Ewa Marta Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Ależ ona ma tempo adaptacji do nowego miejsca:-) Jakby była u Was od zawsze:-) Quote
Nutusia Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Młodziutka jest, dużej traumy nie przeżyła - i dobrze! Poza tym ma dobre wzorce :) Punio sfotografowany - zaraz wysyłam do Koosiek. Quote
wasabi81 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Kaja jest oglaszana na cala Polske czy tylko na okolice Warszawy? Wykupilam u cioteczki BeaBono 60 ogloszen na bazarku... :-) Quote
koosiek Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Wolałabym chyba na mazowieckie, ona ładna jest, powinna mieć powodzenie, a ja wolę mieć psiaki blisko, szczególnie szczeniaki, przy których trzeba później dopilnować sterylki/kastracji. Coś mi się przeglądarka wiesza... Może później uda mi się wstawić zdjęcia. Quote
Lili8522 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Jak tam nasze małe Słoneczko?:loveu: Ja ją wystawiałam na Mazowieckim, może przy jednym mi sie zdarzyło na całej Polsce a tak to wszędzie Warszawa i mazowieckie :) Quote
Nutusia Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Słoneczko ma się całkiem, całkiem... :) Rano odkryłam, że oprócz oparcia od huśtawki, panienki wczoraj postanowiły rozebrać budę!!!! :mad: No, w końcu przyszło ciepło i ocieplenie domku stało się zbędne :eviltong: Kleptomaniackie zapędy zostały rozszerzone na bazarkowe fanty i Kreskową miseczkę - łapiemy w ząbki i chooooddddduuuuuuu!!!! :evil_lol: A, no i wczoraj zważyliśmy naszą świnkę morską - punio ma się jeszcze lepiej niż Kajtek - odczyt na wadze - 10 kg :razz: Quote
koosiek Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Proszę, zajrzyjcie do Giny - suni, która od jakiegoś czau wisiała mi na głowie, a teraz ma szansę wyrwać się z bezdomności: http://www.dogomania.pl/threads/208343 Quote
Ewa Marta Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Jak tak czytam o zniszczeniach w Waszym domu, to zaczynam mieć wrażenie, że moja Barsa prawie nic nie zniszczyła u nas:-) Bo co to jest jedna szafka nocna, kawał łóżka, pilot, dwoje drzwi, dwie nogi krzesła, aparat fotograficzny, dwie torby, masa ręczników, kilka książek i jakies inne drobiazgi:evil_lol: Quote
Nutusia Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Cóż, jeśli chodzi o zniszczenia... młodość durna ma swoje prawa po prostu! :) Quote
Lili8522 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Cioteczki, zajrzyjcie tutaj http://www.dogomania.pl/threads/208342-szok.....szok-PSI-KOŚCIORTUP-ogromny-apel-o-pomoc?p=16939538#post16939538 Jeszcze nic nie wiadomo ale widok przerażający ;( Quote
wasabi81 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 koosiek napisał(a):Wolałabym chyba na mazowieckie, ona ładna jest, powinna mieć powodzenie, a ja wolę mieć psiaki blisko, szczególnie szczeniaki, przy których trzeba później dopilnować sterylki/kastracji. Coś mi się przeglądarka wiesza... Może później uda mi się wstawić zdjęcia. Ok, juz podalam na watku bazarkowym :-) Quote
Nutusia Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 No! Dziś już się panna na zbiórkę nie spóźniła! Radośnie wymachiwała swoim pędzelkiem przy bramie :) Dziś przygoda była inna - Małż zostawił w pracy klucze do domu, więc wchodził przez... okienko w dachu - na szczęście było uchylone :cool3: No i drugie szczęście, że zapasowe klucze mamy u sąsiadów i jutro nie będzie już musiał (w garniturze) przez dachy wychodzić :evil_lol: Przez to całe zamieszanie nie pojechaliśmy do Doktora :shake: Quote
Nutusia Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Kajtek jest gryzoń i namolny zazdrośnik! Aż Lili focha strzeliła i przyszła spać do łóżka dopiero nad ranem :razz: Do byle którego psa zagadam - pimpek jest pierwszy i rzuca się do podgryzania lub całowania!!!! Przy czym włazi bezceremonialnie na psa, który jest bliżej mnie i nic sobie nie robi z protestów i warkotów! :mad: Mały czołg i taran!!!! Nie mogę jej oduczyć skakania na psy i na nas :shake: Ale... umiemy już robić siad! :) Bardzo szybko pojęła, że miseczka nie zostanie postawiona na podłodze, dopóki kuperek wiercidupek nie usiądzie ;) Quote
koosiek Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Doszły wpłaty Ulka18 - 20 zł, Goldenek_2 - 20 zł, AniaGucio - 20 zł Bardzo dziękuję :) Quote
Nutusia Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Dziękujemy! :) Czy Kaja ma wydarzenie na FB?... Quote
koosiek Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Nie ma, ja jestem sierota i nie potrafię zrobić. Quote
Nutusia Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Poproszę dobrą duszyczkę - może się zgodzi... A może któraś inna nasza "Wielbicielka" by zrobiła? :) Quote
bea100 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Koosiek: mja wpłata (50zł) poszła pocztą- dopiero zauważyłam, że napisałam :Tola od bea100" ale to oczywiście dla Kaji ;) Quote
Nutusia Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Bardzo, bardzo DZIĘKUJEMY! Panna nam się bogaci :) Quote
Nutusia Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Zapomniałam napisać, że wczoraj "poległ" koszyczek wiklinowy (na szczęście strata żadna, bo stary był i zużyty). Został zsiekany tak drobniutko, że długo nie mogłam dojść co zostało pożarte!!!! :) Aaaaa.... i jeszcze szkodniki (czy też wielbicielki przyrody) obgryzają kwiaty kaliny - te na ich wysokości. Wszędzie się teraz pętają po ogrodzie płatki z wielkich, kalinowych kul - czuję się jak w kościele na "białym tygodniu" :) Quote
Ellig Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Nutusiu, jestem, gdzie sa te zdjecia widze tylko kilka. Nic na razie zrobie z tymi ale potrzebuje zdjecia Kaji np. w ogrodzie jak siedzi albo stoi, ok? Wstawie link jak tylko zrobie wydarzenie. Quote
Lili8522 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Cioteczki jest jakiś odzew z ogłoszeń za Kajunią? Quote
Recommended Posts