rasowa2410 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Ja nie wierzę że to już rok minął. Przecież dopiero co... Ach... :roll: Nawet pamiętam jak miała jedno zdjęcie gdzie wyglądała na małą - no 100% jamnior! :loveu: Quote
anica Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Życzę szczerze, aby od Sylwestra cały rok był extra. By marzenia się spełniały, by pieniądze kieszeń Twą wypychały. A uczucia nie znikały i z serduszka wypływały. Quote
Celina12 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 A L F A B E T_ N A_ C A Ł Y_ R O K A...anioła stróża u boku B...buziaków słodkich miliony C...czasu wolnego dla siebie D...drogi usłanej różami E....ekskluzywnych wakacji F....fury pieniążków G...gwiaździstego nieba H...horoskopu korzystnego I.... i oprócz tego J...jasności umysłu K...kolorowych chwil L...lotów wysokich M...miłosnych uniesień N...nieprzemijającej urody O... oddechu od codzienności P...pogodnych dni R...romantycznych wieczorów S...szalonych nocy T...tylko spełnionych marzeń U...uroku osobistego W...wiary w sukces Z...ZAWSZE UŚMIECHNIĘTEJ BUZI ...W...KAŻDY...DZIEŃ... Quote
Isadora7 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ∗∗∗∗∗2013∗∗∗∗∗ .•´ (¸.•` * ¸).•´ (¸.•` * ¸) ░░░░░▓███▓¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░▓█████▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░░▓███▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░ *;;;;;;;;;*¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░* ;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░ * ;;;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░▓█████▓ .•´ (¸.•` * ¸) * ░░░▓███████▓ * ¸) * ¸) ░░▓█████████▓ * ¸) * ¸) ░▓███████████▓ ;o* * ¸) ▓█████████████▓ ;* o;* ▓███░░░░░░░▀▀▀▓ o; o ▓███░░█████████████ ▓███░░░█▒▒▒▒▒▒▒▒▒█ ▓███░░░░█▒▒▒▒▒▒▒█ ▓███░░░░░█▒▒▒▒▒█ ▓███░░░2░░█▒▒▒█ ▓███░░░0░░░████ ▓███░░░1░░░▌██▌ ▓███░░░3░░░▌██▌ ▓███░░░░░░░▌██▌ ░▓██░░░░░░▓████▓ ░░▓███▓ ▓████████▓ ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* Quote
Sarunia-Niunia Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [FONT=georgia]Wszystkim naszym zaprzyjaźnionym Ciociom [/FONT][FONT=georgia] tylko dobra na cały Nowy Rok 2013!!! [/FONT] Quote
danka1234 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Wszystkiego dobrego w Nowym 2013 Roku Oby był lepszy od poprzedniego a przynajmniej nie gorszy. Quote
piesia Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Wklejam dla tych , którzy jeszcze nie słyszeli o pożarze fundacji Centaurus : http://www.dogomania.pl/forum/thread...4#post20207724 . Quote
anica Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Berni ,Dobry Duszku:loveu:... tak sobie trochę, podsumowuję miniony rok... i cieszę się, że Ciebie poznałam:loveu: ... coś w Tobie jest:roll:... ta ...Twoja miłość do naszych Braci Mniejszych... to naprawdę działa:loveu:...i teraz... Sendi... Quote
Gruba Berta Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Bernardko - Tobie i Calej Twojej dwu/cztero-noznej rodzinie zycze Wspaniałego Nowego Roku :BIG: Quote
Celina12 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Neruś co u WAS?? Nic nie piszesz,fotek nie dajesz.....a my szczekamy W miarę cierpliwy Sopel Quote
JamniczaRodzina. Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Berni pewnie gdzieś nam uciekła na powitanie Nowego Roku.:lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 JamniczaRodzina. napisał(a):Berni pewnie gdzieś nam uciekła na powitanie Nowego Roku.:lol: Tak... fakt, wyrwało mnie na kilka dni:siara: A co? babci się tyż od życia coś należy, nio nie:happy1:.... hihihi:evil_lol:.... Ciocie kochane, Sopelku - fajnie, że pamiętacie:) Nieco się ogarnę i wrzucę kilka świątecznych fotek:), a Święta były pod znakiem Amelci:loveu:.... Jeszcze raz wszystkim samego dobra na cały Rok, a naszym bidnym sierotkom najwspanialszych domków!!! Quote
anica Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Jasne, że babci... SIĘ NALEŻY!!!! :loveu: też tak mówię.... czekamy na zdjęcia:loveu:!.. Quote
Sarunia-Niunia Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Wrzucam kilka zaległych fotek, bo zaległości mam "jak od nas nad morze"... hihihi.... Tu jamniki okupujące Tatusia;) Siesta - Killerek i... Maxiula:) Dwugłowy jamniorek;) Korciowo-Nerciowo;) Maxiula:loveu: Korciunia:loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Ktoś mi co jakiś czas "psuje" jamniki:mad:... degustacja sernika.... Ciorciunia:loveu: Plusiuś:loveu: Maxiulina:loveu: A Skarby są i tak "mamusine":evil_lol: (pod warunkiem, że tatusia niet:cool3:) Grzejemy doopki w słoneczku;) Quote
JamniczaRodzina. Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Widać jak jamnisie kochają tatusia .:lol:Kilerek i Neruś prawie zawsze razem wypoczywają. Quote
Sarunia-Niunia Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 A teraz przedstawię Wam jeszcze jedną zaopiekowaną sierotkę... Tę malusią Kicię, ktoś porzucił latem wraz z kociętami przy garażach obok moich Rodziców.... Z trojga Jej dzieci, przeżyło jedno... Nastały jesienne dni, a później coraz zimniej i zimniej... Moi Rodzice cały czas dokarmiali Malutką i jej synka, jednak pewnego dnia Maluch zniknął, ot tak... i Mała została sama... Rodzice długo zwlekali z podjęciem decyzji, ale ktoś Im w podjęciu DOBREJ decyzji pomógł... Pojechałam 10 grudnia na imieniny do Mamy i wzięłam Małą do domu mając oczywiście w zanadrzu wyposażenie; prowizoryczną kuwetkę, żwirek, jedzonko... I tak, od prawie miesiąca PUSIA mieszka z moimi Rodzicami:):):)!!! Och, ależ Im się cudnie żyje, nie ma dnia, żebym nie odbierała telefonu z ochami i achami na temat Pusi - jaka to Ona inteligentna, jaka grzeczna, jaka mądra... No, po prostu - to najmądrzejsza i najpiękniejsza kicia na świecie, i już... hihihi... Dzisiaj Ich odwiedziłam - Mała jest już zupełnie inną kicią... "uśmiechnięta", nie płochliwa, szczęśliwa - tak najzwyczajniej szczęśliwa:) Tutaj dwa dni po "adopcji: Tutaj Pusia "noworcznie" grzejąc się inteligentnie w słoneczku:) (to fotka MMS-owa do mnie ;) ) I z dzisiejszych odwiedzin:) - "Śpiąca królewna" Pusia: kobieto, daj pospać;) Quote
Recommended Posts