Jump to content
Dogomania

szok.....szok - PSI KOŚCIOTRUP - w super DT, jest powolutku szykowany do adopcji

Recommended Posts

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aka_nina napisał(a):
Robię wydarzenie na Fb, poproszę wszystkie dane: nr konta, telefon, mejl- na pw

aka_nina nie podawaj pod żadnym pozorem nru konta! Tylko organizacje mogą to robić na fb, a nr konta na priv tylko rozsyłajcie bo zamkną wydarzenie, albo będą inne niemiłe konsekwencje, jak coś na fb ogę pomóc i ściągnąć ludzi na pomoc, w razie czego dajcie znać!
ja tego nie skomentuję bo by mnie zblokowano, ale dziad nie chce nas nigdy spotkać, na pewno mu to nie ujdzie, prawda? Maleństwo kochane wzruszające, potrafi w tym stanie dziękować, Boże kochany:(

Posted

Leonek ..jak moj ..ale nie wiem co bym zrobila jak bym chwycila takiego....;/;/;/
Zgadzam sie ze powinno byc oko za oko i glodzic wnuka...!!
Bidulku !!trzymaj sie kochany!!zaluje ze nie moge narazie pomóc ;(

Posted

Biedulek ... Przywrócenie kar cielesnych w zamian płaszczenia tyłków w więzieniach za naszą kasę - wrrrrrrr........ Gdzie jest teraz ten boroczek (w sensie miasto :) )

Posted

Leoś dzwońcu pomożemy Ci, tylko walcz Przyjacielu, zdrowiej!!!!! A jak ktoś się na łomot wnuczasty wybiera to dajcie znać.....Wpieprzyć tak, żeby dupu sina była przez rok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak można!!! Ma Leoś chody u Św. Rocha, że pomoc nadeszła.

Posted

Leoś cierpiał te nieziemskie męki głodu i pragnienia na totalnym wygwizdowie, tam gdzie żywy duch nie zagląda.....to, że ktoś tam akurat przechodził, zauważył i był na tyle przytomny, że zgłosił to fart nad fartami.....nie mam pojecia ile on by jeszcze tam wytwał, zapewne w mękach by skonało psisko

Posted

pikola napisał(a):
Nad Leosiem ktos czuwal,ale boje sie ze beda nastepne.A ile nie doczeka pomocy..Nie moge sie z tym pogodzic..

proszę Cię nie stawiaj mi tych wszystkich, niezauważalnych istnień przed oczami bo zwariować pozostanie :(

Posted

Lolka ja nie zadaje Tobie pytan,po prostu widac ze jest coraz gorzej.Kiedys nie bylo takiej znieczulicy,pies mogl nie trafic do weta ale zeby glodzic..A i nastepny na wygwizdowie,jak nieszczesny Kuba:shake:

Posted

ja to wogóle od ponad tygodnia jestem zdruzgotana, serce mnie boli i niepokój ściska.....gdzieś tam hen, hen daleko w szczerym polu, kudłaty słodki psiak przytwierdzony do palika, przeżywa katusze stercząc sam jak palec w tych upałach.....jakbym mogła mu telepatycznie przekazać, trzymaj sie piesku, jeszcze chwilka, kilka dni i zabiorę Cię stamtąd, byłabym spokojniejsza.....ale on nie wie i cierpi w samotności :( :(

Posted

lolka ma racje - tak wygladajace psy to tylko martwe; jeszcze kilka dni i byloby po leosiu...
jesli ten wnusio to menel, to nic mu nie zrobia raczej; a nawet jak zrobia to jego mozg wypalony gorzałą nawet tego nie zarejestruje; chyba, zeby go zamkneli do pierdla - wtedy brak dostepu do hobby bedzie najwieksza kara :mad:

Posted

[quote name='lolka']ja to wogóle od ponad tygodnia jestem zdruzgotana, serce mnie boli i niepokój ściska.....gdzieś tam hen, hen daleko w szczerym polu, kudłaty słodki psiak przytwierdzony do palika, przeżywa katusze stercząc sam jak palec w tych upałach.....jakbym mogła mu telepatycznie przekazać, trzymaj sie piesku, jeszcze chwilka, kilka dni i zabiorę Cię stamtąd, byłabym spokojniejsza.....ale on nie wie i cierpi w samotności :( :(

Lolka nawet nie mów !!!! Sama szukam DT dla psiaka który jest na łańcuchu przy budzie w szczerym polu !!!! a kilkanaście metrów dalej jest kolejny ale jednego ja zabiorę na DT, jednak serce by mi pękło gdybym miała pojechac i zabrać tylko jednego. Wodę jak mają to ciepłą i brudną i siedzą tak dzień i noc same...napewno są czyjeś bo źle nie wyglądają ale świadomość że są tam same...i jak się cieszą na widok człowieka...:( to takie przykre. Gdyby ktoś chciał zajrzeć :( http://www.dogomania.pl/threads/207711-Potrzebny-DT-dla-psa-uwiązanego-na-łańcuchu-w-szczerym-polu...

A Leoś jest w katastrofalnym stanie ale wierze że teraz już tylko lepiej :)

Posted

Nie wiem co mam napisac, juz po prostu brakuje sil chwilami na to wszystko. Biedny Leos ;( bardzo prosze o zalozenia wydarzenia na facebook'u, dzieki temu szybciej uda sie zebrac pieniazki.

Posted

No cóż... poczytałam, pobeczałam... Leosiu walcz Kochany!!! Pomożemy Ci!!!
A sprawy opiekuna nie odpuszczać, niech odpowie... A najlepiej (jak już będą na niego namiary) nagłośnić!!!