Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuje za deklaracje, zaraz wszystko zapiszę :)

tripti napisał(a):
a gdzie teraz jest sunia? jeszcze w okolicach wawy? duża jest? ile teraz waży?

Jest w Otwocku. Jak duża jest nie jestem w stanie powiedzieć.

Posted

koosiek napisał(a):
Niestety to nie jest otwarta impreza, tylko wybrane fundacje mogą tam prezentować psiaki :(

EDIT: i chyba jest w przyszły weekend?

W ten weekend jest. Foczysława moja będzie na Majówce :)

Posted

Ja też nie pracuję - szukam, ale nie mogę nic znaleźć, oszczędności mam na wykończeniu, dlatego te deklaracje są tak istotne: nie dlatego, że nie chcę dokładać ze swoich, tylko dlatego, że swoich praktycznie nie mam. A nie mogę postawić Sylwiaso w takiej sytuacji, że przywiozę jej psa i zostawię ją z nim samą (jak już niestety zrobił ktoś inny)... Tym bardziej, że jeszcze nie opłaciłam Sylwii kwietnia za moje inne dwa psy :(

Zaraz jeszcze zrobię bazarek ogłoszeniowy, dawno się w to nie bawiłam, ale trochę kasy powinno się uzbierać...

Posted

Dzień dobry cioteczki Dzień dobry ciociu Kamilko jak miło Cię widzieć i czytać czekam na suńkę będzie w kojcu po naszym Maksiuniu i mam nadzieję że szybko znajdzie taki wspaniały domek jak on.

Posted

maja602 napisał(a):
Co z deklaracjami? Jak wyglada sytuacja? czy ktoś jeszcze się dołączy? Gdzie w tej chwili przebywa Tola?

Niestety deklaracji stałych jest tylko 45 zł :(

Zabieram sunię dzisiaj, będzie przez kilka dni u Nutusi, żeby na spokojnie ją odrobaczyć i zaszczepić. Ale nie mam pojęcia, czym będę płacić za hotel :(

Posted

koosiek.... czapka z glowy przed Tobą, że nie siedzisz bezczynnie tylko sama zdobywasz fundusze dla psiaków....
Nie powinnam, bo jestem zadeklarowana po kokardę, ale z szacunku dla Ciebie zmień moją deklarację z jednorazowych na stałą. To już będzie 65 zł. I proszę wszystkie cioteczki o akcję żebraczą dla Toli. Damy radę :).

Posted

Kosiek , ja wplace stowe jednorazowo.
Obiecuje nie zapomniec i ewentualnie doplacac co miesiac ile zdolam. Mam juz kilka deklaracji , a i wciaz trzeba jakiejs kasy na cito...:-( Mam tez swoich kilka do oplacenia.
Jestes Wielka.Czekam na info gdzie wplacic.