Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świetnie wygląda! Wcale nie widac po nim tego co przeszedł!
Mój pies po każdych zabiegach np. wpuszczanie kropli do ucha czy czyszczenie zębów od razu leci do kuchni i czeka na "zadośćuczynienie" .
Widać każdy odreagowuje inaczej ;-)

Posted

Wiadomosc dla Eni ,która zaglada aby sprawdzic ile to Krecio-przytył:evil_lol: :evil_lol: :cool3: :cool3: .
Rambus zajadał swoje miesko wołowe z ryzykiem i warzywami ,zostało w miseczce ,która stała na łóżku jeszcze troszke.:cool3: Krecina wdrapał sie na łożko ,wział w zęby miske ,zestawił na podłoge i ze spokojem ,w skupieniu i ze smakiem wylizał obżarciuch reszte kolacji Ramby.
Wygladało to prześmiesznie.:eviltong: :eviltong: :eviltong:
Pozdrawiam cioteczki.
Krecina

Posted

gamoń napisał(a):
Krecina wdrapał sie na łożko ,wział w zęby miske ,zestawił na podłoge i ze spokojem ,w skupieniu i ze smakiem wylizał obżarciuch reszte kolacji Ramby.

Kreciątko to gospodarny chłopak :evil_lol: Dba o to żeby nic się nie zmarnowało :lol: . Odkurzaczyk mały :loveu:
P.S. Gamonie- właśnie wstawiam nowe ogłoszenia o Kretku. Widziałam, że Aga już napisała nowy tekścik. Co oprócz tego, że jest wesoły, umie zachować czystość, toleruje inne psiaki- można jeszcze napisać ?
Acha- i czy dodawac że chory został wyrwany z okropnego schroniska itp ?

Posted

[quote name='gamoń']Wiadomosc dla Eni ,która zaglada aby sprawdzic ile to Krecio-przytył:evil_lol: :evil_lol: :cool3: :cool3: .
Rambus zajadał swoje miesko wołowe z ryzykiem i warzywami ,zostało w miseczce ,która stała na łóżku jeszcze troszke.:cool3: Krecina wdrapał sie na łożko ,wział w zęby miske ,zestawił na podłoge i ze spokojem ,w skupieniu i ze smakiem wylizał obżarciuch reszte kolacji Ramby.
Wygladało to prześmiesznie.:eviltong: :eviltong: :eviltong:
Pozdrawiam cioteczki.
Krecina
A co to ja Baba Jaga z Jasia i Małgosi??? paluszków nie będe sprawdzawała jakby co........:evil_lol:
martwie sie on niego bo jak będzie grubaskiem to go żadna panna nie zechce....( chyba):p
nawet nie wiecie jak dobrze takie foty oglądać.........:loveu:

Posted

Ja go pasę i pasę bo zamierzam go zjeśc gdyż zrobił się z niego taki wojak, że paszcza mu się nie zamyka ani na sekundę. Przy okazji spi już tylko i wyłącznie na łóżku, czego nie czynił na początku. Absolutnie nie wiem kto go tego nauczył?!?:oops: :cool3: . Nadal niestety biegam za nim na spacerach bez smyczy, a on mimo swego statecznego wieku biega bardzo szybko, zwłaszcza gdy widzi psa którego można by obrugac lub sroki, które na pewno mają cos do żarcia :multi: :multi: :multi: ...
Ręce mi opadają :mad: :lol:
Pozdrawiam Aga

Posted

Jak Krecinka czuje się w nowej śnieżnej scenerii ? Ogranicza spacerki do minimum czy wręcz przeciwnie- nie można go zagonić do domu, bo tak szaleje na śniegu ? :lol:
P.S.Ogłoszenie o Kreciku ukaże się w poniedziałkowym wydaniu warszawskiej Oferty :thumbs:

Posted

Krecik zaspy taranuje... Toruję drogę wychudzonemu Rambusiowi. Jest jak zawsze niegrzeczny :evil_lol: :lol: :lol: i robi na spacerach śnieżnych dużo hałasu..
I chyba mu się przytyło :oops: :oops: :oops:
Pozdrawiam Aga

Posted

gamoń napisał(a):
Krecik zaspy taranuje... Toruję drogę wychudzonemu Rambusiowi. Jest jak zawsze niegrzeczny :evil_lol: :lol: :lol: i robi na spacerach śnieżnych dużo hałasu..
I chyba mu się przytyło :oops: :oops: :oops:
Pozdrawiam Aga

a czy wy go na prawdę chcecie oddać? takiego małego, prześmiesznego łobuziaka jakim jest nasz Krecina???

Posted

Obejrzalam foty , moja sunia też, mamy pytanko czy przez ferie można u Was pomieszkać????przeczekamy najgorszy śnieg.:lol:
Gdzie ten Kreciol będzie mial lepiej?:loveu: