Marycha35 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Psinek cudowny:) Dzięki za filmik:):):) Radzi sobie rewelacyjnie. Maluszku do domku, do domku! Quote
piechcia15 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 z transportem zobaczymy, bo coś tu koleżanka przebąkiwała że może mogłaby sie podjąć takiej trasy, więc to trzeba obgadać. A jutro dzwonię do W-wy ten wt lub środę ubłagać. Quote
piechcia15 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 trzymajcie trzymajcie bo jedziemy jutro:)!! wyjazd ok 15 a wizytę mamy o 19.45. Trzymajcie kciuki za chłopaka za jego oczko, za to aby korki były nam przychylne, abyśmy kapcia nie złapał itp itd:):) aha Magdo maluszka zgodziła się zawieźć Belka-g nasza koleżanka z Pabianic. Jej odpowiadałby pn, nie wiesz czy twojemu TZowi też?czy pracuje? chyba najlepiej jak sama do niego zadzwonię.? Quote
jaanka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 To trzymamy kciuki za szczęśliwą podróż i żeby okazało się że można oczka maluchowi wyleczyć . Jutro podobno straszne upały . Ja je lubię ale do podróżowania to niekoniecznie . Quote
Magdalena Jankowska Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 No dobre wiadomości. tak poniedziałek odpowiada na pewno ale wtedy pewnie do Poznania. Nie ma z kim zostawić koni. Niestety życie na gospodarstwie :) Quote
brzośka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Magdalena Jankowska napisał(a):To Pani ma dostarczyć pieseczka? tu nie ma "Pań", tu same ciotki :p trzymam kciuki za dobrą diagnozę :) Quote
Magdalena Jankowska Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 W takim razie jutro narzeczony bedzie się kontakował z cioteczką :) od transportu Quote
Belka g-g Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Czekam, więc na kontakt jutro:) We wtorek moglibyśmy pojechać we dwoje, więc będzie łatwiejsza podróż... Quote
Magdalena Jankowska Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 ok rozumiem w końcu to kawał drogi , w jakich godzinach ? Mojemu pewnie pasowałoby albo wieczorną porą albo póżnym popołudniem . z resztą dogadacie się jutro zadzwoni:) Quote
sylwuś Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 I ja trzymam kciukasy za chłopaczka.Powodzenia na wizycie!! Quote
Belka g-g Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 piechcia15 napisał(a):a znając Ize to dopołudnia:(:) Oj Piechciu jak Ty mnie znasz;) Wstępnie dogadane, we wtorek lądujemy z Puchatkiem w Poznaniu Quote
Magdalena Jankowska Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Ja też czekam z niecierpliwoscią :) Quote
Recommended Posts