gryf80 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 psi anioł nad nim czówał,że się w pore tam znależliście Quote
kasia310 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 matko jedyna brak mi słów dosłownie.... Leoś - bardzo ładnie, jak co Agniecha to dzwoń, też wspomogę tą bidę, nie wiem naprawdę jak tak można??? Quote
aka_nina Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Robię wydarzenie na Fb, poproszę wszystkie dane: nr konta, telefon, mejl- na pw Quote
Kalva Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 aka_nina napisał(a):Robię wydarzenie na Fb, poproszę wszystkie dane: nr konta, telefon, mejl- na pw aka_nina nie podawaj pod żadnym pozorem nru konta! Tylko organizacje mogą to robić na fb, a nr konta na priv tylko rozsyłajcie bo zamkną wydarzenie, albo będą inne niemiłe konsekwencje, jak coś na fb ogę pomóc i ściągnąć ludzi na pomoc, w razie czego dajcie znać! ja tego nie skomentuję bo by mnie zblokowano, ale dziad nie chce nas nigdy spotkać, na pewno mu to nie ujdzie, prawda? Maleństwo kochane wzruszające, potrafi w tym stanie dziękować, Boże kochany:( Quote
MALWA Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Ja też czekam na jakieś dane do przelewu! Chętnie się dorzucę do jedzonka dla Leonka! Quote
Blood Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Leonek ..jak moj ..ale nie wiem co bym zrobila jak bym chwycila takiego....;/;/;/ Zgadzam sie ze powinno byc oko za oko i glodzic wnuka...!! Bidulku !!trzymaj sie kochany!!zaluje ze nie moge narazie pomóc ;( Quote
jofracy Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Biedulek ... Przywrócenie kar cielesnych w zamian płaszczenia tyłków w więzieniach za naszą kasę - wrrrrrrr........ Gdzie jest teraz ten boroczek (w sensie miasto :) ) Quote
Marycha35 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Leoś dzwońcu pomożemy Ci, tylko walcz Przyjacielu, zdrowiej!!!!! A jak ktoś się na łomot wnuczasty wybiera to dajcie znać.....Wpieprzyć tak, żeby dupu sina była przez rok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak można!!! Ma Leoś chody u Św. Rocha, że pomoc nadeszła. Quote
pikola Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Nad Leosiem ktos czuwal,ale boje sie ze beda nastepne.A ile nie doczeka pomocy..Nie moge sie z tym pogodzic.. Quote
lolka Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Leoś cierpiał te nieziemskie męki głodu i pragnienia na totalnym wygwizdowie, tam gdzie żywy duch nie zagląda.....to, że ktoś tam akurat przechodził, zauważył i był na tyle przytomny, że zgłosił to fart nad fartami.....nie mam pojecia ile on by jeszcze tam wytwał, zapewne w mękach by skonało psisko Quote
lolka Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 pikola napisał(a):Nad Leosiem ktos czuwal,ale boje sie ze beda nastepne.A ile nie doczeka pomocy..Nie moge sie z tym pogodzic.. proszę Cię nie stawiaj mi tych wszystkich, niezauważalnych istnień przed oczami bo zwariować pozostanie :( Quote
Marycha35 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Tym lepiej, że się udało jednak. Psinka ma szczęście, choć to dziwnie brzmi....jakoś niefortunnie w takiej sytuacji! Quote
pikola Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Lolka ja nie zadaje Tobie pytan,po prostu widac ze jest coraz gorzej.Kiedys nie bylo takiej znieczulicy,pies mogl nie trafic do weta ale zeby glodzic..A i nastepny na wygwizdowie,jak nieszczesny Kuba:shake: Quote
lolka Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 ja to wogóle od ponad tygodnia jestem zdruzgotana, serce mnie boli i niepokój ściska.....gdzieś tam hen, hen daleko w szczerym polu, kudłaty słodki psiak przytwierdzony do palika, przeżywa katusze stercząc sam jak palec w tych upałach.....jakbym mogła mu telepatycznie przekazać, trzymaj sie piesku, jeszcze chwilka, kilka dni i zabiorę Cię stamtąd, byłabym spokojniejsza.....ale on nie wie i cierpi w samotności :( :( Quote
rencia42 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Brak slow.Dajcie nr konta wspomogę chociaż finansowo. Quote
kakadu Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 lolka ma racje - tak wygladajace psy to tylko martwe; jeszcze kilka dni i byloby po leosiu... jesli ten wnusio to menel, to nic mu nie zrobia raczej; a nawet jak zrobia to jego mozg wypalony gorzałą nawet tego nie zarejestruje; chyba, zeby go zamkneli do pierdla - wtedy brak dostepu do hobby bedzie najwieksza kara :mad: Quote
Jasza Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Poproszę o konto. Tylko wpłacę za parę dni, bo krucho...:oops: Quote
marra Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='lolka']ja to wogóle od ponad tygodnia jestem zdruzgotana, serce mnie boli i niepokój ściska.....gdzieś tam hen, hen daleko w szczerym polu, kudłaty słodki psiak przytwierdzony do palika, przeżywa katusze stercząc sam jak palec w tych upałach.....jakbym mogła mu telepatycznie przekazać, trzymaj sie piesku, jeszcze chwilka, kilka dni i zabiorę Cię stamtąd, byłabym spokojniejsza.....ale on nie wie i cierpi w samotności :( :( Lolka nawet nie mów !!!! Sama szukam DT dla psiaka który jest na łańcuchu przy budzie w szczerym polu !!!! a kilkanaście metrów dalej jest kolejny ale jednego ja zabiorę na DT, jednak serce by mi pękło gdybym miała pojechac i zabrać tylko jednego. Wodę jak mają to ciepłą i brudną i siedzą tak dzień i noc same...napewno są czyjeś bo źle nie wyglądają ale świadomość że są tam same...i jak się cieszą na widok człowieka...:( to takie przykre. Gdyby ktoś chciał zajrzeć :( http://www.dogomania.pl/threads/207711-Potrzebny-DT-dla-psa-uwiązanego-na-łańcuchu-w-szczerym-polu... A Leoś jest w katastrofalnym stanie ale wierze że teraz już tylko lepiej :) Quote
muza_51 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Witam. Jestem załamana. Poprosze o numer konta wspomoge grosikiem. Pozdrawiam Quote
Merys Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Nie wiem co mam napisac, juz po prostu brakuje sil chwilami na to wszystko. Biedny Leos ;( bardzo prosze o zalozenia wydarzenia na facebook'u, dzieki temu szybciej uda sie zebrac pieniazki. Quote
Sarunia-Niunia Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 No cóż... poczytałam, pobeczałam... Leosiu walcz Kochany!!! Pomożemy Ci!!! A sprawy opiekuna nie odpuszczać, niech odpowie... A najlepiej (jak już będą na niego namiary) nagłośnić!!! Quote
Recommended Posts