Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam że na wątku Bobiego ale desperacko szukamy pomocy:

"Caniserin, Stagolban, Feliserin, Serocat lub krew kociego ozdrowieńca z pp pilnie potrzebna! Odkupię! Bardzo, bardzo pilnie. Jeśli ktoś ma zapasik lub dostęp niech się ulituje proszę i podzieli nieco! "

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lili8522 napisał(a):
Bobi Kochaniutki Dzień dobry, i Cioteczką też :cool3:
Co tam u Ciebie? Nie dajesz Cioteczce davanas w kość? :D

mnie nie, ale Kubę terroryzuje.... normalnie wampir!!!! ;) już go Jakub zaczął omijać.....

Posted

Biega sobie chłopaczek już swobodnie...zna każdy kąt na placu....mój mąż się śmieje że jak biegnie to wygląda jak mini wersja konia....tak ładnie galopuje:) wogóle jest świetny....przytulanka..on jak się przytula do człowieka to jak dziecko malutkie ...całym ciałem..jak go biore na kolana to zaraz zasypia....

Posted

Jasza napisał(a):
Czy Bobi musi mieć zakraplane oczy?
Bo chyba nie doczytałam...

tak, bo ma stan zapalny... dostaje po kropelce Maxitrolu rano i wieczorem...zalecenie Dr Garncarza...

Posted

Dzisiejsze odkrycie: Bobi uwielbia rosół z makaronem:) aż się dziś cały trząsł i wciągał kluchy hehehe na pewno był karmiony resztkami obiadowymi bo jak mu damy michę karmy to z bólem zje a za ziemniaka chce się pochlastać... :)

Posted

A psi karzełek który odwiedza Bobiego nazywa się Ignacy i drze dzioba dziennie rano pod oknem ...mieszka kilka domów dalej i ciągle ucieka właścicielom bo się przeciśnie każdą dziurą..... zrobię mu zdjęcie, jest prześmieszny:)

Posted

unixena napisał(a):
Agus a zagoila sie juz Bobinkowi ta ranka na pyszczku?I czy dalej Demolek prowadza go na smyczy?

po rance nie ma już śladu... bardzo fajnie to wyczyścili...... a z Demolem Bobi odstawia dzikie zabawy...biegają razem....Demol podgryza go i ucieka a Bobi goni:) dziś się przewracali na trawie jak szczeniaki......on już jest pewny siebie i nie chodzi noga w nogę...spaceruje sobie sam po ogrodzie:) zadomowił się... są już razem w trójkę wypuszczani ale widać że Kuba trzyma się z boku i gdy tylko może to ucieka do domu tak żeby nie być w pobliżu Bobiego... nie wiem jak ich do siebie przyzwyczaić:(...

Posted

danavas napisał(a):
tak, bo ma stan zapalny... dostaje po kropelce Maxitrolu rano i wieczorem...zalecenie Dr Garncarza...

Ale to teraz, tak?
Czy ten stan zapalny, to coś przewlekłego, nawracającego?

Posted

Jasza napisał(a):
Ale to teraz, tak?
Czy ten stan zapalny, to coś przewlekłego, nawracającego?

nie, pan doktor kazał zakraplać aż się kropelki nie skończą i powiedział ze to minie szybko...nic groźnego.....a ja już widzę dużą poprawę...już mu się tak z oczek nie leje....