Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

terierfanka napisał(a):
Dziwna ta rodzinka, skoro mają już koty i psa, to dlaczego tak im pilno strasznie natychmiast do szczeniorka? Tym bardziej, że się raczej nie przelewa. Chyba bym nie dała, ale to już Wasza decyzja, nie wiem jak długo on tam u Was może zostać.

Generalnie wszystko zależy jak się relacje z moim Elikiem poukładają ,bo od 27 czerwca urlop mam i ciocia przyjedzie zajmować się zwierzakami ,a jak Elik nadal będzie stawiał się do malego to mam problem,bo nie wiem czy ciocia(70 lat z hakiem ma) da radę to ogarnąć pomimo tego że żwawa z Niej babeczka ;)
ale jak się wszystko unormuje między chłopakami to nie mam czasu ograniczonego co do Dt Diego
Choć nie ukrywam że lepiej byłoby aby szybko dom znalazł ,bo się zaczynam przyzwyczajać :P

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

miałam kolejny tel w sprawie Diego lecz to chłopak chce dziewczynie na prezent dać psa,zdecydowanie odpada :/ on już raz prezentem był ...
Żeby było smieszniej dziś w parku rano spotkałam psa ,biegał za wszystkimi ludźmi,nie znam psa z osiedla,na wieczornym spacerze znowu go spotkałam.
Zaniosłam wodę i jedzenie.
Schron po niego nie przyjedzie jak nie będzie złapany :(
Nie wiem czy ktoś go wyrzucił czy się zgubił i w sumie nie wiem co robić

Posted

cudne zdjęcia :diabloti:

Ja bym nie oddała psa do takiego domu z którym jest utrudniony kontakt
bo jak tacy nerwowi, to potem trudno będzie jakiekolwiek informacje o Małym od nich uzyskać
a wiadomo, że jak się odda zwierzaka do DS to się siedzi i myśli czy zadowolony czy je czy wszystko w porządku
i możliwość uzyskania informacji i udzielenia pomocy czy rady, w razie jakiś kłopotów czy wątpliwości, jest bardzo ważna

Maluchy przy kocie byłby bardzo mały - a nie wiadomo jakby na niego zareagował kot
no i reszta towarzystwa

Posted

fochu napisał(a):
miałam kolejny tel w sprawie Diego lecz to chłopak chce dziewczynie na prezent dać psa,zdecydowanie odpada :/ on już raz prezentem był ...
Żeby było smieszniej dziś w parku rano spotkałam psa ,biegał za wszystkimi ludźmi,nie znam psa z osiedla,na wieczornym spacerze znowu go spotkałam.
Zaniosłam wodę i jedzenie.
Schron po niego nie przyjedzie jak nie będzie złapany :(
Nie wiem czy ktoś go wyrzucił czy się zgubił i w sumie nie wiem co robić

na którym osiedlu?

Posted

Patmol napisał(a):
cudne zdjęcia :diabloti:

Ja bym nie oddała psa do takiego domu z którym jest utrudniony kontakt
bo jak tacy nerwowi, to potem trudno będzie jakiekolwiek informacje o Małym od nich uzyskać
a wiadomo, że jak się odda zwierzaka do DS to się siedzi i myśli czy zadowolony czy je czy wszystko w porządku
i możliwość uzyskania informacji i udzielenia pomocy czy rady, w razie jakiś kłopotów czy wątpliwości, jest bardzo ważna

Maluchy przy kocie byłby bardzo mały - a nie wiadomo jakby na niego zareagował kot
no i reszta towarzystwa

u mnie z kotami jest ok
mały jest ich ciekaw ale koty go olewają
Z Elikiem też już lepiej się dogaduje
Znowu miałam tel w jego sprawie ale z warszawy ,pan jak usłyszał że on we wrocławiu jest od razu zrezygnował :/
A mnie coraz bardziej malec łapie za serce i najchętniej to bym posłała go do domku z którym kontakt mam ;)

Posted

cioteczki nie będę zapeszać ale może Diego będzie miał domek :)
domek który znam i za który mogę ręczyć głową.
jutro państwo chcą przyjechać poznać Diego co z tego wyniknie zobaczymy :)

Posted

Maluszek już pojechał do nowego domku.
Pusto się tu zrobiło i jakoś łezka w oku się kręci,ale przynajmniej ja oddałam go z spokojem i 100% zaufaniem do Państwa :)
Kurczę 29 maj ,magiczna data-rok temu ja adoptowałam Elika a dziś Diego ma domek :)
Może Państwo sami pojawią się na dogo

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Jak Gosiu Elik, teskni za maluchem?

Ogólnie ELik nadal śpi na wysokościach zwanych kanapami, ale za to koty chyba się ucieszyły bo ganiają dziś jak szalone po domu ;)