Ellig Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Zobaczcie jaka niespodzianke Nutusia dostala:) http://www.youtube.com/watch?v=tpi63aXk5ww&feature=g-upl&context=G2439ff0AUAAAAAAAAAA Quote
Nutusia Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Fiśnięta Igiełka!!!! :) A jaka szczęśliwa! To jest to! ;) Quote
Mysza2 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Nutusia napisał(a):Fiśnięta Igiełka!!!! :) A jaka szczęśliwa! To jest to! ;) i tak trzymać:) Quote
winter7 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Lulenka miała DUŻO szczęścia!!!!! Buziaki Quote
Nutusia Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 Stuk, puk - jest tu kto?... Bo mam NIESPODZIANKĘ! ;) Pamiętacie mnie jeszcze?... I wieści od p. Henryka: [FONT=Times New Roman]Witam Pani Magdo. Zbieram się do tego sms od wielkanocy:-). U Igły wszystko dobrze przeszła na jedzenie raz na dobę, jeżeli coś jej nie smakuje to woli głodować niż się męczyć,i te jej smutne oczy, trudno nie zrozumieć o co jej chodzi. Nie lubi czesania ogona, potrzebuje wtedy smoczka (mojego kciuka) :). Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego. Henryk. Rozczuliłam się... [/FONT] Quote
Ellig Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Pamietamy, pamietamy:) Nutusiu zdjecie Ci sie samo zjadlo:) Quote
Ellig Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Nutusia']Które zdjęcie?...[/QUOTE] Juz jest, nie widzialam wczesniej:) Quote
Recommended Posts