Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bafi czuje się coraz lepiej. na spacerach biega i bawi sie. Sunia została odrobaczona ( miała mnóstwo robali) i ponownie zabezpieczona przeciwko kleszczom. Bafi wczoraj została przeniesiona do hotelu, niestety jest to hotel kojcowy. Sunia wychodzi na spacery 3 razy dziennie. W boksie strasznie płacze.

Udało mi się obniżyć cenę za dobę do 10 zl ( normalnie za psa tej wielkości biorą 20 zł) , ale sunia musi mieć swoja karmę. Na razie je jedzonko ode mnie.

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Bafi czuje się coraz lepiej. na spacerach biega i bawi sie. Sunia została odrobaczona ( miała mnóstwo robali) i ponownie zabezpieczona przeciwko kleszczom. Bafi wczoraj została przeniesiona do hotelu, niestety jest to hotel kojcowy. Sunia wychodzi na spacery 3 razy dziennie. W boksie strasznie płacze.

Udało mi się obniżyć cenę za dobę do 10 zl ( normalnie za psa tej wielkości biorą 20 zł) , ale sunia musi mieć swoja karmę. Na razie je jedzonko ode mnie.

aNIU, JAKIE JEDZONKO. WYSTARCZY SUCHA KARMA I PUSZKI??

Posted

dudson13 napisał(a):
aNIU, JAKIE JEDZONKO. WYSTARCZY SUCHA KARMA I PUSZKI??

Tak wystarczy. Bafi powinna dostawać dobrej jakości suchą karmę. Sunia bardzo lubi puszeczki, więc dobrze by było gdyby dostawała je jako domieszkę do karmy.

Posted

Nutusia napisał(a):
Ruch na wątku nie spowoduje, że sunia znajdzie domek - tu wszyscy zapsieni po końcówki włosów :( Trzeba ja maksymalnie ogłaszać...

Ja wiem, ale czasem ktoś kliknie na wątek, który wyświetla sie na stronie głównej. Eh... chwytam się wszystkiego. Martwię się, że trzeba będzie ją zwrócić do właściciela, chociaz mowil, ze jej nie chce, ale co my zrobimyu=???:(:(:(:(

Posted

Ja tez jestem , chociaż częściej milcząco -jestem :( Już nie mam pomysłu, swoich wszystkich znajomych zapsiłam , o sobie nie wspomnę. Trzeba ogłaszać...wszędzie , gdzie się da, bo czas ucieka. Do właściciela wrócić nie może, to jedno jest pewne.

Posted

dzisiaj czekając pod polikliniką z moi jamnisiem(niestety nie udało się mu i odszedł dzisiaj) :(:(:(:(:(:(:( widziałam Bafi jak szła z jednym panem na spacer,nie wiem czy student czy prawconik i normalnie nos przy nodze rowno trzymala sie kroku...a ogon o malo co nie odpadł tak latal....