Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

modliszka84 napisał(a):
bo w schronisku nikt mu nie będzie zakraplał oczek 3 razy dziennie :(

no niestety , dwa z trzech problemów jakoś opanowane ale ten dt :(
A może zrobić mu Allegro , macie schroniskowe albo fundacyjne konto ? On jest śliczny obiektywnie ( bo dla większości z nas to wszystkie są piękne a najpiękniejsze te najbardziej skrzywdzone ) . Może ktoś zechce dać mu dom albo chociaż dt . Jest późno możliwe że bredzę ale próbuję mieć jakiś pomysł .

Posted

On jest młodziutki, ze 3 m-ce pewnie może mieć

Konta fundacyjnego ani schroniskowego nie mamy, wystawiamy ze swoich prywatnych.
Dobrze by było gdyby ktoś mógł zrobić facebooka, bo my nie mamy tam konta...

Posted

Ale jaja, ja też nie mam....
Piechciu dzięki, to rozsyłam, może go ktoś zechce, maluszek jeszcze, 3-miesiące:)
Edit:
poprosiłam na PW Borówkę16, ona ma FB:) i jeszcze dziewczynę o nicku Iljova, jest teraz online

Posted

zapisuje
oba psiaki szybko powinny znalezc domek
oczko trzeba leczyc
dziewczyny pomyslcie o bazarkach
ja tak robie
wykładam swoja kase ...pozniej bazarkuje i prosze o bazarki....

Posted

tak konto jest prywatne, Ja założyłam je na siebie, ale jest przeznaczone tylko i wyłącznie do psich celów. Nie mniej jednak prywatne, nie fundacyjne

dziękuje wszystkim za wpłaty!!

Posted

Jeśli konto prywatne to nie może być podane na wątku. Usuń je z wątku. Prywatny numeru konta możesz podawać tylko na PW.

*************************************************************************************************
Dzisiaj dopiero przeczytałam dokładnie tekst z pierwszego postu który zamieściłam na FB, i fajnie wyszło, bo o ile tutaj pasował zwrot :
{W sprawie adopcji lub domu tymczasowego można się kontaktować ze mną: 794 036 770 (po godz. 17) lub z Magda 692 48 65 65}
to na Fb wyszło że to do mnie jest ten pierwszy numer, więc prosiłabym o podanie imienia właścicielki tego numeru 794 036 770 (po godz. 17), abym mogła wpisać na FB

Posted

jestem na zaproszenie piechcia
choć strasznie bym chciała nie mogę pomóc:(
wyślę jakiegoś pieniążka za kilka dni

co do dr Garncarza to umówcie się na wizytę telefonicznie i zaznaczcie że piesek jest bezdomny na DT (dobrze by było gdyby był pod opieką jakiejś fundacji) - myślę, że nie weźmie od Was nic za zdiagnozowanie (za Gwiazdeczkę nie chciał nic, ale z kolei w jej przypadku też nic nie dało się zrobić...), jeśli już to chyba 50zł za bezdomniaki (normalnie wizyta zdaje się, że 90zł), a dalsze leczenie może też będzie ze zniżką. Mam nadzieję, że tak się uda!
Koniecznie trzeba Puchatka mu pokazać-ten człowiek jest niesamowity i ma wielkie serce do psów, jeśli jest szansa na ratowanie oczka to na pewno się uda!
będę mu bardzo gorąco kibicować bo już mi zapadł w serce i będę o nim dziś cały dzień pewnie myśleć :(
rozsyłam wątek, mam nadzieję, że znajdzie się dla niego DT...