dudson13 Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Ja też czekam na informacje o BAFII, ostatnio mnie nie było, ale teraz niecierpliwie spoglądam na watek Bafi Quote
dudson13 Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Aktualne wiadomości ma Ania Kropka, ja byłam poza dostępem ostatnio, dlatego się nie orientuję, co z Bafunią. Quote
Ania_i_Kropka Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Bafi miała dzisiaj sterylkę aborcyjną. Wszystko poszło dobrze. Teraz dziewczynka musi dojść do siebie. Za jakiś miesiąc czeka ją operacja usunięcia listwy mlecznej. Na ten miesiąc idealny byłby dom tymczasowy, w którym sunia spokojnie mogłaby zregenerować siły. Quote
agusiazet Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Ania_i_Kropka napisał(a):Bafi miała dzisiaj sterylkę aborcyjną. Wszystko poszło dobrze. Teraz dziewczynka musi dojść do siebie. Za jakiś miesiąc czeka ją operacja usunięcia listwy mlecznej. Na ten miesiąc idealny byłby dom tymczasowy, w którym sunia spokojnie mogłaby zregenerować siły. A gdzie suczka teraz przebywa? Quote
funia Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/208777-Panterki-i-bluzki-dla-Pere%C5%82ki?p=16984206#post16984206 Zapraszam .Pomózmy Perełce i kupcie fajne szmatki Quote
Nutusia Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Kolejny krok ku zdrowiu i normalności zrobiony - brawo! Oby się szybko domek znalazł, ostatni zabieg, a potem już tylko niczym niezmącone psie szczęście, za co mocno trzymam kciuki! Quote
Ulka18 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Ale sie to suczydelko wycierpi, jeszcze jedna operacja przed nia. Dobrze, ze powolutku wychodzi zdrowotnie na prosta, jeszcze niedawno biegaja w ciazy i z guzem. Potrzeba jakiegos wsparcia na suczke? Chodzi o koszty operacji itd. Quote
dudson13 Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Wsparcie na pewno będzie potrzebne, bo trzeba będzie płacić za przebywanie suni w hoteliku przy klinice. Cały czas liczę na dom dla Bafi, która wiecznie musiała o wszystko żebrać i tyle wycierpiała. Quote
Marycha35 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Za suniaczka trzymam kcuikacze, zdrowiej słonko:) Quote
agusiazet Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 A ogłaszacie sunię? Kiedy ew. będzie mogła opuścić szpital? Quote
malagos Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Kobiety kochane podpowiedzcie proszę, kto zajmuje się briardami na dogo? Chodzi o dt na 2 mies. dla rodowodowego chłopaka............... Quote
Nutusia Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Coś mi się kojarzy, że wchodząc na Metamorfozy jest taki post o psach rasowych, z podziałem na rasy i chyba briardy też tam są. Zaraz sprawdzę... Quote
Marycha35 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Ludziki na wszelaki zaś, uwaga!!! OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Quote
dudson13 Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 agusiazet napisał(a):Pieniążki dla Bafi przelane! Dziękujemy po stokroć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bafi już może jechac do dt, tylko niech ktoś weźmie tego cudownego psa. p]Pomożemy w transporcie. Quote
agusiazet Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 dudson13 napisał(a):Dziękujemy po stokroć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bafi już może jechac do dt, tylko niech ktoś weźmie tego cudownego psa. p]Pomożemy w transporcie. Hotele też wchodzą w grę? Quote
Natka72 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Biedna ślicznotka...Cieszę się,że wraca do zdrowia,bo czytając wątek od początku i oglądając fotki poryczałam się.Jest wyjątkowa i wyjątkowo zasługuje na cudowny dom.Ściskam kciuki,żeby znalazł się szybciutko ktoś,kto ją pokocha... Quote
dudson13 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Natka72 napisał(a):Biedna ślicznotka...Cieszę się,że wraca do zdrowia,bo czytając wątek od początku i oglądając fotki poryczałam się.Jest wyjątkowa i wyjątkowo zasługuje na cudowny dom.Ściskam kciuki,żeby znalazł się szybciutko ktoś,kto ją pokocha... Szukamy dla niej domku, najcudowniejszego na świecie, bo na taki zasługuje. Hoteliki wchodzą w grę, ale to się wiąże z finansami, a z tym ciężko:( Sunia juz dzisiaj mogłaby opuścić klinikę. Nie ukrywamy ze w jej przypadku to najlepsze wyjście, bo za każdy dzień trzeba zapłacić, no i blokuje się miejsce dla jakiegoś bardzo potrzebującego psiaka.... Kto przygarnie tę slicznotkę???? Quote
Recommended Posts