Nutusia Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Jezusicku!!!! Ale miałam telefon w sprawie Luny!!!!!!!!!!! Ciotki, jak któraś kciuki puści - UBIJĘ! :mad: Jeśli wszystko wypali, w niedzielę pojadę tam z Luną, sprawdzę domek i jeśli wszystko będzie OK - no! :razz: Pan trochę zaskoczony procedurą, umową, ale baaaardzo pozytywnie zaskoczony! Uważa, że to bardzo mądre i rozsądne postępowanie!:multi: Quote
Nutusia Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Kciuki trzymamy i cieszymy się... umiarkowanie może lepiej :cool3: Ech, takie już ze mnie stworzenie, że nie umiem tak w tajemnicy, w pojedynkę się cieszyć, żeby nie zapeszyć :eviltong: Najwyżej wespół w zespół będziemy się smucić (tfu, tfu!!!!). Domek jest w Mińsku Maz., rodzina z dwójką dzieci (4 i 10 lat). Pan od razu zapowiedział, że pies jest dla niego, nie dla dzieci. Córka (ta 10-letnia) bardzo chce pieska, ale nie ma pojęcia, że Tata szuka - na razie pozytywnie przeszła test na odpowiedzialność, opiekując się chomikiem :razz: Psy w Państwa rodzinie zawsze były, teraz się opiekują labradorem znajomych, którzy wyjechali na urlop :evil_lol: Pan chciał sam przyjechać po Luniaka, ale ja chyba wolę pojechać i na własne oczy się przekonać gdzie ma być szczęśliwa nasza Luneta ;) Bo kto lepiej ode mnie tę wizytę PA przeprowadzi?... :diabloti: Quote
Mysza2 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Nutusia a skąd pan wie o Lunie? Zawsze mnie to interesuje żeby wiedzieć gdzie najlepiej ogłaszać. Quote
Nutusia Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Z gumtree, które nam Ciocia Dwojga Imion mmd zrobiła wyróżnione :) Quote
edek Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ale super wiadomości :p trzymam bardzo mocno kciukasy za Lunetkę :razz::razz: Quote
mmd Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='Nutusia']Z gumtree, które nam Ciocia Dwojga Imion mmd zrobiła wyróżnione :)[/QUOTE] Ty pisz od razu, że E.Wedel jawnogrzesznica :diabloti: Zresztą sama jesteś E.Wedel :eviltong: Niestety, wg mnie najlepsze jest wyróżnione gumtree, niestety, bo trzeba zainwestować, ale lepiej w to niż miesiącami płacić za DT (tu oczywiście DT było za free, co nie zmienia faktu, że dom się przyda) :) Quote
unixena Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Kciukasy zacisniete ..:thumbs::thumbs::thumbs:...na maksa .Lunka chyba kogos zauroczylas ...:Cool!:. Quote
Ellig Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='Nutusia']Kciuki trzymamy i cieszymy się... umiarkowanie może lepiej :cool3: Ech, takie już ze mnie stworzenie, że nie umiem tak w tajemnicy, w pojedynkę się cieszyć, żeby nie zapeszyć :eviltong: Najwyżej wespół w zespół będziemy się smucić (tfu, tfu!!!!). Domek jest w Mińsku Maz., rodzina z dwójką dzieci (4 i 10 lat). Pan od razu zapowiedział, że pies jest dla niego, nie dla dzieci. Córka (ta 10-letnia) bardzo chce pieska, ale nie ma pojęcia, że Tata szuka - na razie pozytywnie przeszła test na odpowiedzialność, opiekując się chomikiem :razz: Psy w Państwa rodzinie zawsze były, teraz się opiekują labradorem znajomych, którzy wyjechali na urlop :evil_lol: Pan chciał sam przyjechać po Luniaka, ale ja chyba wolę pojechać i na własne oczy się przekonać gdzie ma być szczęśliwa nasza Luneta ;) Bo kto lepiej ode mnie tę wizytę PA przeprowadzi?... :diabloti:[/QUOTE] [img]http://republika.pl/blog_pc_1145925/2331040/tr/kciuki.gif[/img] Quote
Ewa Marta Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Moje kciuki też dorzucam i bardzo mocno trzymam do niedzieli:-) Nutusiu, ale to pewnie oznacza, że nie dojedziecie do nas na Hel w weekend? No, ale to siła wyższa, domek ważniejszy od naszego spotkania..... Quote
Nutusia Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Ewuś - domek jest NAJWAŻNIEJSZY! Spotkamy się inną razą ;) E. Wedlu, a będzie można w razie czego podmienić Lunkę na innego psiaka w tym gumtree co to jeszcze wyróżnienie będzie miało czas jakiś?... Lunka Pana zauroczyła swą "szorstkością", a zdjęcie w pociągu uznał za arcydzieło :evil_lol: Wyjaśniłam, że to z auta, a okno duże, bo to półciężarowe auto :evil_lol: Koosiek - możesz się czuć matką chrzestną tego sukcesu, bo to Twoja fotka - pięknie obramkowana przez Avii :loveu: Wczoraj byłam z Lunetą u Doktora, celem drugiego odrobaczenia i zaszczepienia na wirusówki. Luna trochę panikowała przed wyjściem z domu na smyczy, ale w samochodzie tradycyjnie anioł (dystans wystarczająco krótki, żeby nie uprawiać haftowania). W lecznicy spokojniutka i grzeczniutka. Pani Doktor nas przyjęła, bo Doktor właśnie usiłował pozszywać do kupy kolejnego bezdomniaka przywiezionego przez wrażliwych ludzi z pobocza drogi :-( Posiekana śledziona, pęknięty pęcherz, złamania, trzeba było usunąć płat wątroby... ale się nie poddawali. Dziś zadzwonię zapytać czy biedak przeżył... Pani Doktor Lunetę osłuchała, obejrzała, zaaplikowała pierwszą dawkę bomby na robale (dwie kolejne dostałyśmy na wynos na dziś i jutro), zaszczepiła i w nagrodę dała garść pysznych chrupeczek na pociechę :razz: Zapłaciłyśmy 50 zł (wpisuję do postu rozliczeniowego). Tak więc Luna jest ze wszystkim na bieżąco i może wyruszać w świat :eviltong: Quote
mmd Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Będzie można. Tylko to wyróżnienie jest chyba do 5 sierpnia, więc dużo już nie zostało, ale zawsze coś. Quote
Nutusia Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Tylko?... Dałyśmy za 5 dyszek, myślałam, że to na dłużej, ale może mi się coś pozajączkowało. W razie czego można dopłacić za dalsze wyróżnienie? Bo mam kandydatkę... :) Quote
mmd Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 5 dyszek jest na miesiąc - wisi już od 5 lipca. Niestety, czas sobie płynie. Se zobacz - 5 lipca pisane: [quote name='mmd'][url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Mlodziutka-urocza-Luna-szuka-domu-W0QQAdIdZ295750699[/url] [ATTACH=CONFIG]7207[/ATTACH][/QUOTE] Trzeba jak najszybciej wstawiać nowy "obiekt" :) Quote
Nutusia Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Nie ma co - musimy poczekać do niedzieli :razz: Dla nowego obiektu wykupię nowe wyróżnienie :eviltong: Quote
Jasza Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Mocne kciuki oczywiście! Bo dzisiaj juz niedziela.... Quote
unixena Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Lunka!!!! Luneto!!!! kleptomanko kochana :loveu::evil_lol:--dzis ten wielki dzien ....:shiny:.. Quote
Ellig Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 [quote name='ronja']można już puścić kciuki??????[/QUOTE] wizyta miala byc na godz. 17:) Quote
Ellig Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Luna ma juz dom!!!!!!!!!!!:)Zostala ! Nutusia stoi w ogromnym korku........ [IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/198656_1836844653179_1602377320_1473565_7360843_n.jpg[/IMG] Powodzenia psinko!!!!!!!!!!!!:) Quote
mmd Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 No to siuper :multi: ...było do przewidzenia :evil_lol: Quote
Recommended Posts