Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 576
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nr 1 to Bella-największa i z białymi łapkami...

nr 2 to Gretka (bo ma trochę więcej biało-szarej sierści na brzuchu)

Nr 3 to Kretka (najbardziej czarna) - i dodam,ze nr 2 i 3 są najtrudniejsze do rozróznienia :)

Nr 4 to Groszek
- jedyny chłopak i do tego z brązem

Posted

Nr 5 to Lara- z szorstkim włosem

Nr 6 to Goga-najbardziej biała

To tyle,żeby się nie mieszało.
Mam następującą propozycję-czy nie sądzicie,że warto byłoby przenieść ten wątek do kujawsko-pomorskiego? Bo do tej pory jest w podlaskim..Kto może napisać do moda-tylko założyciel wątku,czy np ja też mogę?
I jeszcze jedna propozycja- może każdy mógłby poogłaszać np po jednym psiaku,można wybierać :).Myślę,że najbardziej należałby ogłaszać w nastawieniu na województwo kujawsko-pomorskie i mazowieckie...
A zdjęcia szarańczy-cudne..

Posted

Katcherine napisał(a):
Zamowione zestawy u pajii i waderci dla tych 5 rozbojnikow u Ani. Uff. dam znac jak beda zrealizowane. Oby szybko znalazly domki HIHIHIHIHIHI.

Super, tylko tej szarańczy jest 6 sztuk...:):):):)
Katcherine,nie wiem skąd się wzięłaś,ale chyba spadłaś z nieba,jak niejaka hop! na watku u Ronji....
Dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Aniu- na kazdym z watkow bazarkowych na pierwszej stronie jest ilosc maxymalna zdjec jakie mozesz zalaczyc do ogloszen...Sprawdz czy przypadkiem nie wystarczy na 6 Twoich szczeniaczkow plus ich Mama? ( tam chyba bylo do 8 zdjec...)

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Może być dla całości, a jak kilka szczeniaków zejdzie do adopcji to potem pojedyncze najwyzej- tak bedzie łatwiej.

Posted

Rozwieszone zostaną plakaty u nas w Brodnicy ze szczeniakami.
Schronisko powiadomiłam i jak ktoś będzie chętny na malucha, to na pewno podadzą do mnie kontakt.
Wrzucone są tez info na nk i zrobiłam wydarzenia na fb-zapraszam:
http://www.facebook.com/event.php?eid=154744077930283

Czekają nas szczepienia maluchów, Kretka ma podwójne wilcze pazury do usunięcia- pojadę w tygodniu do weta aby zobaczył i powiedział kiedy można to zrobić jak najszybciej. Takie podwójne bardzo brzydko wyglądają na przyszłość i sa potem trudne do usunięcia-miałam ostatnio benię z takimi- tragedia.

Posted

wilcze pazury to chyba te dodatkowe wyżej, na przednich łapkach są standardowo, czasami są też na tylnych, Pestka ma 2 takie gratisowe pazurki na obu łapkach. Tosia miała jednego, usunęliśmy go podczas sterylki

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Kretka ma przy tylnych łapkach. Przeważnie jak się zdarzają to raczej pojedyncze, czasem są do usunięcia,a czasem nie- zależy czy przeszkadzają.
Kretka ma podwójne i do tego wiszące- zrobię foty jutro to zobaczycie.

Koniecznie ...też jestem ciekawa jak to wygląda, słyszałam, ale nie widziałam

Posted

Takie dodatkowe pazury mogą nawet przeszkadzac w chodzeniu i pies rozstawia szeroko tylne łapki.
Przelałam 30 zł na szczepienie dla Groszka i 20 zł deklaracji, za 2 miesiące. Na szczepienie Groszka dostałam od kolezanki doris66 juz na samym poczatku.
doris66, bardzo dziekuję.