Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bea100 napisał(a):
Mam okazję (przez grzeczność) wpłaty na poczcie w poniedziałek asama jestem niemobilna ;).
Proszę (dziś) o numer konta i dane (zadeklarowałam jednorazowo 50zł)

Czy mogę ponowić swoją prośbę?

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bea100 napisał(a):
Czy mogę ponowić swoją prośbę?

Koosiek nie ma - może jest ze swoimi podopiecznymi na Majówce SGGW?! Wiem, że dziewczyny miały szukać domów dla psiaków

Posted

bea100 napisał(a):
To może ktoś ma jej nr konta i dane i wrzuci mi na pw przed jutrem? Bardzo proszę cioteczki help.

Pomogłabym, ale sama czekam na nr konta ;(. Mam nadzieję, że koosek dzisiaj jednak wejdzie na wątek :)

Posted

Już jestem - wczoraj miałam cały dzień zajęty oddawaniem innego psiaka do adopcji - ale cieszę się, bo znalazł super dom :) Zaraz powysyłam nr konta.

Zwykle podaję w ogłoszeniach swój kontakt i ew. potem przekazuję zainteresowanym tel. do hotelu/DT, teraz też chciałabym tak robić, także do ogłoszeń mail: [email protected], tel.: 660 116 551

Zdjęcia od Nutusi:

Posted

Ale piękna :)
koosiek , którego Ci sie udało wydać ??? wiem jakie masz dzięki fotką na bazarku ale nie umiem znaleźć wszystkich Twoich wątków wrrrr a jestem bardzo ciekawa

Posted

edek napisał(a):
Ale piękna :)
koosiek , którego Ci sie udało wydać ??? wiem jakie masz dzięki fotką na bazarku ale nie umiem znaleźć wszystkich Twoich wątków wrrrr a jestem bardzo ciekawa

Pod zdjęciami są linki do wątków :) A do domu pojechał Cosmo :)

Posted

O Dingo niestety do tej pory miałam tylko jedno zapytanie, a siedzi w hoteliku już kilka miesięcy :( Szkoda mi go, najlepszy okres spędza w kojcu :( A jest naprawdę fajnym, wiernym, przywiązującym się do opiekuna psiakiem.