Ania+Milva i Ulver Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Pipi ja im dałam po pół tabletki pratelu. Jedna tabletka 5 zł. Jeżeli resztę szczeniaków odrobaczałaś tak samo jak te moje, to warto im podać coś . Jak Pan zadzwoni to dam znać. Quote
andegawenka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Vicky62 napisał(a):Cudne zdjecia i psiaki na nich...to pierwsze jest powalające ... Udało się......a maluchy cudne:loveu: Quote
Evelin Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 nr 1 to Bella-największa i z białymi łapkami... nr 2 to Gretka (bo ma trochę więcej biało-szarej sierści na brzuchu) Nr 3 to Kretka (najbardziej czarna) - i dodam,ze nr 2 i 3 są najtrudniejsze do rozróznienia :) Nr 4 to Groszek- jedyny chłopak i do tego z brązem Quote
Evelin Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Nr 5 to Lara- z szorstkim włosem Nr 6 to Goga-najbardziej biała To tyle,żeby się nie mieszało. Mam następującą propozycję-czy nie sądzicie,że warto byłoby przenieść ten wątek do kujawsko-pomorskiego? Bo do tej pory jest w podlaskim..Kto może napisać do moda-tylko założyciel wątku,czy np ja też mogę? I jeszcze jedna propozycja- może każdy mógłby poogłaszać np po jednym psiaku,można wybierać :).Myślę,że najbardziej należałby ogłaszać w nastawieniu na województwo kujawsko-pomorskie i mazowieckie... A zdjęcia szarańczy-cudne.. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Dzięki Evelin! Chyba ktoś nam pomoże z ogłoszeniami;) , ale im więcej tym lepiej. Quote
Patmol Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 możesz napisać do moda :diabloti: mnie się to wydaje skomplikowane bardzo :oops: Quote
Evelin Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 napisałam do Szamanki Aniu,jest ktos chetny do pomocy w ogłoszeniach??Dobrze rozumiem? Quote
Katcherine Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Zamowione zestawy u pajii i waderci dla tych 5 rozbojnikow u Ani. Uff. dam znac jak beda zrealizowane. Oby szybko znalazly domki HIHIHIHIHIHI. Quote
Evelin Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Katcherine napisał(a):Zamowione zestawy u pajii i waderci dla tych 5 rozbojnikow u Ani. Uff. dam znac jak beda zrealizowane. Oby szybko znalazly domki HIHIHIHIHIHI. Super, tylko tej szarańczy jest 6 sztuk...:):):):) Katcherine,nie wiem skąd się wzięłaś,ale chyba spadłaś z nieba,jak niejaka hop! na watku u Ronji.... Dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Katcherine Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 No to ladnie...juz sumowac nie umiem... No nic- pomecze o frico na jednego.... One jak drozdze...? Paczkuja? Quote
Evelin Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Eeeee tam pączkują....Ich było tylko 10 sztuk-8 suczek i 2 pieski...tylko 6 do Ani przyjechało,tylko 6 :) Quote
Katcherine Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Od Pajii jeste propozycja zeby zrobic jeden zestaw ogloszen dla calej rodziny- powiedzcie mi, bo to brzmi w sumie logicznie czy wlasnie nie tak zamowic i u waderci i u paji? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Może być dla całości, a jak kilka szczeniaków zejdzie do adopcji to potem pojedyncze najwyzej- tak bedzie łatwiej. Quote
Katcherine Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Ok - to ukatualnie na watkach bazarkowych. lol... To nawet wygodnie ze one paczkuja...jedno ogloszenie a mozliwe ze wiele pojdzie do domkow. Quote
Katcherine Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Aniu- na kazdym z watkow bazarkowych na pierwszej stronie jest ilosc maxymalna zdjec jakie mozesz zalaczyc do ogloszen...Sprawdz czy przypadkiem nie wystarczy na 6 Twoich szczeniaczkow plus ich Mama? ( tam chyba bylo do 8 zdjec...) Ania+Milva i Ulver napisał(a):Może być dla całości, a jak kilka szczeniaków zejdzie do adopcji to potem pojedyncze najwyzej- tak bedzie łatwiej. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Rozwieszone zostaną plakaty u nas w Brodnicy ze szczeniakami. Schronisko powiadomiłam i jak ktoś będzie chętny na malucha, to na pewno podadzą do mnie kontakt. Wrzucone są tez info na nk i zrobiłam wydarzenia na fb-zapraszam: http://www.facebook.com/event.php?eid=154744077930283 Czekają nas szczepienia maluchów, Kretka ma podwójne wilcze pazury do usunięcia- pojadę w tygodniu do weta aby zobaczył i powiedział kiedy można to zrobić jak najszybciej. Takie podwójne bardzo brzydko wyglądają na przyszłość i sa potem trudne do usunięcia-miałam ostatnio benię z takimi- tragedia. Quote
doris66 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Jak wygladają takie wilcze pazury? Sa jakieś inne, większe.? Nigdy o czyms takim nie słyszałam. Quote
tłamsik Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 wilcze pazury to chyba te dodatkowe wyżej, na przednich łapkach są standardowo, czasami są też na tylnych, Pestka ma 2 takie gratisowe pazurki na obu łapkach. Tosia miała jednego, usunęliśmy go podczas sterylki Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Kretka ma przy tylnych łapkach. Przeważnie jak się zdarzają to raczej pojedyncze, czasem są do usunięcia,a czasem nie- zależy czy przeszkadzają. Kretka ma podwójne i do tego wiszące- zrobię foty jutro to zobaczycie. Quote
Vicky62 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Kretka ma przy tylnych łapkach. Przeważnie jak się zdarzają to raczej pojedyncze, czasem są do usunięcia,a czasem nie- zależy czy przeszkadzają. Kretka ma podwójne i do tego wiszące- zrobię foty jutro to zobaczycie. Koniecznie ...też jestem ciekawa jak to wygląda, słyszałam, ale nie widziałam Quote
Pipi Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Takie dodatkowe pazury mogą nawet przeszkadzac w chodzeniu i pies rozstawia szeroko tylne łapki. Przelałam 30 zł na szczepienie dla Groszka i 20 zł deklaracji, za 2 miesiące. Na szczepienie Groszka dostałam od kolezanki doris66 juz na samym poczatku. doris66, bardzo dziekuję. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Dzięki Pipi. A jak mam szczeniaków? Można liczyć na jakąś fotę jak się miewa teraz ?Ile ona ma w ogóle lat? Quote
buniaaga Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Napiszcie gdzie mam wpłacić deklarowane 20 zł na maluchy? Quote
Recommended Posts