Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisała ciotka Enia:
Gamoniu kochany ja mam sposób na Twój zdrowy i spokojny sen........
mały Krecik w pobliżu........:lol:
A próbowałaś kiedyś spac z 5 psami na jednoosobowej rozkładanej "amerykance"?:evil_lol: :mad: :evil_lol: :mad: :evil_lol:

Posted

gamoń napisał(a):
Napisała ciotka Enia:
Gamoniu kochany ja mam sposób na Twój zdrowy i spokojny sen........
mały Krecik w pobliżu........:lol:
A próbowałaś kiedyś spac z 5 psami na jednoosobowej rozkładanej "amerykance"?:evil_lol: :mad: :evil_lol: :mad: :evil_lol:

Przyznam , że nie próbowałam........ale zadzroszcze Ci ogromnie!!!!!!!:lol:
nie wiem kiedy do Was dojade .....syn chory i ja też.......:shake:grypsko sie rozpanoszylo.

Posted

Czy ja mogę być już w tej chwili spokojna (biorąc pod uwagę post Emir), że Krecikowi na najbliższe wizyty wet i potrzebne leki wystarczy pieniędzy ????

To ważna dla mnie informacja - Mam teraz trudnosci z dostaniem się do internetu i nie wszystko mogę śledzić na bieżąco.

Śliczne mordeczki na tych zdjęciach !!!!!

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):
Czy ja mogę być już w tej chwili spokojna (biorąc pod uwagę post Emir), że Krecikowi na najbliższe wizyty wet i potrzebne leki wystarczy pieniędzy ????

To ważna dla mnie informacja - Mam teraz trudnosci z dostaniem się do internetu i nie wszystko mogę śledzić na bieżąco.

Śliczne mordeczki na tych zdjęciach !!!!!

Na AFN jest dla Krecika 530 zł;
Gamoń może je każdej chwili wybrać na pokrycie kolejnych kosztów leczenia Krecika
EMIR

Posted

Jezu ale wszyscy kochają Krecika.:lol: Dziękujemy serdecznie za takie wielkie serca;)
P.Krystyno otrzymałam dzisiaj na konto Pani przekaz pieniezny i kłaniam się i serdecznie dziekuje w imieniu Kreta.:lol:
O ile bede znałą juz orientacyjne koszty operacji i leki po operacji i wizyte jutrzejsza to wówczas o ile wszyscy sponsorzy sie zgodza Krecik bedzie chciał wspomóc inne bidy.;)
Mysle ,ze tu na dogo wszyscy sie zgodza;) :eviltong:

Posted

No ciotki co Wy!!!
Nikt tu do mnie nie zagląda :mad:
Opis badania ultrasonograficznego
Wątroba nieznacznie powiększona z nieznacznym zapaleniem przewlekłym. Pęcherz żółciowy bez zmian. śledziona bez zmian. Nerki o śladowym zapaleniu przewlekłym. Nadnercza bez zmian, pęcherz moczowy bez zmian w budowie, brak złogów, gruczoł krorkowy 3,2 cm nieznaczna przebudowa przerostowa. Trzustka, widoczne odcinki jelit, węzły chłonne bez uchwytnych zmian. Brak płynu w jamie otrzewnowej. jądro wnętrowskie lewe widoczne w obszarze pachwinowym na wysokości tylnego bieguna kosci prąciowej i ponad nią. jądro ok 2 cm długości, labilne, nieznaczne zatarcie struktury miąższu bez cech typowych dla nowotworzenia (początek przebudowy???)
Jeśli kaszel Kreta nie będzie przeciwwskazaniem do operacji to dziś zapewne poznamy jej termin

Posted

Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń,
że może z niej uczynić Betlejem
Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce,
że może przyjąć nowo narodzoną miłość...
do tego wystarczy tylko wiara, nadzieja
a miłość przyjdzie sama...

Życzę Wam - radosnych i spokojnych Świąt i nabierajcie sił na nasępny rok aby ratować kolejne psie istnienia!!!

Posted

Beato, Agnieszko

Cudownych Świąt Wam życzę!!:tree1:
Żeby Wam się w Nowym Roku wszystko spełniło o czym marzycie!! :x-mas:
a Kreciątko niech okaże się wzorem zdrowia :cool3:

DUŻO RADOŚCI I CUDÓW!! Jesteście kochane :loveu: :Rose: :Rose:

Posted

Wszystkim dogomaniakom ,którzy walczą o dobro dla kociej ,psiej istoty.
Dla poprawy ich bytu ,zdrowia a niejednokrotnie życia, Krecik i rodzinka Gamoniów przekazuje życzenia Zdrowych i Pogodnych Swiąt Bożego Narodzenia oraz Szcześliwego Nowego Roku.
Jeszcze raz Wam dziękuje za okazane serce.
Ja - maleńki Krecik:lol: