gamoń Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Spróbuje ale ja dupa komputerowa jestem. Thanks to ImageShack for Free Image Hosting Quote
gamoń Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 E tam nie umiem .Wstawiam dalej małe. Moze powiekszycie.:cool3: Ale super piłeczka ,mozna poobgryzać. Quote
Olga132 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ale Krecik wesoło sie bawi.... cudeńko malutkie Quote
gamoń Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Napisała ciotka Enia: Gamoniu kochany ja mam sposób na Twój zdrowy i spokojny sen........ mały Krecik w pobliżu........:lol: A próbowałaś kiedyś spac z 5 psami na jednoosobowej rozkładanej "amerykance"?:evil_lol: :mad: :evil_lol: :mad: :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Beatko, Agnieszko ten widok radosnego Krecika jest wspaniały! Macie dziewczyny wielkie serca... Czy wizyta na Gagrina w czwartek o 21.30 jest aktualna, bo ja się wybieram :multi: Quote
gamoń Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Aniu oczywiscie ,ze jest aktualna.:lol: Czekamy na Ciebie Podaj mi swój telefon ,bo nie wiem chyba go gdzies posiałam. i napisz kiedy moge dzwonic . Beata Quote
Ania-Sonia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ale ja mam Twój :evil_lol: Jutro zadzwonię to się domówimy ;) Strasznie cieszę się na spotkanie z Krecikiem :lol: I z Wami, oczywiście!!! Quote
enia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 gamoń napisał(a):Napisała ciotka Enia: Gamoniu kochany ja mam sposób na Twój zdrowy i spokojny sen........ mały Krecik w pobliżu........:lol: A próbowałaś kiedyś spac z 5 psami na jednoosobowej rozkładanej "amerykance"?:evil_lol: :mad: :evil_lol: :mad: :evil_lol: Przyznam , że nie próbowałam........ale zadzroszcze Ci ogromnie!!!!!!!:lol: nie wiem kiedy do Was dojade .....syn chory i ja też.......:shake:grypsko sie rozpanoszylo. Quote
gamoń Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Eniu! To życzymy zdrówka a teraz juz wiem dlaczego nie widac Cie na dogo. Nie martw sie :cool3: Krecina zaliczy całusa od Ciebie.:lol: Quote
przyjaciel_koni Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Czy ja mogę być już w tej chwili spokojna (biorąc pod uwagę post Emir), że Krecikowi na najbliższe wizyty wet i potrzebne leki wystarczy pieniędzy ???? To ważna dla mnie informacja - Mam teraz trudnosci z dostaniem się do internetu i nie wszystko mogę śledzić na bieżąco. Śliczne mordeczki na tych zdjęciach !!!!! Quote
emir Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 przyjaciel_koni napisał(a):Czy ja mogę być już w tej chwili spokojna (biorąc pod uwagę post Emir), że Krecikowi na najbliższe wizyty wet i potrzebne leki wystarczy pieniędzy ???? To ważna dla mnie informacja - Mam teraz trudnosci z dostaniem się do internetu i nie wszystko mogę śledzić na bieżąco. Śliczne mordeczki na tych zdjęciach !!!!! Na AFN jest dla Krecika 530 zł; Gamoń może je każdej chwili wybrać na pokrycie kolejnych kosztów leczenia Krecika EMIR Quote
gamoń Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jezu ale wszyscy kochają Krecika.:lol: Dziękujemy serdecznie za takie wielkie serca;) P.Krystyno otrzymałam dzisiaj na konto Pani przekaz pieniezny i kłaniam się i serdecznie dziekuje w imieniu Kreta.:lol: O ile bede znałą juz orientacyjne koszty operacji i leki po operacji i wizyte jutrzejsza to wówczas o ile wszyscy sponsorzy sie zgodza Krecik bedzie chciał wspomóc inne bidy.;) Mysle ,ze tu na dogo wszyscy sie zgodza;) :eviltong: Quote
gamoń Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 No ciotki co Wy!!! Nikt tu do mnie nie zagląda :mad: Opis badania ultrasonograficznego Wątroba nieznacznie powiększona z nieznacznym zapaleniem przewlekłym. Pęcherz żółciowy bez zmian. śledziona bez zmian. Nerki o śladowym zapaleniu przewlekłym. Nadnercza bez zmian, pęcherz moczowy bez zmian w budowie, brak złogów, gruczoł krorkowy 3,2 cm nieznaczna przebudowa przerostowa. Trzustka, widoczne odcinki jelit, węzły chłonne bez uchwytnych zmian. Brak płynu w jamie otrzewnowej. jądro wnętrowskie lewe widoczne w obszarze pachwinowym na wysokości tylnego bieguna kosci prąciowej i ponad nią. jądro ok 2 cm długości, labilne, nieznaczne zatarcie struktury miąższu bez cech typowych dla nowotworzenia (początek przebudowy???) Jeśli kaszel Kreta nie będzie przeciwwskazaniem do operacji to dziś zapewne poznamy jej termin Quote
Mośka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Laikiem jestem, ale na moje oko wyglada to calkiem calkiem ;) Grunt, ze wewnatrz nic tam sie nie wyklulo... Krecinko ,bedzie dobrze :p Quote
agula Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 :tree1: :x-mas:[SIZE=5]Kreciku!!!:santagri: życzę Ci zdrowia i jeszcze raz zdrowia :santagri::tree1: :x-mas: Quote
Olga132 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń, że może z niej uczynić Betlejem Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce, że może przyjąć nowo narodzoną miłość... do tego wystarczy tylko wiara, nadzieja a miłość przyjdzie sama... Życzę Wam - radosnych i spokojnych Świąt i nabierajcie sił na nasępny rok aby ratować kolejne psie istnienia!!! Quote
Aleksandra_B Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Beato, Agnieszko Cudownych Świąt Wam życzę!!:tree1: Żeby Wam się w Nowym Roku wszystko spełniło o czym marzycie!! :x-mas: a Kreciątko niech okaże się wzorem zdrowia :cool3: DUŻO RADOŚCI I CUDÓW!! Jesteście kochane :loveu: :Rose: :Rose: Quote
gamoń Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Wszystkim dogomaniakom ,którzy walczą o dobro dla kociej ,psiej istoty. Dla poprawy ich bytu ,zdrowia a niejednokrotnie życia, Krecik i rodzinka Gamoniów przekazuje życzenia Zdrowych i Pogodnych Swiąt Bożego Narodzenia oraz Szcześliwego Nowego Roku. Jeszcze raz Wam dziękuje za okazane serce. Ja - maleńki Krecik:lol: Quote
przyjaciel_koni Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Gamonie i przychówek (wszelki) proszę o przyjęcie szczerych życzeń - niech spełni się każde Wasze marzenie !!!! Dziękuję Wam za to wszystko, co robicie dla zwierząt !!! Quote
Ania W Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Wszystkiego naj, naj, najlepszego i zdrowia (dla jednych powrotu dla innych nieustającego ;))! Wesołych Świąt!:santagri: :tree1: Quote
Recommended Posts