Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Guffi; napisał(a):
Już się wystraszyłam, ze to do mnie:oops::lol:.

Hehehe nie bój żaby :evil_lol: Ty nie musisz się niczego bać... w przeciwieństwie do włacicielki galerii :diabloti: Czy ona już oglądała prognozę pogody...? :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

P.S. Fajnie wiedzieć jak masz na imię :p

Posted

Ola&Kora napisał(a):
No bo Karola to leń wstrętny i nic jej się nie chce robić :diabloti:

Znowu myślałam, ze o mnie chodzi:oops: . Co jakaś niewyspana jestem dzisiaj:diabloti: !?

Posted

Guffi; napisał(a):
Znowu myślałam, ze o mnie chodzi:oops: . Co jakaś niewyspana jestem dzisiaj:diabloti: !?

Hahahaha no to ja już nie wiem, jak mam pisać żebyście się skapowały o którą mi chodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hahahaha no to ja już nie wiem, jak mam pisać żebyście się skapowały o którą mi chodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dobrze piszesz;) . Nie przejmój się! Ja dzisiaj niewyspana jestem:evil_lol:.

Posted

Guffi; napisał(a):
Dobrze piszesz;) . Nie przejmój się! Ja dzisiaj niewyspana jestem:evil_lol:.

No to może czas już ziuziu? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Żeby jutro być wypoczętym i żeśkim :p Sama bym się chętnie położyła, ale czeka mnie jeszcze trochę nauki :roll:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
No to może czas już ziuziu? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Żeby jutro być wypoczętym i żeśkim :p Sama bym się chętnie położyła, ale czeka mnie jeszcze trochę nauki :roll:

Nie... Ja tak codziennie(choć dziś szczególnie:roll:). Im później wstanę, tym bardziej jestem niewyspana:mad: , a dzisiaj pobiłam swój rekord i wstałam o 7:10... Oja dawno tak późno nie wstawałam...

Posted

Guffi; napisał(a):
Nie... Ja tak codziennie(choć dziś szczególnie:roll:). Im później wstanę, tym bardziej jestem niewyspana:mad: , a dzisiaj pobiłam swój rekord i wstałam o 7:10... Oja dawno tak późno nie wstawałam...

Za to ja mam tak że im wcześniej położę się spać tym bardziej jestem rano zmęczona :eviltong: Moje optimum chodzenia lulu to między 12 a 1 w nocy :eviltong: Jeśli położę się wcześniej lub później to cały dzień jestem nieprzytomna :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Za to ja mam tak że im wcześniej położę się spać tym bardziej jestem rano zmęczona :eviltong: Moje optimum chodzenia lulu to między 12 a 1 w nocy :eviltong: Jeśli położę się wcześniej lub później to cały dzień jestem nieprzytomna :evil_lol:

Ja mam tak samo! Im krócej śpię, tym lepiej:diabloti: . Ale wstawanie to najgorsza rzecz, jaka istnieje.

Dobra,bo robimy OT.