Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Anetek bardzo mi przykro, ciężki czas strata Przyjaciela, trzymaj się! Quote
pikola Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='anetek100']dzisiaj czekając pod polikliniką z moi jamnisiem(niestety nie udało się mu i odszedł dzisiaj) :(:(:(:(:(:(:( widziałam Bafi jak szła z jednym panem na spacer,nie wiem czy student czy prawconik i normalnie nos przy nodze rowno trzymala sie kroku...a ogon o malo co nie odpadł tak latal....[/QUOTE]Serdecznie wspolczuje.Oby Bafi sie udalo.. Quote
dudson13 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='anetek100']dzisiaj czekając pod polikliniką z moi jamnisiem(niestety nie udało się mu i odszedł dzisiaj) :(:(:(:(:(:(:( widziałam Bafi jak szła z jednym panem na spacer,nie wiem czy student czy prawconik i normalnie nos przy nodze rowno trzymala sie kroku...a ogon o malo co nie odpadł tak latal....[/QUOTE] Anetek moje wyrazy współczucia - znam ten ból....:(:(:(:(:( Trzymaj się Bafi potrzebuje bliskości i wsparcia, a najbardziej swojego ktosia. Ale kto nam pomoże. Ciężki okres teraz. Quote
Lida Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Zajrzałam do suni. Przeczytałam cały wątek i zastanawiam się, jak mogę pomóc. Mam słabośc do Olsztyna :-), więc postanowiłam pomóc właśnie tej suni. Nie wiem tylko, co jest najbardziej potrzebne. No wiem, ze ds, ale tego nie mogę zapewnić, choć obiecuję, że będę szukać. Pieniądze? Karma? Leki? Napiszcie proszę. Quote
tibby Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [INDENT]Zapraszamy na bazarek ogloszeniowy [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210701-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-30-og%C5%82osze%C5%84-za-5-z%C5%82.-dla-Neli-na-HOTEL-I-D%C5%81UG-do-11.07-do-21.00"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2107...11.07-do-21.00[/COLOR][/URL] dochód będzie przekazany na hotel i spłatę długu Neli [B][COLOR=red]30 ogłoszeń to tylko 5 zł :)[/COLOR][/B][/INDENT] Quote
Ania_i_Kropka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Na Poniedziałek Bafi ma zaplanowany zabieg usunięcia listwy mlecznej. Sunia jest wesoła, chętnie chodzi na spacery. Gdy zostaje w boksie strasznie płacze. Quote
asiek.l-g Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 witam, prosze powiedzcie czy sunia była sprawdzana w stosunku do dzieci i kotów, mam na oku pewna wspaniała rodzinke której zawsze towarzyszyły psy, koty, walczą teraz o zycie swojego pupila ale stan pogarsza sie i są swiadomi ze mogą przegrac, chciałabym przedstawic im Bafi, od początku sledze watek małej ale że za bradzo nie mialam jak pomóc to milczałam , napewno byłaby w domu zadnych bud , kojców no i podwórko do dyspozycji i praktycznie nigdy nie byłaby sama zawsze ktros w domu jest...prosze przesyłajcie wszelkie informacjie o suni bede ja reklmowac i pomału urabiac Państwo aby na zime miała swój wlasny domek... Quote
dudson13 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Kochana, potrzebne jest wszystko!!!!!!!!!!!!!!!! Karma sucha dla suni, deklaracje jakiekolwiek, bo sunia nadal jest w hoteliku, trzeba opłacić operacje. Masakra, zostało trochę pieniążków od Saby i pojedyncze deklracje jednorazowe. Prosimy o wsparcie Quote
asiek.l-g Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 narazie nic nie wiem, pokazałam im wątek suni, ale teraz są zaangażowani w walke o zycie swojego Gorana...wiec nie naciskam, ale zrobiłam ogłszenia i rozwisiłam po miescie, tyle narazie moge dla niej zrobic. Quote
Marycha35 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 asiek.l-g napisał(a):narazie nic nie wiem, pokazałam im wątek suni, ale teraz są zaangażowani w walke o zycie swojego Gorana...wiec nie naciskam, ale zrobiłam ogłszenia i rozwisiłam po miescie, tyle narazie moge dla niej zrobic. Dzięki za info, masz rację. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Bafi znalazła cudowny dom w olsztynie. :multi::multi::multi: Mieszka u jednego z lekarzy z Polikliniki. Sunia szybko zadomowiła sie w nowym miejscu. Już pierwszego dnia pakowała się do łóżka. Bafi mieszka w bloku obok mnie. Quote
_Goldenek2 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Ależ bombowa wiadomość :). Mam nadzieję, że napiszesz od czasu do czasu co u suczydła :):):) Quote
pikola Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Wspaniale:lol::lol::lol::lol:Wreszcie sie los do Bafi usmiechnal:lol:Wszystkiego dobrego Bafi:loveu::loveu::loveu: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 _Goldenek2 napisał(a):Ależ bombowa wiadomość :). Mam nadzieję, że napiszesz od czasu do czasu co u suczydła :):):) Będę pisać na pewno. Bafi codziennie będzie przychodziła ze swoim Panem do pracy, więc nie tylko na osiedlu ale i w pracy będę miała dziewczynkę na oku. Quote
magenka1 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 ale wiadomości kurczę cudowne wiadomości !!! Quote
Nutusia Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Super, super, super wieści! Nareszcie pies będzie miał takie życie, na jakie zasługuje! Quote
dudson13 Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Nareszcie mam komputer, dlatego piszę. Aniu, ale super wieści. Daj mi znac ile wyszło za hotelik i operację to przeleję pieniążki. Tak się o nią martwiłam!!!! Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anetek100 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 potwierdzam:)dzisij robiłam badania moim pieskom i Bafi dzielnie obok Pana maszerowała:)szeł tez duży pies Briard i nic między nimi nie zgrzytąło:):):)sunia wpatrzona w Pana jak w obraz:) Quote
Recommended Posts