Isadora7 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 I tego zdróweczka życzymy z całego serca Bąbelkowi. Bo go kochamy. Quote
anica Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Isadora7 napisał(a):I tego zdróweczka życzymy z całego serca Bąbelkowi. Bo go kochamy. Dokładnie tak :) a my mamy też to szczęście ,że wiemy jak potrafią kochać jamniki!:loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [FONT=comic sans ms](*)Bonusiu(*) nasz Kochany [/FONT] [FONT=comic sans ms]Pamiętamy i będziemy pamiętać zawsze!!![/FONT] Quote
Celina12 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Bąbelku zdrowiej...zdrowiej...tak to prawda-kochamy Cię Bono.... [*]...pamiętamy.... Quote
Sarunia-Niunia Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Celina12 napisał(a):Bąbelku zdrowiej...zdrowiej...tak to prawda-kochamy Cię Bono.... ...pamiętamy.... Dziękuję Ci Celineczko Kochana:loveu::loveu::loveu:!!! Dziękuję!!! Strasznie tęsknimy za Bonulkiem... Quote
Celina12 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Dziękuję Ci Celineczko Kochana:loveu::loveu::loveu:!!! Dziękuję!!! Strasznie tęsknimy za Bonulkiem... ...wiem Berni-wiem....znam to uczucie tęsknoty,beznadziejnej tęsknoty.....:-( Quote
Isadora7 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Celina12 napisał(a):...wiem Berni-wiem....znam to uczucie tęsknoty,beznadziejnej tęsknoty.....:-( I to wcale nie mija, Edunio umarł w 2002 a ja tęsknię... i płacze gdy wymawiam jego imie Quote
anica Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 ....tak...tak...i ja bardzo tęsknię... i nieraz... ta tęsknota... tak boli ,że... aż fizycznie boli ta tęsknota... o już?!... nie ja nie potrafię jeszcze....tylko tutaj przynajmniej ,przy Was wiem ,że wcale nie jestem wyjątkiem... i wcale to nie prawda ,że żałoba to 3-4 lata.... Bonulku... kochany... będziemy pamiętać..... Berni ....przytulam... Quote
Celina12 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Korunia-Lalunia,Nerciosław,Bąbellini i Killerini-dawajta jakoweś foty-bo przyjadę i zbadam....Sopellini Quote
Sarunia-Niunia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Aniczko, Isadorko, Celinko, Phase - dziękuję Wam za słowa otuchy... straszliwie brakuje Bonusia, im dalej, tym gorzej.... Celina12 napisał(a):Korunia-Lalunia,Nerciosław,Bąbellini i Killerini-dawajta jakoweś foty-bo przyjadę i zbadam....Sopellini dr Sopellini - przyjeżdżajcie z całym swoim zespołem lekarzy - czekamy i najgoręcej zapraszamy:B-fly: - Bąbelek do zbadania;) Berni mówi, że fotki będą - Nerunio:loveu: Quote
anica Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Teraz to już będziemy razem....a na pewno wszystkie nasze ciepłe myśli... dużo nas po prostu łączy - jamniki to dłuuuuuga miłość! ;):loveu::iloveyou: Quote
gazzy Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Hejka Sarunia. Buziaki od Kacperka ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [SIZE=7][FONT=georgia]!!![/FONT][FONT=georgia][FONT=georgia]Otwieram bazarek dla Bąbelka[/FONT][/FONT][FONT=georgia]!!! [/FONT] Bazarek Ekspress dla Bąbelka; Nowe i -Używane do 23.09.2012 do godz. 22.00 [FONT=georgia][SIZE=5][SIZE=4][FONT=georgia][SIZE=6][SIZE=5]na którym proponujemy: coś dla Pupila, coś dla Ciebie, coś dla Nastolatka i małe co nieco dla Dzidziusia. [/FONT] [/FONT][FONT=georgia][SIZE=5][SIZE=4]Ponieważ okazało się, że Bąbelek jest chory na wątrobę i jest obecnie w trakcie leczenia, Jego pobyt u mnie się przedłuża i najzwyczajniej (proza życia) są potrzebne pieniążki na Jego dalszą diagnostykę, leki i specjalistyczną karmę...[/FONT][FONT=georgia][SIZE=5] [/FONT] [FONT=georgia][SIZE=6][FONT=georgia]Wraz z Bąbelkiem n[/FONT]ajserdeczniej zapraszamy do licytacji[/FONT] Quote
pajda67 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 My tu często zaglądamy, podziwiamy, podczytujemy. Życzymy zdrówka Bąbelkowi, mizianki dla Korci, Nerusia i Kilerka:lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='pajda67']My tu często zaglądamy, podziwiamy, podczytujemy. Życzymy zdrówka Bąbelkowi, mizianki dla Korci, Nerusia i Kilerka:lol:[/QUOTE] Witam serdecznie u nas na wątku:) To miłe, że do nas zaglądacie, my do Was też, nawet zostawiamy po sobie ślad;)... I my przesyłamy mizianka i przytulaski dla Neosia:loveu: Quote
Isadora7 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Dobra bazarek bazarkiem a co z fotami???????????? Quote
yunona Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Jak tam Bąbeluś malutki, pewnie coraz bardziej się zadomowia , a kiedy robisz mu badania? Czy po miesiącu brania leków powinna być poprawa? Pytam, bo może pisałaś a ja nie doczytałam.:shake: Uściski dla hałastry psio-kociej:loveu::multi: i na bazarek wpadnę :) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='Isadora7']Dobra bazarek bazarkiem a co z fotami???????????? Właśnie, trochę się ostatnio zaniedbałam, ale są i powody... Poprawiam się i wklejam fotki:) [quote name='yunona']Jak tam Bąbeluś malutki, pewnie coraz bardziej się zadomowia , a kiedy robisz mu badania? Czy po miesiącu brania leków powinna być poprawa? Pytam, bo może pisałaś a ja nie doczytałam.:shake: Uściski dla hałastry psio-kociej:loveu::multi: i na bazarek wpadnę :smile: Bąbelek brał leki przez 14 dni - skończył w sobotę, jutro kolejna wizyta i najpewniej będzie jeszcze jedna seria leków... później dopiero badania kontrolne, i mam nadzieję, że wtedy juz będzie dobrze!!! A Bąbelek zadomowiony coraz bardziej... pokochaliśmy Go całymi sercami, teraz trudno nawet wyobrazić sobie rozstanie z Nim... myślę, a nawet jestem pewna, że będzie bardzo ciężko i będzie okrutnie bolało!!!... Nie nadaję się na DT, kompletnie nie potrafię mieć do tego dystansu:shake: Na bazarek oczywiście zapraszam, bo jamniczych cioć tam wcale nie widać, Mikunia tylko niezawodna, Elunia i Ania licytują... no i Isadorka nas dźwiga... A teraz obiecane fotki:) Nercio przekonuje Bąbelka, że w łóżku jest fajnie:) Bąbelkowe przytulanki z Tatusiem:) Bąbelkowe "opalanie" Korciunia:loveu: Nercio:loveu: Quote
phase Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Jak mu się nie oprzeć. :loveu: http://desmond.imageshack.us/Himg18/scaled.php?server=18&filename=25082012207.jpg&res=landing Quote
Celina12 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Urocze te fotki....Wszystkie nic tylko całować....a Korunia jak na Bąbelka reaguje? Quote
Sarunia-Niunia Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='phase']Jak mu się nie oprzeć. :loveu: http://desmond.imageshack.us/Himg18/scaled.php?server=18&filename=25082012207.jpg&res=landing Oj trudno Mu się oprzeć, bardzo trudno - uwierz.... [h=2][/h] [quote name='Celina12']Urocze te fotki....Wszystkie nic tylko całować....a Korunia jak na Bąbelka reaguje? Dokladnie, Celiniu, są zacałowywani na bieżąco:eviltong:...hihihi... Korunia już lepiej, ale wciąż nieco z boku:shake:.... Quote
Isadora7 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Korunia spojrzeniem powala, ciekawe co Neruś szeptał do Bąbelka Quote
Sarunia-Niunia Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='Isadora7']Korunia spojrzeniem powala, ciekawe co Neruś szeptał do Bąbelka[/QUOTE] Myślę, że chodziło Mu o to, żeby przekonać Bąbelińskiego do spania w łóżku - Niunio wciąż na swoim posłanku, na łóżko tylko na chwilkę.... Quote
yunona Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Fajnie obaj wyglądają jak bliźniaki ;) , a ponieważ lubię się lenić więc fotki leżąco śpiące też mi się bardzo podobają :) Quote
Recommended Posts