Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danavas napisał(a):
moja mama zwariowała....dziś zobaczyłam ze ma fotke Bobiego na tapecie w telefonie;)

Super mama !!!! :D

Właściwie to nie ma konkretnych badań na stawy, tak mi się zdaje przynajmniej. Moja psica nie miała robionych no ale u niej to czarne na białym było że to stawy. Ale wet odpowiednio "pomaca" i zobaczy jaka jest sztywność i ruchomość w stawach, zobaczy kręgosłup. Zawsze to pewniejsze niż takie domysły :)

Posted

marra napisał(a):
Super mama !!!! :D

Właściwie to nie ma konkretnych badań na stawy, tak mi się zdaje przynajmniej. Moja psica nie miała robionych no ale u niej to czarne na białym było że to stawy. Ale wet odpowiednio "pomaca" i zobaczy jaka jest sztywność i ruchomość w stawach, zobaczy kręgosłup. Zawsze to pewniejsze niż takie domysły :)

tez dlatego niedługo podjadę z Bobim do weta żeby go pooglądał...będę po niedzieli z Demolem na kontroli to zabiorę czarnego:)

dostałam w jednej wpłacie 20zł na Bobiego i 20 na Herbusa...kto się przyznaje? było bez nicku...
EDIT: już wiem...to z fb

Posted

Pozdrowienia dla super rodzinki !! ;)

EDIT: Cioteczki czy ja "wiszę" Bobkowi jakąś kasę bo już mi się pomieszał Herbusek z Bobim :D i nie wiem komu co deklarowałam :D

Posted

Bobi jest strasznym samolubem;) jak się skupia uwagę na innym psie to on się wkurza i szczeka, albo ryje się tyłkiem tak długo aż odepchnie tego drugiego i wtedy jest pełnia szczęścia...bo całe głaski dla niego....mój kochany egoista:)

Posted

marra napisał(a):
Pozdrowienia dla super rodzinki !! ;)

EDIT: Cioteczki czy ja "wiszę" Bobkowi jakąś kasę bo już mi się pomieszał Herbusek z Bobim :D i nie wiem komu co deklarowałam :D

hehehe;) masz stałą na Bobiego 20 zł...ostatni wpływ mam za maj z 25.05(chyba że to było za czerwiec ale płacone w maju) ....potem nic już nie przyszło...a na Herbuska stałych nie deklarowałaś

Posted

danavas napisał(a):
hehehe;) masz stałą na Bobiego 20 zł...ostatni wpływ mam za maj z 25.05(chyba że to było za czerwiec ale płacone w maju) ....potem nic już nie przyszło...a na Herbuska stałych nie deklarowałaś

Ojej to skandal !!! mnie to trzeba trzymac krótko i często przypominać :D ta wpłata z maja była za czerwiec :) dlatego tak dużo czasu upłynęło i mi się zapomniało :) za moment poleci za lipiec ;) wybacz mi ten wybryk Bobiku i Danavas ;)

Posted

marra napisał(a):
Ojej to skandal !!! mnie to trzeba trzymac krótko i często przypominać :D ta wpłata z maja była za czerwiec :) dlatego tak dużo czasu upłynęło i mi się zapomniało :) za moment poleci za lipiec ;) wybacz mi ten wybryk Bobiku i Danavas ;)

szybka jesteś ciotka:) już wszystko na bieżąco:)

Posted

mam dziś zgubiła Bobiego....hehehe...szukała go 15 minut bo jej zniknął z podwórka....mówi że zajrzała w każdy kąt a chłopaka nie ma, przeczesała podwórze, ogródek, cały dom......a ten ciekawy świata ślepaczek znalazł wejście do piwnicy i poszedł zwiedzać...ale chyba nie umiał znaleźć wyjścia...mama się darła na cały regulator i wszędzie go szukała...w końcu zjawił się nie wiadomo skąd, jakby nigdy nic zadowolony, machając ogonem...tylko to że był jedną wielką kulką pajęczyny zdradziło trasę jego wycieczki....
jego już tu wszyscy sąsiedzi znają... jedna pani powiedziała ze on na bank musi widzieć bo ona go obserwowała jak gonił razem z Demolem labkę mojej sąsiadki :evil_lol:...suczka miała cieczkę i chłopaki zrobili włamanie pod płotem......
także chłopak egzystuje beztrosko i korzysta z życia do woli:)

Posted

Danavas dzięki wielkie dla Ciebie i Twojej mamy za serce i opieke nad Bobinkiem. Trochę to rozliczenie nie czytelne, ale w połowie tygodnia poleci stała 10 zł na Bobiego bo chyba juz pora na następną;)

Posted

[quote name='danavas']
wpłaty na Bobiego:

Lolalola 62.50 zł V,VI
marra 20 zł VI,VII
26asia 15zł VI,VII,
moni12 10zł VI,

Katarzyna J. 20 zł............................. 18-05-2011
Katarzyna K. 50zł ..............................18-05-2011
Anula42 150zł ...................................19-05-2011
Mikołaj K 40zł ................................... 23-05-2011
Katarzyna Ś 66zł ...............................23-05-2011
Karolina P. 70zł ..................................23-05-2011
Katarzyna D. 20zł ...............................23-05-2011
Anna O. 5 zł ......................................23-05-2011
Jolanta G. 40zł ...................................23-05-2011
Aneta A. 10zł .....................................24-05-2011
Hanna R. 30 zł ....................................24-05-2011
Magda M. 20zł ....................................24-05-2011
Anna P. 50 zł .....................................24-05-2011
Aleksandra B. 100zł .............................24-05-2011
Justyna K. 20 zł ................................. 24-05-2011
Jadwiga K. 5 zł ...................................25-05-2011
Urszula T. 216 zł .................................27-05-2011
Marta Z. 100 zł ...................................30-05-2011
Emilia Z. 22 zł .....................................30-05-2011
Maria S. 15 zł .....................................30-05-2011
Paulina H. 5 zł .....................................07-06-2011
Katarzyna Ż. 20zł ................................09-06-2011
moni12 10zł ........................................13-06-2011
Katarzyna J. 20zł..................................11-07-2011
26asia 5 zł...........................................14-07-2011

opłaty: 25 zł transport do danavas
20 zł wet (badanie poziomu cukru i tabletki na robale wecio dał gratis:))
8zł tabletki na kaszel (badanie i wizyta gratis)
200 zł transport do dr Garncarza do Warszawy (kurczę a miałam nadzieję że mniej spalę)
45 zł wizyta u dr Garncarza
49 zł krople do oczu
13,80 zł szeleczki
200zł kastracja
70zł obroża Bayer
Dla ślepej Duni na badania... 100zł

w kasie:581,20

moni12 ale co tu jest nieczytelnego? stałe wyszczególnione a wpłaty jednorazowe z datami wpływu...wszystkie stałe z zaznaczeniem za który miesiąc dostałam...a opłaty też wymienione... wydaje mi się ze tak jest ok...

Posted

danavas napisał(a):
moni12 ale co tu jest nieczytelnego? stałe wyszczególnione a wpłaty jednorazowe z datami wpływu...wszystkie stałe z zaznaczeniem za który miesiąc dostałam...a opłaty też wymienione... wydaje mi się ze tak jest ok...

Sorki bo patrzyłam w pierwszym poscie a tu pięknie wyszczególnione, ze ze 06. mam wpłacone. Dzięki gapa ze mnie , ale to dla pamięci , ze zerkam i wiem czy zapłacone czy zapomniałam.

Posted

moni12 napisał(a):
Sorki bo patrzyłam w pierwszym poscie a tu pięknie wyszczególnione, ze ze 06. mam wpłacone. Dzięki gapa ze mnie , ale to dla pamięci , ze zerkam i wiem czy zapłacone czy zapomniałam.

poprosiłam moda o drugi post i czekam i czekam...i się chyba nie doczekam... jeszcze raz napiszę...