Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo się cieszę! ogromnie! choć przyznac muszę, że najspokojniejsza to ja o nie jestem jak są pod opieką wasi...

zerduszko napisał(a):
Tak woleli uśpić sunię niż miałaby się tłuc po kolejnych domach, DS najlepiej z ich miejscowości. I ją uśpili. Bo nowy pan konkubent sobie psa nie życzył.

dobrze, że pani dzieci nie miała, bo może nowy pan konkubent równiez by sobie nie życzył

Saththa napisał(a):
:mdleje: a ja się "prawie" z narzeczonym przez Tazza rozstałam...

ja nigdy nie twierdziłam, że jestem normalna... w sensie, normalna wedle standardów otaczającego mnie społeczeństwa - a gdyby "mężczyzna życia" powiedział mi albo ja albo pies - wybieraj, to dla mnie wybór jest ino jeden, niedoszłego chłopa spuściłabym na drzewo w trybie natychmiastowym - kto nie szanuje zwierząt, kto każe mi dokonywac takich wyborów, nie zasłużył na moje pochlebne uczucia

Posted

jambi napisał(a):

ja nigdy nie twierdziłam, że jestem normalna... w sensie, normalna wedle standardów otaczającego mnie społeczeństwa - a gdyby "mężczyzna życia" powiedział mi albo ja albo pies - wybieraj, to dla mnie wybór jest ino jeden, niedoszłego chłopa spuściłabym na drzewo w trybie natychmiastowym - kto nie szanuje zwierząt, kto każe mi dokonywac takich wyborów, nie zasłużył na moje pochlebne uczucia

AMEN!!!!!! :lol:

Posted

jambi napisał(a):
dobrze, że pani dzieci nie miała, bo może nowy pan konkubent równiez by sobie nie życzył

Ma niestety, a ta psinka to była tej dziewuszki. Sama bidna miała szukać jej domu, a jak przyszedł termin wyznaczony, to matka wzięła i psa uśpiła. Ni mniej ni więcej, chyba i dziecko było dla niej już nie ważne.

Jak tak Zuzia z nowym kawalerem?

Posted

:shock: a to skoro tak, to na określenie tej pani mam tylko jedno określenie :angryy: ... mówi się, że taka na "p" to zawód, a na "k" charakter :angryy:

Posted

jambi napisał(a):

To bardziej ja powiedziałam, albo ja i pies albo nie masz nic ;)

Posted

Saththa napisał(a):
To bardziej ja powiedziałam, albo ja i pies albo nie masz nic ;)

mozna i z tej strony ;)

mój TZ sam doszedł do takiego wniosku... nawet bardzo nie musiałam nad nim pracować, jakoś tak wyszło, że zdał sobie w pewnym momencie sprawe, że jak ja to w pakiecie z kudłatymi stworzeniami ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Jak tak Zuzia z nowym kawalerem?

w sensie ze Zbigniewem? :lol: on w niej zakochany, a ona się opędza jak od muchy :D

jambi napisał(a):

mój TZ sam doszedł do takiego wniosku... nawet bardzo nie musiałam nad nim pracować, jakoś tak wyszło, że zdał sobie w pewnym momencie sprawe, że jak ja to w pakiecie z kudłatymi stworzeniami ;)

i prawidłowo :lol:

Posted

jambi napisał(a):
mozna i z tej strony ;)

ja juz nie miałam wyboru i w desperacji postawiłam sprawę jasno;)

Posted

:ylsuper::multi::bigcool::Cool!::cunao::laola::smilecol: :cunao::Cool!::bigcool::multi::ylsuper:Szczęśliwej drogi i cudownego życia śliczna Zuzinko

Posted

Eh Malawaszko u Ciebie to ruch jak na dworcu centralnym :) co ja mówię - jak na lotnisku w Chicago :P super Zuzinek idzie do super domku , nie dziwię się - jest przecudownym pieskiem :)