Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulka, zdjęcia śliczne.[SIZE=3][B]Dziękujemy[/B][/SIZE]:lol::lol::lol:.Chłopak okazuje się być pieszczochem.Nie miał chyba kontaktu z innymi psami, na pewno nie na cmentarzu, tam był sam, dlatego jest pewnie ostrożny.Cieszę się, że nie rozrabia z Twoimi podopiecznymi.Oby to charczenie na dobre przeszło i nie powróciło.Swoją drogą zawsze jak jestem na cmentarzu i przechodzę obok dawnego miejsca szafranka- to tak się cieszę się, że już go tam nie ma.Mam nadzieję że znajdziemy mu DS wcześniej czy później.

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images8.fotosik.pl/2039/d37a82e14b5735c4.jpg[/IMG][/URL]
[B][COLOR=blue]Szafranku, jesteś sliczny !!! I usmiechasz się!!Podziwiałam Cię mocno po pólnocy, bo wcześniej nie dało rady...ale warto było wdepnąc do Ciebie.[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='aspera']Fajnie wyszło z Szafrankiem, że udało się go zabrać od Tattoi. Dla mnie to wszystko jest jednak dziwne. Tam taki mega agresywny, że trzeba uśpić albo faszerować go psychotropami, a u Ulki taki kochany i można szukać mu domu. Szkoda, że Tattoi nic tutaj nie pisze i właściwie to nie wiem dlaczego nie pisze. Idę poczytać o Nordi, bo też ją zabrali od Tattoi. Dzięki za link.[/QUOTE]

podobno Tattoi zamyka swój hotelik....

Posted

Ano, to poczekamy...:lol:

Jakoś mi przebiegło przed oczyma,że malawaszka się wybiera do hoteliku... tak bym się o focie Birmanka i Szafranka dopraszała razem... jakoś spełniają się ostatnio moje fotograficzne marzenia ( Nordi z misiaczkiem też mam:lol: i z uszyskami postawionymi i okiem bystrym, a do tego dysząco śmiejącą, też!), to i cicha nadzieja,ze te dwa chłopaki razem też się ustawią:oops:...

spokojnej nocki... wszystkim.

Posted

[quote name='mala_czarna']Owszem, zgadza się. Ze wzgledu na chorobę, chociaz może nie powinnam o tym pisac.[/QUOTE]

to edytuj post, albo się upewnij

Posted

[B]Deklaracje:
[/B] 20 zł. - Poker dekl. stała,
20 zł - motyleqq, dekl. stała,
[B]20 zł. - szafranekm - dekl. stała - wpłacone,[/B]
[B]15 zł. - Eva2406 - dekl. stała- wpłacone za 3 m-ce.[/B]
20 zł. - Nooks - dekl. jednorazowa.
10 zł - grzenka - dekl. stała,

[B]WPŁACONE: 35 ZŁ.[/B]

[B]Jednorazowe wpłaty:[/B]

200 zł od Yv1958 - wpłacone
148 zł z bazarku paniMysza - wpłacone
50 zł od szafranekm
20 zł od paniMysza - wpłacone
50 zł od mojego znajomego W.Tataka - wpłacone
5 zł. od paniMysza - pozostała kwota z bazarku Pelego,wpłacone,
100zł. od bico,wpłacone
20 zł. od Urszula D. - wpłacone.
20 zł.od Pola53
10 zł od grzenka
RA_DUNIA 50 zł. - wpłacone
AnnaA - 15 zł. - wpłacone.
Zosia123 - 10 zł.- wpłacone,
kmurdz - 30 zł - wpłacone,
Andegawenka - 50 zł.
Anna K. Z. - 20 zł - wpłacone.
Jolanta P.(pay pal) - 50 zł - wpłacone.
magdina - 40 zł-wpłacone,
Anna S. - 50 ZŁ - wpłacone.

[B]RAZEM - 848 ZŁ.[/B]

[B] wpłacone 938 ZŁ[/B] [B]+ 35 zł =973 zł. [/B]

[B]WYDATKI:[/B]
[B]Transport z Opola Lub. do Józefowa k/Otwocka - 400 zł.
smycz dla szafranka - 9,50 zł.
kaganiec - ( był niestety potrzebny) - 16.00 zł.

RAZEM: 425,50 ZŁ.

POZOSTAŁO: 547,50 ZŁ. [/B]
Wydatki do uregulowania:

transport do ośrodka fundacji- 150 zł.
opłata za hoteli u Ulka12 ok. 300 zł/m-c: 10 zł/doba,za okres od 26.05 do 25.06.
transport z ośrodka fundacji do Ulka12 - 30 zł.
[B]RAZEM:480 zł.[/B].

[B]Pozostało 67,50 zł. - stan na 08.06.

Brakuje nam ok. 230 zł do opłaty hoteliku za kolejny miesiąc.Dojdą jeszcze ewent. koszty za szczepienia podstawowe.
[/B]

Posted

[SIZE=3][COLOR=navy][B]Bardzo prosimy cioteczki o wsparcie dla szafranka,:oops: na opłatę za następny miesiąc pobytu w hoteliku,liczy się na prawdę każda złotówka.[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='szafranekm'][SIZE=3][COLOR=navy][B]Bardzo prosimy cioteczki o wsparcie dla szafranka,:oops: na opłatę za następny miesiąc pobytu w hoteliku,liczy się na prawdę każda złotówka.[/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

...pokazujemy niesfornego malucha, który nie chce być postrachem, jenom słodziakiem jakowymś dla jakiejś sympatycznej starszej Pani lub też Pana...

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images8.fotosik.pl/2039/f3450e76c929aeac.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Coś mi się pomerdało i nie mogę znaleźć konta do wpłat na Szafranka. Ile zalegam?
Już znalazłam i wpłaciłam 20 zł w imieniu p.Małgorzaty Il.