Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='_ogonek_']Ingrid, dziękuję, ale może jest inny psiak bardziej potrzebujący? Ja wiem że Jurand pod krechą, to byłoby naprawdę duże wsparcie dla niego, ale zawsze jakoś tak mi głupio...

QUOTE]

Jurys jest potrzebujacy i to bardzo. Pozatym jest takie stare polskie przyslowie : Jak daja to brac ,jak bija to uciekac :)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ingrid44 napisał(a):

Jurys jest potrzebujacy i to bardzo. Pozatym jest takie stare polskie przyslowie : Jak daja to brac ,jak bija to uciekac :)

racja całkowita z tym przysłowiem ..... :loveu::loveu::loveu:

Posted

to ja się u Juranda zapiszę :)
mam nadzieję, że go niebawem poznam jak zamieszka w Psanatorium, bo często tam bywam z racji tego, iż sama psiaki tam mam umieszczone :)
i to ode mnie 11 km jest :)

Posted

Cholercia, krucho z tą kasą... Gdyby się udało odzyskać to, co jest do odzyskania...
Najważniejsze jednak, żeby już pojechał. I żeby jego stan był przynajmniej zadowalający...

Posted

Właśnie boję się tego, że stan Juranda mocno odbiega od normy... Nie chcę wyjść na kłamcę bo w Psanatorium podałam info że z psem ok, ale że będę chciała go przebada tylko...

Ingrid, jeśli na pewno nie ma innego bardziej potrzebującego psiaka to ja przygarnę każdą sumkę :lol:

Akrum, fajnie że jest kolejna osoba stamtąd. Tym razem mam pewność że będzie dobrze.

A czwartek już jutro...

Posted

dzisiaj czwartek, mimo iż dopiero od wczoraj jestem tu na wątku, ale przeczytałam kilka ostatnich stron wątku i sama zaczynam obgryzać paznokcie z nerwów. Żeby się dzisiaj wszystko udało.

A tak na marginesie - dziękuję ciociom za miłe słowa :)
Jednak ja tylko jestem raz na tydzień, na dwa w hoteliku, a nie na bieżąco :)
ale oczywiście na oku chłopaka będę mieć, jak będę tylko mogła, to zawsze jak coś to pomogę :)
No i na spacer zabiorę, jak mnie chłopak już pozna i zaufa :)
i oczywiście fotki będę dostarczać :)

Posted

Akrum napisał(a):
dzisiaj czwartek, mimo iż dopiero od wczoraj jestem tu na wątku, ale przeczytałam kilka ostatnich stron wątku i sama zaczynam obgryzać paznokcie z nerwów. Żeby się dzisiaj wszystko udało.

A tak na marginesie - dziękuję ciociom za miłe słowa :)
Jednak ja tylko jestem raz na tydzień, na dwa w hoteliku, a nie na bieżąco :)
ale oczywiście na oku chłopaka będę mieć, jak będę tylko mogła, to zawsze jak coś to pomogę :)
No i na spacer zabiorę, jak mnie chłopak już pozna i zaufa :)
i oczywiście fotki będę dostarczać :)

Super wielkie dzięki :-), ale też i zazdroszczę Ci że będziesz mogła widywać go w realu ;-)
Niech wszystko przebiegnie sprawnie i szczęśliwie w dzisiejszym wielkim dniu dla Jurandzika :)

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Wielkie Dzieki Akrum, to jest duza pomoc bo my wszyscy tak daleko od niego.

Jak tylko juz bedzie wiadomo kiedy Jurys wyjechal BLAGAM napiszcie cos !

Napisze napewno, jestem cały czas w kontakcie z "ekipa" ;)

Posted

Mam bardzo złe wieści :(
Dostalismy informacje od chauwy, że Jurand nie żyje :(
Ogonek wszystko napisze, bo ja nie jestem w stanie po prostu nic pisać...
To jest jakiś qrwa armagedon
My Kiko i Tobiego odebraliśmy

Posted

Ziutka napisał(a):

NIE NIE NIE :( :( :( :( :(

Nie talkich wiesci sie spodziewalam :( O matko jedyna a ja zaraz musze wyjsc do konca dnia do pracy .

Posted

Ziutka napisał(a):
Napisze napewno, jestem cały czas w kontakcie z "ekipa" ;)

ekipa była świetna i jestem im mega wdzięczna... pati-c, która jechała specjalnie tylko po to żeby wrócić z niczym, Ania-tygrysiczka oraz gallegro, którzy pomimo odbierania swoich psów pomogli też ustalić fakty dotyczące Juranda...

Ziutka napisał(a):

Ja również nie wiem co napisać...
Pies odszedł we śnie i został zakopany w miejscu nie do określenia przez chauwę. Mam dostać informację wieczorem, późnym o ew. miejscu bytowania ciała.
Do sekcji zwłoki zostaną wydane.

Na razie po uzgodnieniu z rotek jako pracownikiem schroniska którego własnością jest Jurand (jeśli tak mogę to nazwać) mam czekać na informacje.

Nie mam pojęcia czy pies żyje czy nie...
Jeśli odszedł - cierpiąc, gdyż zlekceważyłam informację o jego biegunkach.
Jeśli żyje również cierpi i jest w złym stanie.

Ja się po prostu do tego nie nadaję...