Anecioreczek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 wsyscy komentują Twoje psiaki jak Były Małe..a Mojej Małej Kory nikt ;( buu..to po co ja focie wstawiam? ;( a Tinka..:loveu: cudowne ON-iaste psiiskoo:loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Guffi; napisał(a):Już się wystraszyłam, ze to do mnie:oops::lol:. Hehehe nie bój żaby :evil_lol: Ty nie musisz się niczego bać... w przeciwieństwie do włacicielki galerii :diabloti: Czy ona już oglądała prognozę pogody...? :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: P.S. Fajnie wiedzieć jak masz na imię :p Quote
Guffi Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ola&Kora napisał(a): P.S. Fajnie wiedzieć jak masz na imię :p No to się wydało:oops::lol:. Quote
Agushka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Hej :) No i gdzie choć maleńka część z tych stu? :placz::placz: Quote
leemonca Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 100 fotek ? ale będzie oglądania :multi::cool3: Quote
Guffi Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 leemonca napisał(a):100 fotek ? ale będzie oglądania :multi::cool3: Chyba się zapowiada, że nie będzie:shake: :mad: . Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 No bo Karola to leń wstrętny i nic jej się nie chce robić :diabloti: Quote
Guffi Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ola&Kora napisał(a):No bo Karola to leń wstrętny i nic jej się nie chce robić :diabloti: Znowu myślałam, ze o mnie chodzi:oops: . Co jakaś niewyspana jestem dzisiaj:diabloti: !? Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Guffi; napisał(a):Znowu myślałam, ze o mnie chodzi:oops: . Co jakaś niewyspana jestem dzisiaj:diabloti: !? Hahahaha no to ja już nie wiem, jak mam pisać żebyście się skapowały o którą mi chodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Guffi Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ola&Kora napisał(a):Hahahaha no to ja już nie wiem, jak mam pisać żebyście się skapowały o którą mi chodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze piszesz;) . Nie przejmój się! Ja dzisiaj niewyspana jestem:evil_lol:. Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Guffi; napisał(a):Dobrze piszesz;) . Nie przejmój się! Ja dzisiaj niewyspana jestem:evil_lol:. No to może czas już ziuziu? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Żeby jutro być wypoczętym i żeśkim :p Sama bym się chętnie położyła, ale czeka mnie jeszcze trochę nauki :roll: Quote
Guffi Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ola&Kora napisał(a):No to może czas już ziuziu? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Żeby jutro być wypoczętym i żeśkim :p Sama bym się chętnie położyła, ale czeka mnie jeszcze trochę nauki :roll: Nie... Ja tak codziennie(choć dziś szczególnie:roll:). Im później wstanę, tym bardziej jestem niewyspana:mad: , a dzisiaj pobiłam swój rekord i wstałam o 7:10... Oja dawno tak późno nie wstawałam... Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Guffi; napisał(a):Nie... Ja tak codziennie(choć dziś szczególnie:roll:). Im później wstanę, tym bardziej jestem niewyspana:mad: , a dzisiaj pobiłam swój rekord i wstałam o 7:10... Oja dawno tak późno nie wstawałam... Za to ja mam tak że im wcześniej położę się spać tym bardziej jestem rano zmęczona :eviltong: Moje optimum chodzenia lulu to między 12 a 1 w nocy :eviltong: Jeśli położę się wcześniej lub później to cały dzień jestem nieprzytomna :evil_lol: Quote
Guffi Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ola&Kora napisał(a):Za to ja mam tak że im wcześniej położę się spać tym bardziej jestem rano zmęczona :eviltong: Moje optimum chodzenia lulu to między 12 a 1 w nocy :eviltong: Jeśli położę się wcześniej lub później to cały dzień jestem nieprzytomna :evil_lol: Ja mam tak samo! Im krócej śpię, tym lepiej:diabloti: . Ale wstawanie to najgorsza rzecz, jaka istnieje. Dobra,bo robimy OT. Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Guffi; napisał(a):Dobra,bo robimy OT. Hehehe no ale nie ma Karoli, nie ma fotek i trzeba jakiś temat znaleźć :eviltong: Quote
Guffi Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 No w sumie:roll:... A ja zawsze byłam zasadowa:evil_lol:... Quote
Tina.Sara Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 dzień dobry... nie jestem na swoim kompie wiec fot ni mam :( ale wstawie!! chociaż 2 :cool3: Olka, ja Ci dam lenia!!!!!! :mad: Quote
Ola&Kora Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 No to czekam na te chociaż dwie fotki :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Agushka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 I ja też czekam z utęsknieniem, już chyba kilka dni tak czekam :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ale zwlekasz i zwlekasz z tymi fotkami :shake: :cool3: Quote
chihuahua Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Gdzie sa foty!?! Gdzie sa foty!?! Ja chce fot! Quote
Guffi Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 A "gdzie są foty" to chyba znak zapytania się powinno postawić+ewentualnie wykrzyknik, bo to przecież jest pytanie;). Quote
Koma Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Hej! :multi: Ale puchate maleństwo :loveu: trochę jak leonberger :razz: Quote
Recommended Posts