Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moi drodzy, są w końcu nasze pabianickie wiadomości z akcji czipowania:-D:smile: dużo nie pokazali:-( połowę wycięli, Iki nie pokazali, ani całego stoiska:-(
włączcie wiadomości z dnia 8.06 na min 2:55 http://www.tvpromok.pl/ tylko się nie śmiać:smile: oni oczywiście zrobili szum że kasa poszła tylko na Puchatka, no ale to nieważna:smile:

Posted

Puchatek w drodze:) Niestety nie mogłam towarzyszyć mu do Poznania, ale jest w dobrych rękach, mojego męża. Na początku chwilę poszczekiwał, popiskiwał aż zasnął i jedzie jak w kuszetce I klasy;) Cieszę się, że będzie dziś w swoim domku:lol:

Posted

Super:) Cieszę się, że misja Puchatkowej podróży (o ile zostanie Puchatkiem) zakończona. Życzę Wam wspaniałej, wspólnej drogi życia. To wspaniale, że są tacy ludzie:) Pozdrawiam

Posted

kasa jest cała nie ruszona, bo za wizytę i za opłatę adopcyjną zapłaciłam ze skarbonkowych pieniędzy.
Moja propozycja co do funduszy jest taka jak zawsze ABY PIENIĄŻKI ZOSTAŁY NA KONCIE SKARBONKI I POCZEKAJĄ NA NASTĘPNEGO BIEDAKA W POTRZEBIE :(
te pieniązki sa naszej skarpecie bardzo potrzebne. Co chwila trafiają do nas :szczególne przypadki" :( niestety mamy do nich "szczęście" :( ja już mam jeden na oku...baaardzo stary mały psiunio który praktycznie wegetuje w schronie:( Nawet ostatnio pracownik myślał że już umarł,bo tak głęboko spał krótko oddychając:( może zafundować by mu jakiś dom pogodnej starości?Założę mu wątek...

Posted

Piękny ten dziadzio :)
a ja już ne moge sie doczekać malca .
Heh wybrał sobie już swojego tatusia .
Mieszańca astaka - Grubaska naszego nieodstępuje, czasami idzie do Korka - jagdterierki. Natomiast szpicka Mizia broni swojego terenu bardzo zajadle lecz tylko do momentu kiedy puchatek jej nie potrąci HI HI HI . Mizia ma sówj świat i swoje kredki na betonowej pułce heh/ Adam mówi że biegaja wokól Puchatka jakby mówiły -tej stary choć ze mną ja Ci pokaże , - nie ze mną choc tam jest norka - ja ci pokaże jeszcze coś lepszego :)Śmiesznie to brzmi pewnie jeszcze lepiej wygląda:)Dobrej nocy dziewczynki

Posted

Puchatku !!! jak wspaniale Nie macie pojęcia jak ogromną radość czuję,że ten słodki psiak ma już swój wspaniały dom i jest taki szcześliwy radosny i szalony :-)