Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja pisalam o przepuklinie podobnie wiszacej jak u tej suczce, ktora miala suczka mielecka. Wygladalo to koszmarnie, tez nie wiedzielismy co to jest, a tam byla jeszcze ciaza i 4 szczeniaki. Takze to byl off nt. suczki mieleckiej, nie tej z tego watku.

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia dochodzi pomału do siebie po operacji. Usunięto tylko guz, bo był bardzo ukriwony, sterylki aborcyjnej by nie przeżyła....:(
Mam nadzieję, że będzie dobrze. Po cichu liczę na domek. Wiem jak dotąd wyglądało jej życie, latanie po wiejskich śmietnikach, potrącenie przez samochód, chłód pijackiego domu.... Bafiii moja kochana, trzymaj sie, bardzo mi zalezy na Tobie. Dokarmiałam cię, głaskalam, zabrałam z tego czegoś, co nie jest domem - tyle mogłam... Teraz ty walcz!!!!!!!!!!!

Posted

dudson13 napisał(a):
Sunia dochodzi pomału do siebie po operacji. Usunięto tylko guz, bo był bardzo ukriwony, sterylki aborcyjnej by nie przeżyła....:(
Mam nadzieję, że będzie dobrze. Po cichu liczę na domek. Wiem jak dotąd wyglądało jej życie, latanie po wiejskich śmietnikach, potrącenie przez samochód, chłód pijackiego domu.... Bafiii moja kochana, trzymaj sie, bardzo mi zalezy na Tobie. Dokarmiałam cię, głaskalam, zabrałam z tego czegoś, co nie jest domem - tyle mogłam... Teraz ty walcz!!!!!!!!!!!

Biedula Kochana, wiadomo już jak dzisiaj się czuje?

Posted

Trzymam kciuki za jej zdrówko.
Ona taka do bordr colli podobna, może jest jekis forum miłosników moze beda mogli pomóc?

Dudson a da radę tę szczenna od chłopa wysterylizować?

Posted

Dudson czy masz jakies nowe wiesci o suni ? jak ona sie czuje? Beatka mowila, ze ten guz byl bardzo ukrwiony :-( wazne , ze udalo sie to g....no juz usunac.
Malenka dasz rade...mam nadzieje, ze najgorsze juz za toba

EDIT:
Dudson w tym smutku mam promyk nadziei. Moja sasiadka tak sie zachwycila nasza Sabcia i dzisiaj wspomniala, ze CHYBA tez by chetnie adoptowala podobna biede ;) ...to wiesz...ja natychmiast, ze podobna jest. Pomyslalam o <twojej> suni. Od dzisiaj prowadze negocjacje :lol: celem przekonania jej do jak najbardziej odpowiedzialnej,przemyslanej pierwszej w jej zyciu adopcji.Oczywiscie nic nie jest przesadzone ale malutkie swiatelko w tunelu jest. Bardzo bym chciala zeby sunia u niej byla. To super dom i kolezanka bokserka (slodziak) jest i mialabym sunieczke na oku. Oby sie udalo :iloveyou:

Posted

Dzisiaj Bafi czuje się dobrze. Troszeczkę zjadła, była na dwóch spacerkach. Sunieczka jest bardzo towarzyska. Na spacerach przytulała się i domagała pieszczot.

Guz ważył 2,7 kg, był bardzo ukrwiony, sunia wczoraj straciła sporo krwi na szczęście dochodzi do siebie. Czeka ją jeszcze sterylka aborcyjna i operacja usunięcia listwy mlecznej.

Bafi ma dobre wyniki krwi ( morfologia i biochemia). Jest zarobaczona i miała masę kleszczy.

Posted

Kajka_72 napisał(a):
Dudson czy masz jakies nowe wiesci o suni ? jak ona sie czuje? Beatka mowila, ze ten guz byl bardzo ukrwiony :-( wazne , ze udalo sie to g....no juz usunac.
Malenka dasz rade...mam nadzieje, ze najgorsze juz za toba

EDIT:
Dudson w tym smutku mam promyk nadziei. Moja sasiadka tak sie zachwycila nasza Sabcia i dzisiaj wspomniala, ze CHYBA tez by chetnie adoptowala podobna biede ;) ...to wiesz...ja natychmiast, ze podobna jest. Pomyslalam o <twojej> suni. Od dzisiaj prowadze negocjacje :lol: celem przekonania jej do jak najbardziej odpowiedzialnej,przemyslanej pierwszej w jej zyciu adopcji.Oczywiscie nic nie jest przesadzone ale malutkie swiatelko w tunelu jest. Bardzo bym chciala zeby sunia u niej byla. To super dom i kolezanka bokserka (slodziak) jest i mialabym sunieczke na oku. Oby sie udalo :iloveyou:

bYŁOBY cudownie, gdyby adopcja się powiodła, to piekny pies
Nie wiem, czy się zgodzi na sterylkę drugiej suni.... myslę, że ona też szczenna jest

Posted

Oj , trzymajcie kciuki mocno. Ja oczywiscie nie moge niczego obiecac na 100 procent poza tym , ze zrobie absolutnie wszystko co w mojej mocy by ich przekonac. Decyzje jednak musza podjac absolutnie sami. Widzialam dzisiaj, ze moja sasiadka byla bardzo zainteresowana. Wierze, ze przekona meza.