koosiek Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Kasiek., mi też chodzi o dobro psiaków (pfff, "też";patrząc na twoje działania mocno wątpię, że właśnie o to ci chodzi), przede wszystkim. I właśnie dla dobra moich podopiecznych nie chcę, by były kojarzone z twoją osobą. I nie chcę też awantur i manipulacji na ich wątkach, a to twoja specjalność. Quote
Nutusia Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 No, szczerze mówiąc - jeśli nie dostanę zdjęć dziś do 16-tej, będę mogła wstawić dopiero jutro wieczorem... Quote
koosiek Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 I tak nikt ich nie dostanie do szesnastej, bo osoba, która ma kontakt z tą od zdjęć będzie dopiero wieczorem w domu, a z komórki nie korzysta. Poza tym ogłaszanie suki w tej chwili byłoby ryzykowne, bo tak naprawdę nic nie wiemy o jej charakterze - czy niszczy w domu, czy umie zostawać sama, czy zachowuje czystość (tam wszystkie psy załatwiają się w domu). Tyle tylko, że jest żywiołowa. Poza tym z kwestii finansowych nie jest ani zaszczepiona, ani nawet odrobaczona. Quote
Nutusia Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ale może chociaż jakiś DT by się pojawił na horyzoncie, a ludzie to wzrokowcy - nie zawsze "patrzą sercem" :( W każdym razie moja propozycja jest nadal aktualna! Quote
koosiek Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Wiem... Dlatego sama jestem wkurzona, że tak to się przeciąga. Wieczorem do niej zadzwonię i podam Twojego maila. Quote
kasiek. Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='koosiek']Kasiek., mi też chodzi o dobro psiaków (pfff, "też";patrząc na twoje działania mocno wątpię, że właśnie o to ci chodzi), przede wszystkim. I właśnie dla dobra moich podopiecznych nie chcę, by były kojarzone z twoją osobą. I nie chcę też awantur i manipulacji na ich wątkach, a to twoja specjalność.[/QUOTE] Mogłabyś rozszerzyc swoją wypowiedź tak ,żeby dla wszystkich była jasna...?,bo inaczej zastanowię sie co z tym zrobic,ja powiedziałam ,,ze suńkę ogłoszę na forach pomocy dla bokserów ,jak już mówiłam tam nie ma takiego znaczenia charakter,,i finanse i inne. Tak jak mówiłam twoje chcenia nie są dla mnie ważne,ja tez tego nie chcę,ale kto zaczyna.... Quote
Nutusia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Do mnie do tej pory zdjęcia nie dotarły, niestety :( Quote
koosiek Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Nutusia, nadal nic? Podałam Twój mail i mail Jetrel... Ja nic nie mam na poczcie :( Jeżeli nie, to i tak planuję pojechać tam jutro albo pojutrze, zrobię zdjęcia. Tylko wszystko niestety strasznie się przeciąga :( Quote
Nutusia Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Dostałam zdjęcia, tylko... nie umiem ich wstawić, bo coś się w fotosiku zmieniło. A ja w poprzednim stuleciu urodzona!!!! Co się czegoś nauczę, to mi zmienią :( Podaj adres kogokolwiek innego, prześlę natychmiast! Quote
Nutusia Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Już wysłałam - dziękuję! I przepraszam, że zawiodłam. Mój techniczny debilizm mnie czasami dobija :( Quote
jofracy Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Po kliknięciu otwierają się w pełnym rozmiarze (mam nadzieję :) ) Quote
jofracy Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 są i szukam tu jakiegoś boksera... ale śliczny jest :cool2: Quote
koosiek Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Faktycznie, boksera w niej nie ma... Taki mocno skundlony ast. Bardzo, bardzo skundlony. Ale ładna jest :) Sunia ma miejsce u Sylwiaso. Potrzebny transport do Łowicza, a przede wszystkim deklaracje, bo ja nie jestem w stanie wziąć na swoje utrzymanie kolejnego psa :( Quote
Nutusia Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Jadę do Łodzi w sobotę, 28 maja (przez Łowicz) - mogę zabrać gnojka :) Tylko musiałabym ją odebrać w Wwie w piątek, 27-go, bo mieszkam pod Warszawą, wyjeżdżam w sobotę bardzo rano i nie jadę przez Wwę. Transport oczywiście bezpłatny. Inaczej pomóc niestety nie dam rady :( Quote
koosiek Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Myślę, że mogłabym ją w piątek przywieźć :) I byłyby dwa tygodnie na znalezienie deklaracji... Sunia roboczo nazywa się Tola. Quote
Agnieszka_K Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 ale fajniasty astowy kundelek:) dorzucę do allegro szczeniakowego - jeszcze "w robocie";) kontakt na Ciebie koosiek? Quote
koosiek Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Do mnie... Tylko nie wiem, czy ona się w tej chwili nadaje do ogłaszania, nie jestem w stanie o niej powiedzieć nic poza tym, że żywiołowa i niewychowana :( Quote
Recommended Posts