Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
No proszę... jednak się zaprzyjaźnili! A gdzie mieszka teraz Herbusek? Bo miał mieć "areszt" w garażu? Czy Bobiś Go wywlókł w bardziej komfortowe miejsce?... :):):)

jeszcze nie...Bobi chodzi do niego na widzenia:)

Jasza napisał(a):
Boże...żeby moje psy chciały być tak przyjazne..i takie chętne do zawierania nowych znajomości....
Brawo Bobi!

Spotkały się dwie bidy które ciągnęły za sobą piętno poprzedniego właściciela w postaci łańcucha czy sznura na szyi...oni się rozumieją lepiej niż nam się wydaje.....

Posted

miały być fotki z biegania po trawie ale oni tak zasuwają że wszystko zamazane...więc są fotki z wczoraj ..... ...chłopaki zalegli:)
a ja moje stanowisko pisania pracy semestralnej przeniosłam z garażu na korytarz;)

jak widać Bobinkowi troszkę przybyło ciałka:)

a z ogłoszeń cisza...ludzie mają opory w ogóle przed adopcją ostatnio a co dopiero ślepaczka...nie wiedzą co tracą....

Posted

Bobi i Herbusek maja bardzo duzo wspolnego -paskudna przeszlosc:shake:.To je laczy na dobre i zle .Takie dwie sierotki :-?,ktore dostaly od losu w koncu lepsze dni :razz:.I jak tu je nie kochac :loveu:Te psy potrafia byc wdzieczne za kazdy dobry gest .:buzi:Taki widok dwoch przyjaciol odpoczywajacych sobie razem po prostu rozwala ...Ciotka ale Ty tam te pieski czarujesz ,,,,:lol:

Posted

Czaruje, czaruje!
Aż się wierzyć nie chce, jak się patrzy na te zdjęcia!
Leżą tak, żeby chociaż się łapkami dotykać...:loveu:

Posted

Ale z nich dobrana para kumpli aż żal ich rozdzielać. A Bobi rzeczywiście dobrze sobie wygląda :evil_lol:
Widać że Cioteczka Danavas dba o niego bardzo dobrze hihi :cool3: