necianeta89 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Elik czekaj tylko to Cie porozpieszczam! :D Quote
fiorsteinbock Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 fochu napisał(a):pewnie masz rację Edytko ,Elik warczy na niego jak malec podchodzi a tak stara się go omijać Teraz chyba ma focha na mnie :P że dzieciak w łóżku śpi i się wyniósł od nas z sypialni :( normalnie mi przykro :P Kiedys przynioslam do domu parke papużek. Moj ulubieniec Filip (pies) chciał je zjesc, doslownie. W ciagu tygodnia pies stracil chec do zabawy, nie chcial jesc, byl apatyczny. Na dworze bylo lepiej, jakby wracal do zycia...Zrozumialam o co chodzi i wynioslam papugi na 2 dni do kolezanki. A pies jak zaczarowany powrócil do zycia i normalności!!! Papugi wrócily ale fakte ten nie mial wiekszego znaczenia dla Filipka :) Dlaczego - nie wiem. Najwazniejsze, ze na powrót bylam jego zaufaną Pania a papuzki...no coż, nadal chcial pozrec ;) W Twojej sytuacji Gosiu szczeniora nie ma co wynosic - zapewne :) Ale powiem Ci, że psychika psia jest dosc ciekawa, hehehe i nie wiem jak Ci pomoc :) Quote
fochu Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 no coż mam nadzieję że i Elik przestanie się "gniewać na" mnie ;) bo póki co mały szczyl tu rządzi ,koty na wygnaniu z łóżka ,w sumie to wszystkie 3 zwierzaki wyniosły się do pokoju obok zostawiając mnie i Diego sam na sam :P Quote
fiorsteinbock Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Szczerze Ci powiem, że u mnie takie akcje najciężej odchorowuje Cezar. On dochodzi do "normalności" dobry miesiąc...tak strasznie mu nie po drodze z obcymi w domu :( Quote
fochu Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 mala_czarna napisał(a):Fochu, bazarek zmieniony ;) dziękuję kochana :D Quote
fochu Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Szczerze Ci powiem, że u mnie takie akcje najciężej odchorowuje Cezar. On dochodzi do "normalności" dobry miesiąc...tak strasznie mu nie po drodze z obcymi w domu :( u mnie widać żadnemu z dzieciaków nie jest na rękę mały przybysz :P ale nie ma co się rozczulać muszą dać radę ;) Quote
fochu Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
fochu Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 dzieciak najedzony,wybawiony idzie spać Tylko coś chyba znajoma go przekarmiła i koopka taka luźna była :/ mały wdepnął w swoją koopkę więc mycie łapek było idziemy spać dobranocki Quote
mala_czarna Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 No coś mi się wydaje, że sobie w najbliższych dniach nie pośpisz. Quote
NikaEla Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 widzę, ze przy szczeniaku to jak przy niemowlęciu - noce zarwane, ale pewnie krócej to trwa... Quote
fiorsteinbock Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Musisz ostrożnie dawkowac amu, bo odchoruje maluszek. Sliczny jest... Quote
fochu Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Musisz ostrożnie dawkowac amu, bo odchoruje maluszek. Sliczny jest... Ja mu daję małe porcje,wiem że taki brzdąc nie może się najadać jak dorosły psiak ;) ale koleżanka wczoraj chyba przesadziła ,dziś z koopką już problemu nie ma. Jakie noce zarwane? on jak się wybiega to śpi jak suseł ;) całą noc przesypia,no może raz mnie obudził to go dałam na podłogę aby siusiu zrobił i chwilę się pokręcił i poszedł grzecznie spać,jakiś wyjątkowy szczeniak taki ułożony :P Quote
fiorsteinbock Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Gosiu, przypomnij mi w srode wieczorem, żebym wysłala go do wroclawskiej Wyborczej. Quote
fochu Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Gosiu, przypomnij mi w srode wieczorem, żebym wysłala go do wroclawskiej Wyborczej. heheh to chyba sama muszę przypomnienie sobie nastawić :P Quote
skrzeli Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 fochu napisał(a): Jakie noce zarwane? on jak się wybiega to śpi jak suseł ;) całą noc przesypia,no może raz mnie obudził to go dałam na podłogę aby siusiu zrobił i chwilę się pokręcił i poszedł grzecznie spać,jakiś wyjątkowy szczeniak taki ułożony :P U nas było podobnie - bardzo grzeczny był nas szczenior. Noce przesypiał - średnio 12 h z małymi wahaniami ;) Do tej pory mu zostało - wyspać się lubi, a rano jaki nie haloooooo :) Quote
Zosia123 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Zaglądam z niepokojem, ale widzę, że pierwszy dzień jakoś przetrwaliście :) Trzymam kciuki za zazdrośników! Chociaż moje psy do dzisiaj są o siebie zazdrosne - jedno głaszczę, to drugie natychmiast się pojawia i wciska do głaskania. Jednemu nie mogę nawet ucha wyczyścić albo kleszcza wykręcić, bo to jest też powód do zazdrości... Quote
fochu Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 dajemy radę ,dzieciak bystry jest strasznie nie wiem czy to przypadek ale jak powiedziałam Diego siad to usiadł :D do tego w ogóle się nie boi odkurzacza :) nic uciekam do pracy ,malec najedzony śpi Niebawem Necia do niego przybędzie Quote
NikaEla Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 może wykupić mu na bazarku pakiecik ogłoszeń? mogę to zrobić, tylko potrzebny tekst.... Quote
fiorsteinbock Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Cioteczki, może Gosia nie urwie mi długiego jęzora jak zdradzę, że dostała pierwsze zapytanie w spr. Diega. Jeszcze nie klaszczmy z radości bo to dopiero preludium ;) ale ważne, że jest odzew z ogłoszeń! Quote
necianeta89 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Cioteczki, może Gosia nie urwie mi długiego jęzora jak zdradzę, że dostała pierwsze zapytanie w spr. Diega. Jeszcze nie klaszczmy z radości bo to dopiero preludium ;) ale ważne, że jest odzew z ogłoszeń! o. a tego nie wiedziałam ;) Dziś sąsiadka Gosi też się zakochała w maluchu, jak co to powiedziałam na które piętro ma się kierować ;)) A aktualnie maluch śpi, powalczył zaciekle z moją ręką, zmęczył się i od razu zasnął ;) Quote
necianeta89 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 a tutaj macie filmik małego w akcji: http://www.youtube.com/watch?v=7JNRks0GFEQ :) Quote
monika083 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 ja dostalam tez zapytanie..calkiem konkretne: Witam, Diego urzekł nas od razu. Mam pytanie dotyczące rasy pieska czy jest znana?, pytam tylko ze względu na to, że nie wiem czy mu wystarczy 56 metrowe mieszkanie, ale z ogródkiem i parkiem płd. niedaleko i czy te pieski lubią dzieci (mamy 7 letnią córkę - miłośniczkę wszystkich stworzeń żyjących-nie ma alergii ). Mam doświadczenie z psami, wychowywałam 2 owczarki niemieckie (pierwsza suczka miała 4tyg jak do nas przybyła-nie umiała jeszcze samodzielnie jeść). W domu mamy kota, który jest przyzwyczajony do psa - dorastał z Sonią- owczarkiem mojej mamy Bardzo proszę o odpowiedź Pozdrawiam serdecznie Kamila T.... Ci ludzie z Wrocka, to moze napisze, zeby umowili sie odrazu z Fochu na spotkanie? Quote
Recommended Posts