Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Inari']Jetsem malutki, poniosę Cię :)

Szafranek bardzo potrzebuje środków na hotel... pięknie doszedł do siebie i to w błyskawicznym tempie... teraz już tylko czekac na fajny domek.

Ale jednak jeszcze jest w hoteliku i potrzebuje środków... to 300zł ( z wyżywieniem i codziennym zabezpieczeniem)... nie wiem jak wygląda jeszcze z potrzebami wet...
ale dziś jest w kasie chyba niespełna 70 zł!

Posted

[quote name='Poker']Coś mi się pomerdało i nie mogę znaleźć konta do wpłat na Szafranka. Ile zalegam?
Już znalazłam i wpłaciłam 20 zł w imieniu p.Małgorzaty Il.
Poker twoja deklaracja 20 zł dziś wpłynęła - dziękujemy:multi::multi:, uaktualnię post rozliczeniowy.

Posted

aspera napisał(a):
Fajnie wyszło z Szafrankiem, że udało się go zabrać od Tattoi. Dla mnie to wszystko jest jednak dziwne. Tam taki mega agresywny, że trzeba uśpić albo faszerować go psychotropami, a u Ulki taki kochany i można szukać mu domu. Szkoda, że Tattoi nic tutaj nie pisze i właściwie to nie wiem dlaczego nie pisze. Idę poczytać o Nordi, bo też ją zabrali od Tattoi. Dzięki za link.

Sprawa z Tattoi i " hotelem " nie tylko jest bardzo dziwna - tam byl odwieziony taki kundel jasno podpalany , nie widzialyscie go ?

Posted

zenobiusz flores napisał(a):
Sprawa z Tattoi i " hotelem " nie tylko jest bardzo dziwna - tam byl odwieziony taki kundel jasno podpalany , nie widzialyscie go ?

Miał jakieś imię?

Posted

Zaraz Ci podam, ale tam juz niektorzy zaczynaja pisac o Szafranku i Negri. Ja oczywiscie nie wiem co jest prawda, ale wydaje mi sie, ze na odleglosc to jest trudno ocenic, wiec jak bym byla blizej to najlepszym wyjsciem byloby pojechac i przekonac sie naocznie co sie dzieje.

Posted

szafranekm :lol: Masz ode mnie PW :lol:

Pieniazki dla Szafranka w kwocie 50 zl przesle w moim imieniu KateBono,ktorej dziekuje za pomoc :lol: Troszke to potrwa, ale do konca przyszlego tygodnia skarbonka Szafranka powinna sie zapelnic :cool3:

Posted

danka4u1 napisał(a):
Ja raczej tez nie pojadę z różnych względów, ale zobaczyć Azorka trzeba i poczytac też...

No tak, ale robienie nagonki bez stwierdzenia faktow tez moze byc nie wporzadku.

Posted

Szarotka napisał(a):
No tak, ale robienie nagonki bez stwierdzenia faktow tez moze byc nie wporzadku.

Jestem jak najdalsza od nagonek.....nie jest to w moim stylu ani zwyczajach

Posted

danka4u1 napisał(a):
Jestem jak najdalsza od nagonek.....nie jest to w moim stylu ani zwyczajach

Nie chodzilo mi o Ciebie, to taka ogolna uwaga do tych, ktorzy sie daja poniesc emocjom i natychmiast bez konkretnych dowodow podnosza raban.
Jezeli sa watpliowsci to trzeba do danego hotelu pojechac i sie przekonac co i jak.

Posted

Szarotko, niedługo przez hotel puszczą trasę szybkiego ruchu. Bo z tego co mi z podczytywanych wątków wiadomo, tam ciągle ktoś bywa... Mała czarna, Mysza 1, kinia1984, bajk21, Awit, JOAPG, sypię tylko z pamięci, ale pewnie sporo jeszcze tych osób. A to, że ktoś nadgorliwy szuka psa po wątkach wszędzie, zamiast zadzwonić do hotelu to już jest inna rzecz. Sorry za odniesienie się do offtopa.

Posted

[quote name='Szarotka']No tak, ale robienie nagonki bez stwierdzenia faktow tez moze byc nie wporzadku.

Szarotko... fakty masz na wątku i Nordi i Szafranka... ale prawdą jest,że na ich podstawie nie można wyrokować o innych psiakach.
Choć przyznam,ze jeśli mam 80% opinii, że jest w hotelu dobrze, wspaniale, a 20% zaś,że nie jest tak dobrze, a psom ewidentnie dzieje się krzywda, a wprost były zagrożone uśpieniem, to nie ryzykowałabym, by "moje" psy znalazły sie na przyszłość w tych 20%... czy nawet 10%.
Ktoś kto zna wątek Szafranka i Nordi, może zweryfikować sobie podawane przez Tattoi informacje także i tutaj

http://emir.eev.pl/viewtopic.php?p=16274#16274

Szczególnej uwadze polecam list p.J.Kudła otrzymany wczoraj lub przedwczoraj ( nie wiem dokładnie i istotne jest, że ponad tydzień po zabraniu Nordi z hotelu i to w drugim podejściu)... jest tam też odniesienie do stanu Szafranka.

Jeśli sytuację z Szafrankiem i Nordi uznacie za nieuzasadnioną nagonkę... przykro mi, ale w podobnych przypadkach nie będę czekała na potwierdzenie uzasadnionych obaw. Dla psa może być już za późno.