fochu Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 terierfanka napisał(a):Dziwna ta rodzinka, skoro mają już koty i psa, to dlaczego tak im pilno strasznie natychmiast do szczeniorka? Tym bardziej, że się raczej nie przelewa. Chyba bym nie dała, ale to już Wasza decyzja, nie wiem jak długo on tam u Was może zostać. Generalnie wszystko zależy jak się relacje z moim Elikiem poukładają ,bo od 27 czerwca urlop mam i ciocia przyjedzie zajmować się zwierzakami ,a jak Elik nadal będzie stawiał się do malego to mam problem,bo nie wiem czy ciocia(70 lat z hakiem ma) da radę to ogarnąć pomimo tego że żwawa z Niej babeczka ;) ale jak się wszystko unormuje między chłopakami to nie mam czasu ograniczonego co do Dt Diego Choć nie ukrywam że lepiej byłoby aby szybko dom znalazł ,bo się zaczynam przyzwyczajać :P Quote
fochu Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=22788&n=Diego-kupiony-na-targu-a-potem-porzucony-szuka-pilnie-kochajacego-domu http://www.eoferty.com.pl/diego_kupiony_na_targu_i_porzucony_szuka_domu_249697.html http://www.psy.pl/ogloszenia-psy/art21114,diego-kupiony-na-targu-i-porzucony-szuka-pilnie-domu.html kolejne ogłoszenia dla chłopca może domek się znajdzie Quote
Zosia123 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Przeczytalam sobie wszystko... Hmm dziwni są ludzie... W każdym razie dalej ściskam kciuki za najlepszy domek dla Diego. Przed nim jest całe życie! Quote
fochu Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 dokładnie przed nim całe życie dlatego bym chciała aby trafił na najlepszy dom na ziemi! Quote
fochu Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 miałam kolejny tel w sprawie Diego lecz to chłopak chce dziewczynie na prezent dać psa,zdecydowanie odpada :/ on już raz prezentem był ... Żeby było smieszniej dziś w parku rano spotkałam psa ,biegał za wszystkimi ludźmi,nie znam psa z osiedla,na wieczornym spacerze znowu go spotkałam. Zaniosłam wodę i jedzenie. Schron po niego nie przyjedzie jak nie będzie złapany :( Nie wiem czy ktoś go wyrzucił czy się zgubił i w sumie nie wiem co robić Quote
Patmol Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 cudne zdjęcia :diabloti: Ja bym nie oddała psa do takiego domu z którym jest utrudniony kontakt bo jak tacy nerwowi, to potem trudno będzie jakiekolwiek informacje o Małym od nich uzyskać a wiadomo, że jak się odda zwierzaka do DS to się siedzi i myśli czy zadowolony czy je czy wszystko w porządku i możliwość uzyskania informacji i udzielenia pomocy czy rady, w razie jakiś kłopotów czy wątpliwości, jest bardzo ważna Maluchy przy kocie byłby bardzo mały - a nie wiadomo jakby na niego zareagował kot no i reszta towarzystwa Quote
fiorsteinbock Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Wyslalam do Wyborczej, cioteczki wroclawskie mozeci kupic gazetke i sprawdzic czy sa ogloszenia? Quote
NikaEla Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 fochu napisał(a):miałam kolejny tel w sprawie Diego lecz to chłopak chce dziewczynie na prezent dać psa,zdecydowanie odpada :/ on już raz prezentem był ... Żeby było smieszniej dziś w parku rano spotkałam psa ,biegał za wszystkimi ludźmi,nie znam psa z osiedla,na wieczornym spacerze znowu go spotkałam. Zaniosłam wodę i jedzenie. Schron po niego nie przyjedzie jak nie będzie złapany :( Nie wiem czy ktoś go wyrzucił czy się zgubił i w sumie nie wiem co robić na którym osiedlu? Quote
fochu Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 [quote name='Nikaragua']na którym osiedlu? na moim czyli popowice założyłam mu wątek http://www.dogomania.pl/threads/208514-Rudzik-b%C5%82%C4%85ka-si%C4%99-w-popowickim-parku-zgubi%C5%82-si%C4%99-czy-zosta%C5%82-wyrzucony?p=16957506#post16957506 rano biegałam i go szukałam ,nie było go Później Necia była z Elikiem i jakaś kobieta go widziała zaraz po tym jak ja wyszłam z z parku :( Quote
fochu Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Patmol napisał(a):cudne zdjęcia :diabloti: Ja bym nie oddała psa do takiego domu z którym jest utrudniony kontakt bo jak tacy nerwowi, to potem trudno będzie jakiekolwiek informacje o Małym od nich uzyskać a wiadomo, że jak się odda zwierzaka do DS to się siedzi i myśli czy zadowolony czy je czy wszystko w porządku i możliwość uzyskania informacji i udzielenia pomocy czy rady, w razie jakiś kłopotów czy wątpliwości, jest bardzo ważna Maluchy przy kocie byłby bardzo mały - a nie wiadomo jakby na niego zareagował kot no i reszta towarzystwa u mnie z kotami jest ok mały jest ich ciekaw ale koty go olewają Z Elikiem też już lepiej się dogaduje Znowu miałam tel w jego sprawie ale z warszawy ,pan jak usłyszał że on we wrocławiu jest od razu zrezygnował :/ A mnie coraz bardziej malec łapie za serce i najchętniej to bym posłała go do domku z którym kontakt mam ;) Quote
fiorsteinbock Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Zobaczymy czy bedzie odzew z gazety, ale jestem dobre mysli :) Quote
fochu Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 cioteczki nie będę zapeszać ale może Diego będzie miał domek :) domek który znam i za który mogę ręczyć głową. jutro państwo chcą przyjechać poznać Diego co z tego wyniknie zobaczymy :) Quote
monika083 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 trzymam kciuki! naklepiej tak 'po znajomosci'' :D Quote
fochu Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 jutro dam znać czy dzielony Diego podbił serca,choć ja innej opcji nie widzę ;) Quote
Heximus Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 http://wroclaw.olx.pl/zaadoptuje-psa-bardzo-malego-o-dlugiej-siersci-kundelka-iid-92000789 zobacz moze warto zadzwonic Quote
fochu Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Maluszek już pojechał do nowego domku. Pusto się tu zrobiło i jakoś łezka w oku się kręci,ale przynajmniej ja oddałam go z spokojem i 100% zaufaniem do Państwa :) Kurczę 29 maj ,magiczna data-rok temu ja adoptowałam Elika a dziś Diego ma domek :) Może Państwo sami pojawią się na dogo Quote
terierfanka Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 no to gratulujemy Diegusiowi nowego domku, niech mu się wiedzie :) Quote
necianeta89 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Jak Gosiu Elik, teskni za maluchem? Ogólnie ELik nadal śpi na wysokościach zwanych kanapami, ale za to koty chyba się ucieszyły bo ganiają dziś jak szalone po domu ;) Quote
Recommended Posts