Marycha35 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Sunia jest śliczna, ten pysio do schrupania:):):) Quote
Ania_i_Kropka Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Bafi czuje się coraz lepiej. na spacerach biega i bawi sie. Sunia została odrobaczona ( miała mnóstwo robali) i ponownie zabezpieczona przeciwko kleszczom. Bafi wczoraj została przeniesiona do hotelu, niestety jest to hotel kojcowy. Sunia wychodzi na spacery 3 razy dziennie. W boksie strasznie płacze. Udało mi się obniżyć cenę za dobę do 10 zl ( normalnie za psa tej wielkości biorą 20 zł) , ale sunia musi mieć swoja karmę. Na razie je jedzonko ode mnie. Quote
Marycha35 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Oj, oj, domku jej trzeba!!! Ale dobrze, że jest chociaż tak:) Bidulka kochana! Quote
dudson13 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [quote name='Ania_i_Kropka']Bafi czuje się coraz lepiej. na spacerach biega i bawi sie. Sunia została odrobaczona ( miała mnóstwo robali) i ponownie zabezpieczona przeciwko kleszczom. Bafi wczoraj została przeniesiona do hotelu, niestety jest to hotel kojcowy. Sunia wychodzi na spacery 3 razy dziennie. W boksie strasznie płacze. Udało mi się obniżyć cenę za dobę do 10 zl ( normalnie za psa tej wielkości biorą 20 zł) , ale sunia musi mieć swoja karmę. Na razie je jedzonko ode mnie. aNIU, JAKIE JEDZONKO. WYSTARCZY SUCHA KARMA I PUSZKI?? Quote
Ania_i_Kropka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 dudson13 napisał(a):aNIU, JAKIE JEDZONKO. WYSTARCZY SUCHA KARMA I PUSZKI?? Tak wystarczy. Bafi powinna dostawać dobrej jakości suchą karmę. Sunia bardzo lubi puszeczki, więc dobrze by było gdyby dostawała je jako domieszkę do karmy. Quote
dudson13 Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 sunia nadal szuka domu. prosimy bardzo............. Quote
dudson13 Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Jejku, jaki mały ruch u suni:( Nikt nie odwiedza nas :(:(:(:(:(:( Nie wiem, jak to zrobić, by ktoś zwrócił na sunię uwagę Quote
Nutusia Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Ruch na wątku nie spowoduje, że sunia znajdzie domek - tu wszyscy zapsieni po końcówki włosów :( Trzeba ja maksymalnie ogłaszać... Quote
dudson13 Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Nutusia napisał(a):Ruch na wątku nie spowoduje, że sunia znajdzie domek - tu wszyscy zapsieni po końcówki włosów :( Trzeba ja maksymalnie ogłaszać... Ja wiem, ale czasem ktoś kliknie na wątek, który wyświetla sie na stronie głównej. Eh... chwytam się wszystkiego. Martwię się, że trzeba będzie ją zwrócić do właściciela, chociaz mowil, ze jej nie chce, ale co my zrobimyu=???:(:(:(:( Quote
dudson13 Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Ale co?? W hoteliku nie może przebywac, nie mamy dekracji, domku nie widać Quote
Kajka_72 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Ja tez jestem , chociaż częściej milcząco -jestem :( Już nie mam pomysłu, swoich wszystkich znajomych zapsiłam , o sobie nie wspomnę. Trzeba ogłaszać...wszędzie , gdzie się da, bo czas ucieka. Do właściciela wrócić nie może, to jedno jest pewne. Quote
Marycha35 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Też pytałam znajomych, kumpelstwo ze studiów, cisza....:( Quote
dudson13 Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Do właściciela nie wróci, ale co dalej?? Ma allegro, ogloszenia, ale idzie lato, sami wiecie jak to latem, a hotelikowanie kosztuje przecież:( Quote
dudson13 Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 To jest myśl, podpytam. Na razie my sie zajmujemy jako TOZ, ale jest w kortowie i nie może tam być non stop Quote
Marycha35 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Oj, żeby się udało! Ludkowie kochani uwaga zaczął się Międzynarodowy Dzień Psa:) Quote
anetek100 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 dzisiaj czekając pod polikliniką z moi jamnisiem(niestety nie udało się mu i odszedł dzisiaj) :(:(:(:(:(:(:( widziałam Bafi jak szła z jednym panem na spacer,nie wiem czy student czy prawconik i normalnie nos przy nodze rowno trzymala sie kroku...a ogon o malo co nie odpadł tak latal.... Quote
Recommended Posts