Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 576
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mała jest po operacji usunięcia pazurów.Biedulka taka .Wszystko poszło ok. Na razie jest oddzielona od reszty.

U weta do uregulowania jest 370zł:
- 5 szczepień na wirusówki po 40zł
- odrobaczenie 20zł
- operacja 130zł
- antybiotyk 20zł

Wpłynęło 50złod Pipi .

Martwi mnie brak zainteresowania suniami...

Posted

aNIU, TYLE TYCH BIEDAKOW, ZE JA NP. JAK WIDZE W SUBSKRYBCJACH NOWY POST, TO WCHODZĘ, ALE JAK Z PIERWSZEJ STRONY SPADNIE, TO ZAPOMINAM. pRZEpraszam. Cieszę się, ze malutka juz po wszystkim, dziekuje. My wiemy, ze u Ciebie maja dobrze, to i siedzimy cicho.

Posted

Rozliczenie zrobię w najbliższych dniach..
ale chyba było zdjęcie pazurków Kretki...wydakje mi się,że widziałam gdzieś wcześniej na wątku...

Posted

Goga pojechała do domu:)
Jej właściciele to młodzi ludzie ,obydwoje po zootechnice, mieszkają w domu z dużym ogrodem. Są tam dwa koty.
Mieszkają w moich okolicach, mieli ze sobą nową obróżkę i smycz, sunią są zachwyceni. Dadzą znac za jakiś czas na maila jak się Goga zadomowiła.
Dziewczyna jako chyba jedyna wiedziała jakie mam psy-chodzi o moje białasy heh:)

Posted

Nie chciał mi się otworzyć ta stronka,a pomyśliwałam dziś o tych popławiakach...
Normalnie skakać chyba będę z radości....Zgodziłaś się na 6 szczeniaków (Pipi płakała ze szczęścia), 2 dni temu z inicjatywy Maddaleny 5 szczeniakami zajęły się dziewczyny z fundacji z Warszawy...
Sama już nie wierzę w to co się dzieje...
Zostały 4 sztuczki...:)
Teraz chyba ogłoszenia pojedyńcze..

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Goga pojechała do domu:)
Jej właściciele to młodzi ludzie ,obydwoje po zootechnice, mieszkają w domu z dużym ogrodem. Są tam dwa koty.
Mieszkają w moich okolicach, mieli ze sobą nową obróżkę i smycz, sunią są zachwyceni. Dadzą znac za jakiś czas na maila jak się Goga zadomowiła.
Dziewczyna jako chyba jedyna wiedziała jakie mam psy-chodzi o moje białasy heh:)

Czy te pieski białe o których mowa to ...owczarki szwajcarskie...bo sąsiadka moja ma takiego ...piękne są no i dość duże ;-)