Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Luneta jakby wręcz odwrotnie - rośnie w siłę :) Apetycik baaaardzo dopisuje. Zanim dojdziemy do mojej sypialni, która jednocześnie jest Lunkową jadalnią (bo tam ją mogę zamknąć, żeby spokojnie zjadła bez pośpiechu), wykonuje parę piruetów, ale gdy już dochodzimy do miejsca przeznaczenia, natychmiastowo robi piękne "siad" (nawet bez mówienia!!!), bo wie, że bez tego micha na podłodze się nie znajdzie :) Łapy podaje tylko jak sama chce - najchętniej obie na raz! Wczoraj w pewnym momencie takiego małpiego rozumku dostała, tak zaczęła brykać, że aż się przewróciła!!!!!!!!!!!!!!A gdy otworzyłam drzwi - wypadła na zewnątrz jak torpeda, reszta za nią i fajnie było :)

Posted

Co to bylo? Halny.:crazyeye:.a moze tajfun? :crazyeye:A....widac te niewiniatka rogate :evil_lol:Psy mialy fajna zabawe a Natusia sprzatanie .:eviltong:....Oj chyba bez porzadnej bury sie nie obylo.....:diabloti:

Posted

Fajna zabawa i półtorej godziny sprzątania! A Luna się... rozkręca - rano się dobrała do chusteczek higienicznych. Dostała słowną burę, ale oczywiście o mało mi serce nie pękło, bo potem się bała do mnie podejść :( Już jesteśmy pogodzone, mam nadzieję, że dotarło, bo to mądry psiak jest - nie to co rudzielce :)

Posted

tak , tak , chusteczki higieniczne to coś co psy naprawdę lubią , ciekawe dlaczego ? czy przez celulozę ?
ale zjadła czy porozrywała ? bo dużo psów zjada .... najlepsze używane :eviltong:

Posted

Jak mialam moja wilczyce to ona rwala papierowe reczniczki z rolki i nie przepuscila zadnej gazecie zostawionej na stole czy jakiemus katalogowi .Ale nie jadla tylko rwala na drobne ....A z kolei jamniczka szorstkowlosa mojej przyjaciolki ..pozarla jej prawie w calosci .:diabloti:.ksiazeczke do nabozenstwa .:cool3:.(ale jakos bardziej swieta sie przez to nie stala i uprawiala ten niecny proceder dalej )...a jak nie bylo w zasiegu zadnej karteczki ..to wykopala jej dziure w kanapie ...:evil_lol:

Posted

Luna chusteczki tylko wyrywała z pudełka :) Jeśli nie zamkniemy łazienki, zawsze w tajemniczych okolicznościach papier toaletowy znika, by pojawić się w ogrodzie, w postaci posiekanych drobniutko kawałeczków... A jeśli chodzi o czytelnictwo - moje panny są baaaardzo oczytane! Od prasy, poprzez książki o ogrodnictwie, na dziełach Marksa kończąc! :)

Posted

Angorę z ubiegłego tygodnie przeczytały we trzy od deski do deski - w ogrodzie, korzystając z dobrej pogody! Przy czym Luneta gazetę buchnęła za stolika, wyniosła, a czytały już zgodnie we trzy!

Posted

:eviltong:Natusiu to masz te suczki oczytane .Ale jak zwykle ...kleptomanka Lunetka buchnela czytadlo .Wysciskaj cioteczko rudzielce i ta srebrno -szara czytelniczke .Oby tylko pannice sie za polityke w gazetach nie braly ....:razz:

Posted

Z nimi nigdy nic nie wiadomo...
Po 7 miesiącach tymczasowania, które upływają z dniem dzisiejszym, podjęliśmy decyzję, że Lili, czyli nasz pokręcony bokser z krzaków w 2D zostaje z nami na zawsze! Z tej uciechy, zostaliśmy pozbawieni kolejnej poduszki... :)

Posted

Sama nie wiem czy słusznie robię - za dobrze znam tę zadymiarę!!!! :) Ale też ją kocham i uwielbiam się do niej przytulać - coś za coś :)

Potwierdzam wpłatę 50 zł jako stałej deklaracji od winter7 - pięknie dziękuję.

Informuję także, że skoro Lili jest nasza, jej posag przechodzi na konto Lunki, z wyjątkiem 123,00 zł przekazanych na boksia Kinia, który jeździł na wózeczku, a po 2 seriach rehabilitacji przeszedł na swoich 4 łapach 4 metry! Jest pod opieką Oli, która skutecznie zniechęcała potencjalne domki do adopcji Lili, bo - jak twierdzi - co najmniej od marca wiedziała, że Lili będzie nasza :) Za 123,00 zł Ola kupi dla Kinia preparat wzmacniający mięśnie. Tym samym z posagu Lili w kwocie 328,56, minus 123,00 dla Kinia, przekładamy do Lunkowej skarpety 205,56 zł.

Posted

Lila wznowiła Lili (zbieżność imion przypadkowa :)) allegro wyróżnione za 13,5 oraz zamówiłam na bazarku Dogo07 pakiet ogłoszeń za 10 zł - obie pozycje wpisałam do postu rozliczeniowego.

Posted

O matko przenajświetsza!!!!! Lili MOJA jest!!!! Jasne, że Lunie!!!!!!!!!!!
No, chyba że zmienię zdanie po powrocie do domu - wczoraj ucierpiała tylko nieco psia kołderka z budy - będą małpy spać na gołym betonie - słowo!!!! Kupiłaś ten łańcuch? :)

Posted

Ech, bo i jajo się przytula, liże po rękach i niestety - coraz częściej bierze zły przykład z dwóch rudych (własnych moich) szkodników! :) Niech idzie szybko do domu, bo będziemy musiały z ogłoszeń wykreślić, że grzeczna i nie niszczy...