fochu Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 No to czas na wiadomości z nowego domku. maluch przespał spokojnie noc przy swoim nowym Panu,za to Pańcia spać nie mogła bo stresowała się tym jak przyjmie małego Diego reszta ferajny. Psy malucha akceptują,miał też kontakt z kotkiem. Wszystkich zaczepia i rozrabia. Był dziś u weta,został odrobaczony,czeka go jeszcze szczepienie. Być może w czerwcu się zobaczę z Diego :) Naprawdę lepszego domku nie mogłam dla niego sobie wymarzyć,za co z całego serca dziękuję Państwu O! Normalnie wzruszona jestem Quote
fochu Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 zdjęcie z nowego domku Diego :) kiepskie bo z kom ale wiem że maluch ma się dobrze Uploaded with ImageShack.us Quote
fochu Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 tak,okruszek :) choć i tak mi się wydaje że trochę większy jest :) może w sobotę zobaczę się z maluszkiem :D a jeśli nie to będę miała wieści jak mu się żyje Quote
fochu Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Diego teraz :) Pierwsze zdjęcie jakieś miesiąc po przebywaniu w nowym domku i Diego teraz Quote
necianeta89 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 ojej ojej, ale uszatek! jak urośnie będzie miał sterczące uszy! :) Quote
fochu Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 heheh one już mi troszkę stoją :) a Państwo się śmieją że to miał być mały pies a wyrosło takie coś i że połowę oddadzą mi ;) Quote
necianeta89 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 haha:D śmieszny z niego chłopak :P kto by pomyślał, że wyrośnie z niego takie cuś :D Quote
Recommended Posts