Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wolałabym chyba na mazowieckie, ona ładna jest, powinna mieć powodzenie, a ja wolę mieć psiaki blisko, szczególnie szczeniaki, przy których trzeba później dopilnować sterylki/kastracji.

Coś mi się przeglądarka wiesza... Może później uda mi się wstawić zdjęcia.

Posted

Jak tam nasze małe Słoneczko?:loveu:
Ja ją wystawiałam na Mazowieckim, może przy jednym mi sie zdarzyło na całej Polsce a tak to wszędzie Warszawa i mazowieckie :)

Posted

Słoneczko ma się całkiem, całkiem... :) Rano odkryłam, że oprócz oparcia od huśtawki, panienki wczoraj postanowiły rozebrać budę!!!! :mad: No, w końcu przyszło ciepło i ocieplenie domku stało się zbędne :eviltong: Kleptomaniackie zapędy zostały rozszerzone na bazarkowe fanty i Kreskową miseczkę - łapiemy w ząbki i chooooddddduuuuuuu!!!! :evil_lol: A, no i wczoraj zważyliśmy naszą świnkę morską - punio ma się jeszcze lepiej niż Kajtek - odczyt na wadze - 10 kg :razz:

Posted

Jak tak czytam o zniszczeniach w Waszym domu, to zaczynam mieć wrażenie, że moja Barsa prawie nic nie zniszczyła u nas:-) Bo co to jest jedna szafka nocna, kawał łóżka, pilot, dwoje drzwi, dwie nogi krzesła, aparat fotograficzny, dwie torby, masa ręczników, kilka książek i jakies inne drobiazgi:evil_lol:

Posted

koosiek napisał(a):
Wolałabym chyba na mazowieckie, ona ładna jest, powinna mieć powodzenie, a ja wolę mieć psiaki blisko, szczególnie szczeniaki, przy których trzeba później dopilnować sterylki/kastracji.

Coś mi się przeglądarka wiesza... Może później uda mi się wstawić zdjęcia.

Ok, juz podalam na watku bazarkowym :-)

Posted

No! Dziś już się panna na zbiórkę nie spóźniła! Radośnie wymachiwała swoim pędzelkiem przy bramie :) Dziś przygoda była inna - Małż zostawił w pracy klucze do domu, więc wchodził przez... okienko w dachu - na szczęście było uchylone :cool3: No i drugie szczęście, że zapasowe klucze mamy u sąsiadów i jutro nie będzie już musiał (w garniturze) przez dachy wychodzić :evil_lol:
Przez to całe zamieszanie nie pojechaliśmy do Doktora :shake:

Posted

Kajtek jest gryzoń i namolny zazdrośnik! Aż Lili focha strzeliła i przyszła spać do łóżka dopiero nad ranem :razz: Do byle którego psa zagadam - pimpek jest pierwszy i rzuca się do podgryzania lub całowania!!!! Przy czym włazi bezceremonialnie na psa, który jest bliżej mnie i nic sobie nie robi z protestów i warkotów! :mad: Mały czołg i taran!!!! Nie mogę jej oduczyć skakania na psy i na nas :shake: Ale... umiemy już robić siad! :) Bardzo szybko pojęła, że miseczka nie zostanie postawiona na podłodze, dopóki kuperek wiercidupek nie usiądzie ;)

Posted

Zapomniałam napisać, że wczoraj "poległ" koszyczek wiklinowy (na szczęście strata żadna, bo stary był i zużyty). Został zsiekany tak drobniutko, że długo nie mogłam dojść co zostało pożarte!!!! :)
Aaaaa.... i jeszcze szkodniki (czy też wielbicielki przyrody) obgryzają kwiaty kaliny - te na ich wysokości. Wszędzie się teraz pętają po ogrodzie płatki z wielkich, kalinowych kul - czuję się jak w kościele na "białym tygodniu" :)

Posted

Nutusiu, jestem, gdzie sa te zdjecia widze tylko kilka. Nic na razie zrobie z tymi ale potrzebuje zdjecia Kaji np. w ogrodzie jak siedzi albo stoi, ok?
Wstawie link jak tylko zrobie wydarzenie.