Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

buniaaga napisał(a):
Napiszcie gdzie mam wpłacić deklarowane 20 zł na maluchy?

skopiowałam z pierwszej strony hotelu u Ani:

Mizantropia
Gorczeniczka 2, 87-300 Brodnica
mbank 02 1140 2004 0000 3502 6069 0298

z tej strony: http://www.dogomania.pl/threads/126059-HOTEL-DLA-PSÓW-(Brodnica-woj.-kuj.-pom.)-Niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom!

Jutro zrobie suni nowe zdjecia. Ona juz ma sie lepiej, tak nie szaleje.

• Replies 576
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pipi mieszasz...miałam zbierać na swoje konto i wpłacać do Ani całą uzgodnioną sumę.Jestem teraz na wsi,nr konta będę wysyłała - płacę nie góry,tylko na koniec miesiąca.
Ani tez trudno bedzie się doliczyc pojedyńczych wplat..

Posted

Teraz juz za pozno, ale sie poprawie, przepraszam. Pospieszylam sie, tylko dlatego, ze chcialam z tym szczepieniem zakonczyc. Mam wyrzuty, ze sie pogubilam i niunio nie zaszczepiony.
Aniu, a wysłałas mi ksiazeczki?

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Groszek adoptowany:)
Więcej napiszę potem, bo lecę do weta.

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Groszek mieszka w Brodnicy ,w domu z ogrodem. Państwo byly dziś u nas w schronisku rano i kierownik dał im namiary do mnie, bo u nas nie ma teraz szczeniaków. W sumie to chcieli małego pieska-tzn aby wyrósł na małego, ale szczeniaki tak się spodobały, że decyzja szybko się zmieniła.Państwo mieli sunie husky,która zmarła w tamtym roku,suka dość problemowa, ale ludzie odpowiedzialni i jak się podjęli to wytrwali. Groszek będzie psem domowo podórkowym, jest zrobione specjalne miejsce pod schodami -taki ala kojec osłonięty i tam psiak zostaje jak muszą jechac do miasta np. , a tak ma normalnie wstęp do domu. Sa tam dwie dziewczyny w wieku 15-18lat , zresztą byli u mnie całą rodziną. Chodzą do weta do którego ja sama jeżdżę, więc jestem spokojna o te sprawy.Dostali wszelkie wytyczne,dałam trochę karmy- Pani gotuje,ale kazałam powoli przestawić aby mały nie dostał rozwolnienia. Sami zaprosili mnie w odwiedziny, więc kiedyś tam zajrzę. To normalny dom, na pewno krzywdy Groszek miec nie będzie.

Pipi- list wysłany,dojdzie pewnie po weekendzie.

Posted

Czy Cioteczki zapomniały, że prosiłam o nr konta, czy nie chcą kasy ode mnie ?
Co do ogłoszeń zbiorowych, to teraz po doświadczeniach z ogłoszeniami dla szczeniaczków Pipi nie jestem za grupowymi ogłoszeniami. Zapłaciłam 100 zł za 4 ogłoszenia i z tego co Pipi mówiła, zero zainteresowania. Nie mam pretensji do ogłaszającej, bo to ja sama uznałam, że jeśli ogłoszenie jednego psiaka kosztuje kilkanaście zł, to pięć na raz 25 zł.
Myślę, że skuteczniejsze są ogłoszenia pojedyncze, gdzie można choćby kilka słów o charakterze psiaka napisać, a jak o charakterze pisać, jeśli ogłasza się kilka psiaków jednocześnie. Jeśli ktoś chce przygarnąć psa, to chciałby coś o nim wiedzieć.

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
jak zejdzie choć 3 maluchów to porobi się pojedyncze ogłoszenia dla reszty
inaczej pójdziemy z torbami;)
z ogłoszenia od Paji mam jakies zapytanie, odpiszę ,zobaczymy co dalej

Trzymam kciuki!
Lol.

Paja zatytulowala: pieknie ..inteligentne... to sie nie dziwie ze juz sa zapytania Hehehehehehehe

Posted

Witam, założyłam specjalnie tutaj konto ponieważ chciałabym przygarnąć Sunie nr 5 prosze powiedzcie mi do kogo mam się zgłosić i czy w ogóle jest możliwość sprowadzenia Jej do mnie, mieszkam w Białymstoku. Zakochałam się w tej Suni Ślicznotce pomóżcie!

Posted

Wszystko dobrze. Jadę dziś z małą do weta w sprawie tych pazurów , aby zobaczył i ewentualnie umówimy się na zabieg. Fote pazurów wstawię wieczorem. A teraz trochę szaleństw:

Kto je odróżni?;)

Jak dla mnie , to najładniejsza sunia.Najbardziej proporcjonalna haha

Posted

Jest u nas labka na hotelu na wakacje, maluchy tak sobie ja upodobały....ona nie przepada za psami , a te wkładają do niej głowę:evil_lol:

Nie odpisał na tego maila od Paji nikt.
Ale możliwe, ze jednego malucha weźmie koleżanka mojej siostry, zobaczymy .

Posted

Yosuke napisał(a):
Witam, założyłam specjalnie tutaj konto ponieważ chciałabym przygarnąć Sunie nr 5 prosze powiedzcie mi do kogo mam się zgłosić i czy w ogóle jest możliwość sprowadzenia Jej do mnie, mieszkam w Białymstoku. Zakochałam się w tej Suni Ślicznotce pomóżcie!

Zgłosić to najlepiej do dziewczyn z Białegostoku: Może Pipi , albo Evelin- na pewno któraś się odezwie niebawem:)
nr 5 , czyli Lara tak?

Posted

Nie mam pojęcia jak ma na imie ta Sunia, tam gdzie są ponumerowane to nr 5 w innym miejscu opisana jako ta która leży przy Matce i jak reszta odchodzi sie bawić to ssie od Matki mleko, dzieki odezwe sie do wymienionych osób:)