i zaczynamy powoli uczyć sie chodzenia na smyczy . Ciężko mu to idzie. nIe lubi chłopak ograniczeń :)Ale niestety tej nauki mu nie odpuszczę :) W przyszłym tygodniu dorzucę go do porannej jazdy rowerem z psami . Strasznie małe mieśnie ma na tylnych nogach co zaniepokoiło weterynarza. Trzeba mu je rozbudować troszkę . Dostał też specjalną karmę która zapobiega zmianom krzywicznym oraz pomaga w budowaniu masy , i uzupełnia niedobory pokarmowe u piesków w jego wieku :) No i jeszcze jedna nowina . Po ząbkach wiek puchatka zmienił sie o jeden miesiąc. Teraz ma 2 miesiące :)Na wypisie ze schronu miał napisane trzy miesiące:) To chyba na tyle z nowin puchatkowych :) Quote
Recommended Posts