Patmol Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 może ta? nr 5 bo najpierw je ponumerowała Pipi -i to jest ta pierwsza numeracja bez imion czy ta? Nr 5 to Lara- z szorstkim włosem Quote
Yosuke Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Dokładnie ta pierwsza czarno-biała na pysku w kropeczki, czy jest wolna? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Tak, jest wolna;) w poście chyba 231 sa jej aktualne zdjęcia no i na dzisiejszych też ją widać. To ja ją wstępnie rezerwuję , gdyby nagle dziś wpadł do mnie tłum chętnych;) I czekam na info jak skontaktujesz się z dziewczynami z Białegostoku. Quote
Yosuke Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Już napisałam wiadomość do Pipi mam nadzieję że szybko się odezwie. A może się oriętujesz jaka jest procedura abym przygarneła właśnie tą Sunie? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Pipi dziś chyba na wyjeździe,ale jak wróci to na pewno odpisze. Z pewnością musi odbyć się wizyta przedadopcyjna . A potem trzeba by jakoś organizować transport, jeżeli wszystko będzie ok. Quote
Pipi Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Yosuke, ja w tej chwili wklejam Ci sunie, która jest u mnie, ale jesli sie nie spodoba, to bedziemy mysleć z transportem tej, ktorą wypatrzyłas. Myslałam, ze chodzi Ci o te czarnulkę nr 5 ze zdjec, ktore ponumerowała Ania, a nie o te z białym nakrapianym, ktore ja numerowałam. Ale na razie na pw wklejam Ci Fasolkę, która jest siostrzyczką tej ktora Ci sie spodobała. Fasolka jest bardzo grzeczna, miła, kochana. Spi ze mną w lozku calą noc. Ma jeszcze male wpadki sikania w mieszkaniu, ale jest malutka i jak mnie nie ma, to nie wytrzymuje. Jak jestem w domu, to Fasolka jest na podworku z innymi psami caly dzień. Nie zostawiam jej z psami, bo jest spokojna i nie chce zeby jej dokuczli. Nawet kosz ze śmieciami ją nie interesuje. Zabawek nie niszczy. Jak na szczeniaka jest bardzo grzeczna, polecam. Dowioze Ci ją pod same drzwi. Quote
Evelin Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Fajnie,oby te szczeniaki znalazły domki.. Rozesłałam nr konta dla wszystkich deklarowiczów- oprócz Evity (zatkana skrzynka) i Pipi,która opłaciła za 2 m-ce. bardzo proszę,żeby w przekazie było napisane: -od kogo -za jaki okres czasu.. np Evelin czerwiec,lipiec... Pieniądze zbieram na to samo konto,na które zbierałam na Gucia. Za czerwiec-poproszę o wpłaty za połowę miesiaca,bo szczeniaki nie były od początku.Reszta,to moje rozliczenia z Anią. Quote
Pipi Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Ustalone z Yosuke, ze w sobotę się spotkamy na wizycie przedadopcyjnej u niej w domu i zobaczymy co dalej. Pojedziemy ja, randa i fasolka. Prosze o kciuki. Quote
Ilonajot Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='Pipi']Ustalone z Yosuke, ze w sobotę się spotkamy na wizycie przedadopcyjnej u niej w domu i zobaczymy co dalej. Pojedziemy ja, randa i fasolka. Prosze o kciuki. trzymam kciuki z calego serca!!! Pipi zapisalam sobie ten watek i watek zbiorowy twoich pieskow :) niesamowita robote robisz kobieto, nie poddawaj sie i niech cie opuszcza WSZYSTKIE CZARNE MYSLI!!! JEstes niesamowicie potrzebna i wszyscy tacy ludzie jak ty!!! ja osobiscie udzielam sie w schronisku w starogardzie gdanskim, ale bede tu wpadac, moze sie czasem na cos przydam ... a przy okazji zapraszam wszystkich tu obecnych do wziecia udzialu w konkursie na nazwe: http://www.dogomania.pl/threads/210270-KONKURS!-Szukamy-super-nazwy-dla-programu-wspierajacego-schronisko-w-Starogardzie! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 To trzymam kciuki za adopcję, byłoby super i o jeden mniej;) Byłam wczoraj z Kretką a dziś z Bellą u weta. Dziewczyny zostały zaszczepione na wirusówki- Bella po raz drugi . Z następnymi pojadę w czwartek i piątek. Reszta powtórzenie szczepień za 10-14 dni od pierwszego. Kretka ma umówiony zabieg wycięcia pazurów na wtorek 5 lipca na 8 rano. Kretka wazy 6 kg, Bella 7,5kg. Quote
buniaaga Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 deklarację wpłaciłam:) trzymam kciuki za Fasolkę:multi: i za siostrzyczki w Brodnicy oczywiście też:cool3: Quote
Erin32 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 I co dzisiaj słychać u psiaków? Fajnie, że są szanse na nowe domki :) Quote
evita. Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Evelin napisał(a):Fajnie,oby te szczeniaki znalazły domki.. Rozesłałam nr konta dla wszystkich deklarowiczów- oprócz Evity (zatkana skrzynka) i Pipi,która opłaciła za 2 m-ce. bardzo proszę,żeby w przekazie było napisane: -od kogo -za jaki okres czasu.. np Evelin czerwiec,lipiec... Pieniądze zbieram na to samo konto,na które zbierałam na Gucia. Za czerwiec-poproszę o wpłaty za połowę miesiaca,bo szczeniaki nie były od początku.Reszta,to moje rozliczenia z Anią. Evelin- już się odetkałam ;) Czy mogę prosic o nr konta ? :) Quote
3 x Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Ania na fb znalazłam inf, że domek w Brodnicy szuka szczenia do pokochania tylko ja noga jestem z fb więc nie wiem czy dobrze sie link skopiuje : http://www.facebook.com/home.php?sk=group_136574843065488 jakby coś to o domku pisała Kasia Pisarska ta od Rockiego http://www.facebook.com/profile.php?id=100000864350490 i jeszcze prośba - rozpowszechnijcie wśród znajomych : FB- suka ON - przebrana w sukienkę i bestialsko skatowana i atek suni na dogo: DRASTYCZNE-!-Suka-ON-przebrana-w-sukienkę-i-skatowana Quote
elik Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Evelin dziękuję za nr konta. Wpłaciłam za 5 m-cy, choć jeśli za czerwiec ma być 1/2 zadeklarowanej kwoty, to opłaconych będzie 5,5 m-ca. Po tym terminie proszę o przypomnienie. Ania+Milva i Ulver proszę o odpowiedź na maila :) Quote
Pipi Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Aniu, przyszły ksiazeczki zdrowia, dziekuję. Jak tam dziewczynki? Quote
dusiek Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 evelin pieniążki za czerwiec i lipiec wysłałam. My też trzymamy kciuki za Fasolkę i wszystkie popławskie szczeniaki żeby znalazły kochające domki.:thumbs: Nasza Pestusia zadomowiła się i jest już pełnoprawnym członkiem stada.Kochamy tą kruszynkę :iloveyou: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 3x- Kasia do mnie napisała, dałam jej znać, ale ci Państwo szukają psiaka do max 12 kilo...a nasze będą dużo większe, no ale zobaczy się. Elik -odpisałam-dzięki!! Miałam wczoraj tez dwa tel o małe z ogłoszeń z Brodnicy, ale wszyscy myślą, że one będą mniejsze... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Byłam dzisiaj z resztą dziewczyn na szczepieniach. Wzięłam tez tablety na odrobaczenie 5 sztuk,bo teraz mają dostac po całej-koszt 20zł, za szczepienia jest 40złod jednej sztuki. Czekam na zabieg z pazurkami i wtedy wszystko razem ureguluję. Spotkaliśmy w lecznicy Groszka!!:) Też byli na szczepienie akurat. Chłopka ma na imię teraz Tofik:) Jak on urósł przez tydzień! Jest większy od dziewczyn,a wtedy był dużo mniejszy. Nie chciał w pierwszej chwili podejść-wolał swoich -zwłaszca tą dziewczynkę, ale potem podszedł na całusy i z dziewczynami też się przywitał. Nowy dom zadowolony, Tofik też:) Quote
doris66 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Ania+Milva i Ulver']3x- Kasia do mnie napisała, dałam jej znać, ale ci Państwo szukają psiaka do max 12 kilo...a nasze będą dużo większe, no ale zobaczy się. Elik -odpisałam-dzięki!! Miałam wczoraj tez dwa tel o małe z ogłoszeń z Brodnicy, ale wszyscy myślą, że one będą mniejsze...[/QUOTE] Mniejsze są u PIpi . Te psiaki które są u Pipi będa małe , to tez suńki, śliczne, kudłate. Na watku Pipi sa fotki. To Lisia, Fionka, Mini.\, Midi i Maxi. No i Agusia jest malutka ale to dojrzała sunia. Bardzo madra i kochana. Aniu polecaj, transport jakoś zorganizujemy. Quote
doris66 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Tak sie ciesze że Grochal ( Tofik ) jest kochany. I że ma do kogo się przytulac. Groszku pamietam cię jak byłes malutki i taki bedny że trzeba było cie ratować przed dziewczynami - siostrami. Cudowne zakonczenie psiej tułączki. Quote
buniaaga Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 to do pary Fasolka od dziś też w ds w Białymstoku:) więcej na wątku Pipi. i to u Ciebie Yosuke? Quote
Randa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Nikt nie wkleił zdjęcia Fasolki z nowego wyrka:lol:Żeby jej rodzeństwu też tak pofarciło Quote
Recommended Posts