doddy Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Albo plastrem w taśmie co całości. Ja kleję, wygląda śmiesznie, ale kołnierze są na długi okres. Quote
Katcherine Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Wszystkim Cioteczkom zyczymy Zdrowych, Spokojnych Swiat i Szalonego Sylwestra. Oby Nowy Rok przyniosl wiecej Radosci i Szczescia. Moj Dropus z Grysiem mam nadzieje ze przyjely Hydzika i teraz razem siedza pod Choinka i nosami stracaja bombki, grzebia w prezentach i zagladaja do Naszych Tymczasowych podopiecznych Szejkusia i Topcia. To drugie Swieta bez Grysia- mojego przyjaciela... Quote
joaaa Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Ma oklejony plastrem, ale nie pomaga. :( On go pęka. To znaczy chyba zaczepia o kratę, a potem przyciska. I kołnierz pęka. Zresztą ten sam patent stosuje jego kolega Boniek, który już wykończył 3 kołnierze. Wszystkim wszystkiego co najlepsze, zdrowia, szczęścia, spokoju i dużo prezentów. :x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1: Quote
doddy Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Odebrałam dzisiaj zaległe faktury. Dziękuję za wysyłki i przepraszam, że dopiero dzisiaj. Ania, od Ciebie mam 2 za hotel i 2 od weta, czy wszystkie płacić przelewem na podane konta, czyli do Ciebie za hotel, a do weta za wetowe? Joaa, Ty musisz mi rozpisać raz jeszcze, bo się zgubiłam za co Ci już oddałam, a za co nie. Za dużo na raz dostałam i się zgubiłam :) Ania, ogromnie dziękuję za kartkę! Wesołych Świąt Kochane ciotki. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Moje rachunki na moje konto, wetowskie na weta;) Doszła karma dla Topiego - 5kg adult sensitive. Quote
doddy Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Ania, wysłałam wszystkie przelewy dzisiaj. Joaa, od Ciebie czekam na kontakt w wolnej chwili :) Quote
Katcherine Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Joaaa jak Szejk? Aniu odpowiedzialam na pw. Quote
joaaa Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Doddy, muszę się ogarnąć, mam dwie faktury za Szejka za ostatnią wizytę i krople z apteki. Plus za paliwo (połowa z bokserami, dodam do rachunku). Reszta jest zapłacona, to znaczy te, które masz już u siebie. Szejki ma się świetnie, oko jest ok, już nie drapie łapą. Tylo skóra koło oka jest lekko podrażniona, zastanawiałam się dziś, czy to nie jakaś alergia, ale nie rusza tego. Nie dodzwoniłam się dziś do weta, spróbuję jutro, może mam czymś posmarować. Oko wygląda normalnie, tylko jak się przyjrzeć, to widać zmętnienie. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Wyszło dziś nam słońce popołudniu i od nie pamiętam już kiedy zrobiło sie dość przyjemnie na dworzu mimo okropnego błota;) Tu widac na mordce jak sobie Topi wyciera sierść- uwielbia wkładać pysk miedzy pręty w kojcu i się ocierać ....:mad:Mądry bo nie widzi co robi;) A tu już wie, że jedzonko będzie i zaczął swoje podrygi- nawet się oblizuje łakomczuch . Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dziewczyny!! Dużo adopcji i fajnych domków dla czterołapych podopiecznych!! Quote
Katcherine Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Cioteczki Szczesliwego Nowego Roku 2012, duzo zdrowia i radosci, spelnienia planow, super domkow dla naszych podopiecznych i zeby nam merdaly ogonki w nastepny Nowy Rok. szczegolne Podziekowania dla Doddy za jej czas i pomoc przy opiece.nad. Skarpetkowymi podopiecznymi. Wielkie Podziekowania dla wszystkich darczyncow. Aniu i Asiu dziekuje za opieke dla chlopakow. Quote
doddy Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Zamówiłam Topazowi karmę według zaleceń. Aniu, do niej będzie dołączona faktura za nią, wyślij mi ją proszę z rachunkami :) Zapłaciłam za Szejka hotel także. 209,20zł - karma Topaz (w tym 10zł za kuriera) 492,28zł - hotel Szejka + transport do weta 87,40zł - wizyta Szejka u okulisty + leki Quote
Katcherine Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Doddy bardzo dziekuje. worek Husse Topaza narazie zostaje w zapasie ze wzgledu na to ze zostala wprowadzona nowa karma ktora Topi dostal z wygranej w konkursie. Ze wzgledu na jego wyniki watrobowe nie chcialam juz mu mieszac i poprosilam o domowienie.nowej karmy stad jest w rozliczeniu tyle karmy dla Topaza. Worek Topcia poczeka na Szejka kolej i pojedzie do Szejka. Rozlicze skarpetke jak dotre do komputera. Quote
doddy Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Kasia, ale 209.20zł to tylko cena za 15kg 1st Choice, którego wybrałyście do zakupu. Husse tu nie jest uwzględnione. Normalna cena 1st Choice to coś k. 235zł. Dostaliśmy zniżkę jako fundacja. Quote
Katcherine Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Kasiu jak spojrzysz w rozliczenie skarpetki ten worek husse jest juz uwzgledniony w rozliczeniu w grudniu bo jak zrozumialam juz zostal zakupiony. 1choice i wydatki na hotel Szejka i jego leczenie zostana uzupelnione jak dojde do kompa. I wtedy wysle cale podliczenie. Teraz sie zgadza? Quote
andzia69 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 a jak z ogłoszeniami? o żadnego z chlopaczkow nie dzwonili pewnie:( Quote
Katcherine Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Wszelka.pomoc ogloszeniowa mile widziana. A wlasnie ze dzwonili o...Topcita. ale jaki wynik to sie dopiero okarze. Szejkus bardzo ootrzebuje ogloszen. Musze sprawdzic z isadora jak tam allegra. Panca i agata 51 czy grudniowe deklaracje juz wplacilyscie cioteczki? Potrzebuje info do rozliczania skarpetki. Quote
andzia69 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 a jest gdzieś jakiś aktualny tekst? to poproszę Ziutkę o ogloszenia;) Quote
doddy Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Doszła wpłata od Agata51 w kwocie 40zł. Od Pancy doszło 100zł (2.12). Quote
Katcherine Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Andzia teksty ogloszen sa na pierwszej stronie ale nie w tanitki tylko moim poscie chyba 4 czynawet pozniejszy. Zdjecia moznaz Tanitki postu brac. Dzieki Kasiu uzupelnie post rozliczeniowy o wplaty. Dzieki Cioteczki. Quote
Katcherine Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Uzupelnione i tym samym rozliczenia roku 2011 uwazam za zamkniete. Doddy wyslalam pw z rozliczeniem. Cioteczki wyslalam tez pw do was ze wzgledu na potencjalny dom dla...Topcia! Oby wszystko sie udalo. Szejki moglby sie ruszyc i tez znalezc taki domek Lol. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Trzymajcie jutro mooooocno kciuki za Topaza, bo są ogromne szanse, że pojedzie do swego domowego raju ;) Quote
Katcherine Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Podsumowujac: Jest domek, super domek zinteresowany Topazem. Wizyta przedadopcyjna odbyla sie dzisiaj i teraz czekamy na przyjazd Panstwa do Topcia jutro do Ani i... Czekamy na decyzje i mam nadzieje na relacje wyjazdu Topcia do wlasnego wlasnusienkiego domku i wlasnusienkimi Panciostwem na wylacznosc. Szczerze ja sie dopiero chyba uciesze jak Topaz sie zasiedzi we wwlasnym domku . Trzymamy kciuki. Quote
Dada M Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Niesamowita wiadomość ! Mocno trzymam kciuki, by był to TEN dom :) Quote
Katcherine Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Niestety Topcio na swoich starych smieciach. Panstwo musza przemyslec. Co raczej daje nam znak ze Topcio szuka dalej swojego domku. Quote
Recommended Posts