Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaglądam i ja do Bafi co jakiś czas a tu wspaniala wiadomość o szczęsliwym nowym domu suni .Bardzo cieszy mnie także,że takie bezpieczne i szczęsliwe życie będzie miec teraz Bafi .:p:loveu::loveu: Zdrowia i powodzenia zyczę !!:loveu:

Posted

anetek100 napisał(a):
potwierdzam:)dzisij robiłam badania moim pieskom i Bafi dzielnie obok Pana maszerowała:)szeł tez duży pies Briard i nic między nimi nie zgrzytąło:):):)sunia wpatrzona w Pana jak w obraz:)

Czytam te slowa i lzy plyna..Tylko pies potrafi tak kochac..Duzo zdroweczka Bafi i dla nowego Pana Bafi tez.

Posted

[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Bafi zadomowiła się w pełni. Chodzi za Tomkiem krok w krok. W domu jest grzeczna. Sunia została wykapana i wyczesana ( zrobiła się prawie gładkowłosa :lol:). Dzisiaj cały dzień była z Tomkiem na dyżurze i była bardzo grzeczna.[/FONT] [/FONT]

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Bafi pierwszego dnia w nowym domu:

Ale cudnie Bafi wyglada:loveu:Wreszcie ma takie zycie na jakie zasluguja wszystkie psiaki:loveu: