maja602 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Ona jest w atrakcyjnym wieku i ładna. Wydaje mi się, ze długo na nowy dom nie będzie czekać. Ciekawe jaki ma charakter? Quote
koosiek Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Dziękuje za deklaracje, zaraz wszystko zapiszę :) tripti napisał(a):a gdzie teraz jest sunia? jeszcze w okolicach wawy? duża jest? ile teraz waży? Jest w Otwocku. Jak duża jest nie jestem w stanie powiedzieć. Quote
koosiek Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Zajrzyjcie proszę do Nelsona - szczeniaka, który najpierw miał zostać wydany na giełdzie, potem w DT dopadło go parwo :( http://www.dogomania.pl/threads/207719 Quote
_Goldenek2 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Słyszałam, że w sobotę na SGGW w Warszawie jest Wielka Majówka, na której studenci weterynarii pokazują nasze adopcyjne psiaki. Może to jakaś szansa na adopcję? Quote
koosiek Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Niestety to nie jest otwarta impreza, tylko wybrane fundacje mogą tam prezentować psiaki :( EDIT: i chyba jest w przyszły weekend? Quote
mala_czarna Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 koosiek napisał(a):Niestety to nie jest otwarta impreza, tylko wybrane fundacje mogą tam prezentować psiaki :( EDIT: i chyba jest w przyszły weekend? W ten weekend jest. Foczysława moja będzie na Majówce :) Quote
AniaGucio Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 A można przyjść z 'własnym' psem?? Wstyd się przyznać, ale mieszkam niedaleko a nigdy jeszcze nie byłam :oops: Quote
koosiek Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Zapraszam na bazarek 60 Różności na moich podopiecznych: http://www.dogomania.pl/threads/208028 Quote
koosiek Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Podniosę... Marnie mi idzie zbieranie deklaracji :( Quote
azalia Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Tak mi przykro,że nie mogę złożyć deklaracji,mam już kilka a nie pracuję.Może w czerwcu jednorazowo się postaram wspomoc malutką. Quote
koosiek Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Ja też nie pracuję - szukam, ale nie mogę nic znaleźć, oszczędności mam na wykończeniu, dlatego te deklaracje są tak istotne: nie dlatego, że nie chcę dokładać ze swoich, tylko dlatego, że swoich praktycznie nie mam. A nie mogę postawić Sylwiaso w takiej sytuacji, że przywiozę jej psa i zostawię ją z nim samą (jak już niestety zrobił ktoś inny)... Tym bardziej, że jeszcze nie opłaciłam Sylwii kwietnia za moje inne dwa psy :( Zaraz jeszcze zrobię bazarek ogłoszeniowy, dawno się w to nie bawiłam, ale trochę kasy powinno się uzbierać... Quote
koosiek Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy, z którego dochód zostanie przeznaczony na moich podopiecznych: http://www.dogomania.pl/threads/208091 Quote
maja602 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Co z deklaracjami? Jak wyglada sytuacja? czy ktoś jeszcze się dołączy? Gdzie w tej chwili przebywa Tola? Quote
sylwiaso Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Dzień dobry cioteczki Dzień dobry ciociu Kamilko jak miło Cię widzieć i czytać czekam na suńkę będzie w kojcu po naszym Maksiuniu i mam nadzieję że szybko znajdzie taki wspaniały domek jak on. Quote
koosiek Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 maja602 napisał(a):Co z deklaracjami? Jak wyglada sytuacja? czy ktoś jeszcze się dołączy? Gdzie w tej chwili przebywa Tola? Niestety deklaracji stałych jest tylko 45 zł :( Zabieram sunię dzisiaj, będzie przez kilka dni u Nutusi, żeby na spokojnie ją odrobaczyć i zaszczepić. Ale nie mam pojęcia, czym będę płacić za hotel :( Quote
_Goldenek2 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 koosiek.... czapka z glowy przed Tobą, że nie siedzisz bezczynnie tylko sama zdobywasz fundusze dla psiaków.... Nie powinnam, bo jestem zadeklarowana po kokardę, ale z szacunku dla Ciebie zmień moją deklarację z jednorazowych na stałą. To już będzie 65 zł. I proszę wszystkie cioteczki o akcję żebraczą dla Toli. Damy radę :). Quote
Cleo2008 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Koosiek, ja bede w Warszawie to moge podrzucic Ci fanty na bazarek, tylko daj mi swoje namiary przez PW zebysmy sie mogly zlapac. Quote
koosiek Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Bardzo Wam dziękuję :) Cleo, namiary już lecą. BTW, będę bardzo wdzięczna za udostępnianie fb moich Pixie i Dixie - za tydzień kończy im się DT, nie mają gdzie się podziać :( http://www.facebook.com/event.php?eid=185752028143266 Quote
Kajka_72 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Kosiek , ja wplace stowe jednorazowo. Obiecuje nie zapomniec i ewentualnie doplacac co miesiac ile zdolam. Mam juz kilka deklaracji , a i wciaz trzeba jakiejs kasy na cito...:-( Mam tez swoich kilka do oplacenia. Jestes Wielka.Czekam na info gdzie wplacic. Quote
koosiek Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Bardzo dziękuję :) Po weekendzie porozsyłam nr konta, bo teraz lecę po Tolkę do Otwocka :) Quote
Recommended Posts