danavas Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 u nas w domu to mama pełni funkcje karmiącej pieski....teraz musimy Kubę odchudzać, jest na diecie ilościowej bo wygląda jak włochata piłka lekarska....:) Quote
Jasza Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Skądś to znam...tylko trudno jest odchudzac jednego psa, kiedy ma się więcej psow...:-( Quote
marra Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Jasza']Skądś to znam...tylko trudno jest odchudzac jednego psa, kiedy ma się więcej psow...:-([/QUOTE] Prześwięta prawda !!! Quote
danavas Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 jakoś dajemy radę i już troszkę chłopak zrzucił....:) Quote
moni12 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Cioteczki rozliczenie jest mało czytelne. Rozdzielcie wpłaty stałe i jednorazowe. wpłaciłam 10 zł jednorazowej i 10 stałej.Nie wiem jak dla innych deklarowiczów , ale ja często wchodze na rozliczenie i zerkam ,czy w danym miesiącu zrobiłam wpłate czy przeoczylam . Deklaracji trochę na dogo jest, więc im czytelniej tym lepiej. Quote
danavas Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='moni12']Cioteczki rozliczenie jest mało czytelne. Rozdzielcie wpłaty stałe i jednorazowe. wpłaciłam 10 zł jednorazowej i 10 stałej.Nie wiem jak dla innych deklarowiczów , ale ja często wchodze na rozliczenie i zerkam ,czy w danym miesiącu zrobiłam wpłate czy przeoczylam . Deklaracji trochę na dogo jest, więc im czytelniej tym lepiej.[/QUOTE] ok ... dziś po pracy się tym zajmę....czekam jeszcze na 2 post od moda...wtedy w ogóle będzie już git;) Quote
Lili8522 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Bobinku słodki panuj tam nad swoim kumplem Herbuskiem bo jest niegrzeczny!! I powiedz Cioteczce Danavas że ma Ci dać buziaka od Cioci Lili :loveu: Quote
unixena Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Lili8522']Bobinku słodki panuj tam nad swoim kumplem Herbuskiem bo jest niegrzeczny!! I powiedz Cioteczce Danavas że ma Ci dać buziaka od Cioci Lili :loveu:[/QUOTE] I ode mnie tez ..wielki cmokas ....:iloveyou::buzi: Quote
danavas Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Bobiemu nie spodobały się zaczepki Herbuska i rzucił się na niego z zębami....przeturlali się po trawie...Bobi siał aferę a Herbus patrzył na niego jak na zjawisko z miną mówiącą: "weź ślepy wyluzuj".......... Bobi się rzucał a ten robił uniki merdając ogonem....:) śmieszny jest ten ślepaczek... a dziś cała ferajna robiła podkop do suki sąsiada i oczywiście Bobi górnik przodowy też miał swój udział:) Quote
jusstyna85 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 dziewczyny,proszę zajrzyjcie...podnieście chociaż psiak już rok siedzi w schronie,jest zwykłym niepozornym psiaczkiem,ma szansę na DT,tylko potrzebna buda.Może ma ktoś do oddania... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210726-Fil.-Do-szcz%C4%99%C5%9Bcia-mu-tylko-budy-i-karmy-brak.-Dla-Fila-to-nieosi%C4%85galny-szczyt-marze%C5%84"]http://www.dogomania.pl/threads/2107...yt-marze%C5%84[/URL] Quote
marra Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='danavas']Bobiemu nie spodobały się zaczepki Herbuska i rzucił się na niego z zębami....przeturlali się po trawie...Bobi siał aferę a Herbus patrzył na niego jak na zjawisko z miną mówiącą: "weź ślepy wyluzuj".......... Bobi się rzucał a ten robił uniki merdając ogonem....:) śmieszny jest ten ślepaczek... a dziś cała ferajna robiła podkop do suki sąsiada i oczywiście Bobi górnik przodowy też miał swój udział:)[/QUOTE] hahaha no pięknie, ja naprawdę nie dowierzam że ten pies nie widzi. On żyje całym sobą !!!! :D Quote
unixena Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Oj ciotka uwazaj ...bo Bobinek jako przodowy gornik ze Slaska moze w koncu sie podkopac :razz:.A jak ma jeszcze pomocnikow :diabloti:..heheh ...to dla takiego przodowego ..bulka z maslem .:evil_lol::eviltong: Quote
Sarunia-Niunia Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Uściski dla Bobiczka i Herbuska...:loveu::loveu::loveu:... Quote
danavas Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Sarunia-Niunia']Uściski dla Bobiczka i Herbuska...:loveu::loveu::loveu:...[/QUOTE] chłopcy też ściskają mocno swoje ciotunie:) Quote
Jasza Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Zaglądamy do szczęściarza. Jemu to już chyba tylko DOMU brakuje, prawda? Tylko i aż. Quote
danavas Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='Jasza']Zaglądamy do szczęściarza. Jemu to już chyba tylko DOMU brakuje, prawda? Tylko i aż.[/QUOTE] :) Bobinek to najukochańsze stworzenie na świecie..... taka nasz maskotka...jak go posadzisz tak siedzi...byle był głaskany:) no ale jest coś co trzeba jeszcze sprawdzić...bolą go łapki, czasmi jak się go bierze na ręce czy nawet przy głaskaniu jak złapie się za łapkę, to pisknie...raz na wiele takich sytuacji go zaboli...ale jednak nas to niepokoi....kulał ostatnio cały wieczór...rano nic go już nie bolało i śmigał jak szalony.... tak myślałam że może by z nim podjechać do weta...no ale co on sprawdzi...kurde...może jakieś witaminki na stawy i kości mu kupić.... Quote
marra Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='danavas']:) Bobinek to najukochańsze stworzenie na świecie..... taka nasz maskotka...jak go posadzisz tak siedzi...byle był głaskany:) no ale jest coś co trzeba jeszcze sprawdzić...bolą go łapki, czasmi jak się go bierze na ręce czy nawet przy głaskaniu jak złapie się za łapkę, to pisknie...raz na wiele takich sytuacji go zaboli...ale jednak nas to niepokoi....kulał ostatnio cały wieczór...rano nic go już nie bolało i śmigał jak szalony.... tak myślałam że może by z nim podjechać do weta...no ale co on sprawdzi...kurde...może jakieś witaminki na stawy i kości mu kupić....[/QUOTE] Jak już czytam o problemach stawów u jakiegoś psa to aż mnie trzęsie :( mam ten problem z moją psicą, byla w koszmarnym stanie...zawsze próbuję wszystkich ustrzec przed tym wrednym cichym choróbskiem. Zaczęło się tak jak mówisz przy popiskiwaniu jak się brało na ręce(szczególnie w okolicach bioderek) no i czasem przy głaskaniu też, w okolicach pach i też bioder. Witaminki na stawy to dobra myśl:) Quote
Lili8522 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='danavas']:) Bobinek to najukochańsze stworzenie na świecie..... taka nasz maskotka...jak go posadzisz tak siedzi...byle był głaskany:) no ale jest coś co trzeba jeszcze sprawdzić...bolą go łapki, czasmi jak się go bierze na ręce czy nawet przy głaskaniu jak złapie się za łapkę, to pisknie...raz na wiele takich sytuacji go zaboli...ale jednak nas to niepokoi....kulał ostatnio cały wieczór...rano nic go już nie bolało i śmigał jak szalony.... tak myślałam że może by z nim podjechać do weta...no ale co on sprawdzi...kurde...może jakieś witaminki na stawy i kości mu kupić....[/QUOTE] Jej to chyba dobrze by było z nim podjechać do jakiegoś weta, sprawdzić nigdy nie zaszkodzi a i Ty będziesz spokojniejsza. Dla Bobinka przytulasy :loveu: Quote
unixena Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 :shake:Sorki za offa ..onek w oplakanym stanie ...skora to jedna wielka rana ...moze macie jakis pomysl ...by pomoc [URL]http://www.dogomania.pl/threads/210702-Wychudzony-i-zaniedbany-ON-ek-w-tragicznym-stanie-b%C5%82agam-zerknijcie-b%C5%82agam...?p=17220893#post17220893[/URL] Quote
Recommended Posts