Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja zapytałam Anie, czy moge wpaśc porobic jej nowe zdjęcia..bo ma tlyko te z guzem jeszcze...jak będę mogła wpaśc to pocykam ile trzeba....co do ogłoszen allegro jej moge zrobić....dopsize,że juz po operacji jest i może sklecę parę zdań..tlyko nie wiem na kogo namiary..na Ciebie dudson13?

allegrozrobiłam, nie wiem czy zgadza się treśc i nie pomyliłam się:)
http://allegro.pl/bafi-zaniedbywana-pieknosc-suzka-domu-pies-psy-i1663366744.html

Posted

agusiazet napisał(a):
A tekst do ogłoszeń i namiary kontaktowe to są? Bo ja mogę jej zamówić, ale nic nie sklecę o suczce, ani swojego telefonu nie podam zainteresowanym, bo po co!

Agusia poprosilam anetek o ogłoszenia a dodatkowo my robimy i rozwieszamy w Ketrzynie. A gdzie ty mogłabys poumieszczać?? NA PW wysyłam telefon do adopcji

Posted

agusiazet napisał(a):
Czy to znaczy, że jest nieprzychylnie nastawiona do innych psów, czy już agresywna i jak to się objawia?
tego to juz nie wiem,wkażdym razie i dudson jak wiozła sunie i Aniąa juz w klinice obie mówiły, że za psaminie prezepada, ale nie wiem jak to się objawia

Posted

Może po prostu na razie czuje się zagrożona. Moja tymczasowiczka z podpisu przyjechała do mnie tuż po sterylce aborcyjnej i początkowo nie była zbyt dobrze nastawiona, szczególnie do mojej większej suni. Nie dochodziło do starć, bo Lili jest ugodowa i nie skora do bójki, ale Luna Lili jakby "przeganiała". Gdy poczuła się lepiej i pewniej, przeszło jak ręką odjął.

Posted

Ale ona się wychowywała z psami, bo tam u tego gospodarza 3 psy, i nie widziałam by sie gryzły. Może w klinice nabrała pewności i stąd tak to wyglada. U mnie na wiosce tylko do jednego psa szczekała, a tak to było oki, ale może cos się zmieniło. Ogłoszenia są porobione, zaraz porozwieszamy gdzie sie da. Na FB tez jej odnowie wydarzenie

Posted

anetek100 napisał(a):
no a ja zrozumiałam jak w aucie jechałyśmy że do pisaków ona niechętnie...to albo źle usłysząłam albo źle zrozumiałam

Nie Anetko, ja sie bałam z nia sama jechac autem, bo pies duży i myslałam, że po aucie będzie mi biegac.
Ja myślę, że nie ma klopotu z innymi psiakami, chyba, że Ania cos tam zauwazyła.
PS Dziękuję za ogloszenia, ogromny buziol:):):)