Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

Isadora7 napisał(a):
I tego zdróweczka życzymy z całego serca Bąbelkowi. Bo go kochamy.

Dokładnie tak :)
a my mamy też to szczęście ,że wiemy jak potrafią kochać jamniki!:loveu:

Posted

Celina12 napisał(a):
Bąbelku zdrowiej...zdrowiej...tak to prawda-kochamy Cię

Bono....
  • ...pamiętamy....

• Dziękuję Ci Celineczko Kochana:loveu::loveu::loveu:!!! Dziękuję!!! Strasznie tęsknimy za Bonulkiem...

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
    Dziękuję Ci Celineczko Kochana:loveu::loveu::loveu:!!! Dziękuję!!! Strasznie tęsknimy za Bonulkiem...

...wiem Berni-wiem....znam to uczucie tęsknoty,beznadziejnej tęsknoty.....:-(

Posted

Celina12 napisał(a):
    ...wiem Berni-wiem....znam to uczucie tęsknoty,beznadziejnej tęsknoty.....:-(

I to wcale nie mija, Edunio umarł w 2002 a ja tęsknię... i płacze gdy wymawiam jego imie

Posted

....tak...tak...i ja bardzo tęsknię... i nieraz... ta tęsknota... tak boli ,że... aż fizycznie boli ta tęsknota... o już?!... nie ja nie potrafię jeszcze....tylko tutaj przynajmniej ,przy Was wiem ,że wcale nie jestem wyjątkiem... i wcale to nie prawda ,że żałoba to 3-4 lata....
    Bonulku... kochany... będziemy pamiętać.....
    Berni ....przytulam...

Posted

Aniczko, Isadorko, Celinko, Phase - dziękuję Wam za słowa otuchy... straszliwie brakuje Bonusia, im dalej, tym gorzej....

Celina12 napisał(a):
    Korunia-Lalunia,Nerciosław,Bąbellini i Killerini-dawajta jakoweś foty-bo przyjadę i zbadam....Sopellini

dr Sopellini - przyjeżdżajcie z całym swoim zespołem lekarzy - czekamy i najgoręcej zapraszamy:B-fly: - Bąbelek do zbadania;)
    Berni mówi, że fotki będą - Nerunio:loveu:

Posted

[SIZE=7][FONT=georgia]!!![/FONT][FONT=georgia][FONT=georgia]Otwieram bazarek dla Bąbelka[/FONT][/FONT][FONT=georgia]!!!
    [/FONT]

Bazarek Ekspress dla Bąbelka; Nowe i -Używane do 23.09.2012 do godz. 22.00

[FONT=georgia][SIZE=5][SIZE=4][FONT=georgia][SIZE=6][SIZE=5]na którym proponujemy:
    coś dla Pupila, coś dla Ciebie, coś dla Nastolatka i małe co nieco dla Dzidziusia.

[/FONT] [/FONT]
    [FONT=georgia][SIZE=5][SIZE=4]Ponieważ okazało się, że Bąbelek jest chory na wątrobę i jest obecnie w trakcie leczenia, Jego pobyt u mnie się przedłuża
    i najzwyczajniej (proza życia) są potrzebne pieniążki na Jego dalszą diagnostykę, leki i specjalistyczną karmę...
    [/FONT]
    [FONT=georgia][SIZE=5]
    [/FONT]

[FONT=georgia][SIZE=6][FONT=georgia]Wraz z Bąbelkiem n[/FONT]ajserdeczniej zapraszamy do licytacji[/FONT]

Posted

[quote name='pajda67']My tu często zaglądamy, podziwiamy, podczytujemy.
    Życzymy zdrówka Bąbelkowi, mizianki dla Korci, Nerusia i Kilerka:lol:[/QUOTE]

Witam serdecznie u nas na wątku:) To miłe, że do nas zaglądacie, my do Was też, nawet zostawiamy po sobie ślad;)...
    I my przesyłamy mizianka i przytulaski dla Neosia:loveu:

Posted

Jak tam Bąbeluś malutki, pewnie coraz bardziej się zadomowia , a kiedy robisz mu badania? Czy po miesiącu brania leków powinna być poprawa?
    Pytam, bo może pisałaś a ja nie doczytałam.:shake: Uściski dla hałastry psio-kociej:loveu::multi: i na bazarek wpadnę :)

Posted

[quote name='Isadora7']Dobra bazarek bazarkiem a co z fotami????????????
    Właśnie, trochę się ostatnio zaniedbałam, ale są i powody... Poprawiam się i wklejam fotki:)

[quote name='yunona']Jak tam Bąbeluś malutki, pewnie coraz bardziej się zadomowia , a kiedy robisz mu badania? Czy po miesiącu brania leków powinna być poprawa?
    Pytam, bo może pisałaś a ja nie doczytałam.:shake: Uściski dla hałastry psio-kociej:loveu::multi: i na bazarek wpadnę :smile:
    Bąbelek brał leki przez 14 dni - skończył w sobotę, jutro kolejna wizyta i najpewniej będzie jeszcze jedna seria leków... później dopiero badania kontrolne, i mam nadzieję, że wtedy juz będzie dobrze!!!
    A Bąbelek zadomowiony coraz bardziej... pokochaliśmy Go całymi sercami, teraz trudno nawet wyobrazić sobie rozstanie z Nim... myślę, a nawet jestem pewna, że będzie bardzo ciężko i będzie okrutnie bolało!!!... Nie nadaję się na DT, kompletnie nie potrafię mieć do tego dystansu:shake:
    Na bazarek oczywiście zapraszam, bo jamniczych cioć tam wcale nie widać, Mikunia tylko niezawodna, Elunia i Ania licytują... no i Isadorka nas dźwiga...

A teraz obiecane fotki:)

Nercio przekonuje Bąbelka, że w łóżku jest fajnie:)

Bąbelkowe przytulanki z Tatusiem:)

Bąbelkowe "opalanie"

Korciunia:loveu:

Nercio:loveu:

Posted

[quote name='phase']Jak mu się nie oprzeć. :loveu: http://desmond.imageshack.us/Himg18/scaled.php?server=18&filename=25082012207.jpg&res=landing
    Oj trudno Mu się oprzeć, bardzo trudno - uwierz....

[h=2][/h] [quote name='Celina12']Urocze te fotki....Wszystkie nic tylko całować....a Korunia jak na Bąbelka reaguje?
    Dokladnie, Celiniu, są zacałowywani na bieżąco:eviltong:...hihihi... Korunia już lepiej, ale wciąż nieco z boku:shake:....

Posted

[quote name='Isadora7']Korunia spojrzeniem powala, ciekawe co Neruś szeptał do Bąbelka[/QUOTE]

Myślę, że chodziło Mu o to, żeby przekonać Bąbelińskiego do spania w łóżku - Niunio wciąż na swoim posłanku, na łóżko tylko na chwilkę....