Sarunia-Niunia Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Z cyklu "jak szalało dwóch kumpli"... hihihi... Chłopaki bardzo się polubili:) Pobawimy się? no to dalej, dawaj... ... najpierw "delikatnie"... ... i coraz bardziej śmiało... ... i całkiem śmiało:evil_lol:... uśmiechnięte chłopaki:eviltong:... Oczywiście wszystko w szalonej zabawie, bez cienia agresji!!! Quote
yunona Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Nooooooooo, przepraszam, czy to aby na pewno jamniki? http://desmond.imageshack.us/Himg692/scaled.php?server=692&filename=14092012041.jpg&res=landing to chiba jakieś potforki , bardziej takie rekinowe , ha ha :megagrin::megagrin::megagrin: SUPER :loveu: Quote
Isadora7 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Nie przypuszczałam ze Sarunia robi u siebie walki psów :evil_lol: Quote
Celina12 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Dwa błyszczące CUDA!!! A co się przy tym pewnie na prychają,na plują,na warczą...prawda??? No i takie specyficzne kichanie-...hihihi Quote
anica Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Super zdjęcia :loveu: ja też nie mogę rozróżnić ,czarnych piękności http://desmond.imageshack.us/Himg42/scaled.php?server=42&filename=14092012044.jpg&res=landing ale czy to ważne? przecież ....do zacałowania obydwa chłopaki :buzi::buzi: a Korciunia ,cały czas ma swoich przystojniaków na oku ;) http://desmond.imageshack.us/Himg546/scaled.php?server=546&filename=01092012020.jpg&res=landing uwielbiam to spojrzenie :loveu: ZDJĘCIE MIESIĄCA!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Kto poda mi sposób na oczyszczenie skrzynki pocztowej dogo:modla:? Mam pełną, ale nie mogę usunąć żadnej wiadomości:shake::hmmmm::niewiem: Zaznaczam i nic, wciąż nie podświetla i pokazuje ZERO zaznaczonych wiadomości:comp26::wallbash::huh: Quote
phase Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Kto poda mi sposób na oczyszczenie skrzynki pocztowej dogo:modla:? Mam pełną, ale nie mogę usunąć żadnej wiadomości:shake::hmmmm::niewiem: Zaznaczam i nic, wciąż nie podświetla i pokazuje ZERO zaznaczonych wiadomości:comp26::wallbash::huh: Odpisałam na bazarku Bąbelka. ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='phase']Odpisałam na bazarku Bąbelka. ;)[/QUOTE] Wiem, widziałam i DZIĘKUJĘ:), jednak w tzw międzyczasie sama sobie poradziłam:) Quote
anica Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Wszystkie jamnicze ciotki ,przybądźcie!!!! niech nasze dobre myśli będą teraz z Bąbelkiem! niech te wyniki chłopaka ,przestaną wreszcie spędzać sen z powiek ,mamusi Berni ;):lol: Buziolki w nochalki dla całej czwóreczki :calus:hihihi ... to chyba też jest trzech muszkieterów.... i Killerek :eviltong::lol: Berni .. siły i cierpliwości :glaszcze:! Quote
b-b Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 I ja do Bąbelka i reszty rodzinki zawitałam. Chłopcy wyglądają jak bracia bliźniacy :D Zdrowiej Bąbelku, zdrowiej! :D Quote
Sarunia-Niunia Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='anica']Wszystkie jamnicze ciotki ,przybądźcie!!!! niech nasze dobre myśli będą teraz z Bąbelkiem! niech te wyniki chłopaka ,przestaną wreszcie spędzać sen z powiek ,mamusi Berni ;-):lol: Buziolki w nochalki dla całej czwóreczki :calus:hihihi ... to chyba też jest trzech muszkieterów.... i Killerek :eviltong::lol: Berni .. siły i cierpliwości :glaszcze:! [/QUOTE] Anusiu, Ty Aniele w ludzkiej Postaci... tyle w Tobie dobra, serdeczności i Miłości... Kochana jesteś Aniu, bardzo dziękuję Ci za wsparcie!!! Muszę się zebrać w sobie, tyle mam fajnych zdjęć, a teraz po tych badaniach kontrolnych, to kompletnie oklapłam, podcięło mi skrzydełka:( [quote name='b-b']I ja do Bąbelka i reszty rodzinki zawitałam. Chłopcy wyglądają jak bracia bliźniacy :D Zdrowiej Bąbelku, zdrowiej! :D[/QUOTE] Witamy kochana Ciociu. To bardzo fajnie, że ktoś nowy się pojawia, bo stara gwardia powoli się wykrusza:(... Właściwie zostało już tylko kilka stałych Cioć, które zaglądają, a reszta widać o nas zapomniała... A ostatnio jeszcze i ja jestem rzadziej, pochłonął mnie bazarek dla Bąbelka, od poniedziałku cały czas myślę o Jego bardzo złych wynikach badań... Nawet nie chce mi się latać po dogo, bo cała energia skupia się teraz nad dalszymi losami Bąbelusia... Tyle co muszę, czyli wysyłka i rozliczenie bazarku, a na więcej jakoś brak chęci i ochoty... Quote
Sarunia-Niunia Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='Isadora7']a kuku .............. Hej Ciociu Isadorko:), a kuku;)... Quote
anica Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Berni kochana Witam Całą Twoją rodzinkę ciepło i życzę Pięknego dnia :loveu: a widziałaś tego pięknego chłopaka na Jamnikach we wczorajszym poście 5551 ;)... tak tylko... Saruniu ,nie zawstydzaj mnie :oops:.... przecież ja się dopiero uczę od Was... jak być.... Jamniczym Aniołem :oops:.... Quote
Sarunia-Niunia Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='anica']Berni kochana Witam Całą Twoją rodzinkę ciepło i życzę Pięknego dnia :loveu: a widziałaś tego pięknego chłopaka na Jamnikach we wczorajszym poście 5551 ;)... tak tylko... Saruniu ,nie zawstydzaj mnie :oops:.... przecież ja się dopiero uczę od Was... jak być.... Jamniczym Aniołem :oops:.... No widziałam Aneczko, widziałam.... Słodziak do zacałowania normalnie!!! Jak popatrzyłam na to zdjęcie, to jakbym widziała moją Sarcię(*), jak była malutka... dokładnie ten sam, szczeniaczkowaty wyraz twarzy i taka rokoszność w oczętach... Zwłaszcza tutaj: No do schrupania Niuniek, PRZE-CUD-NY!!!!! Na całe szczęście ma DT, bo nie wiem, czy bym Go nie wzięła, pewnie tak... Miałby Nercio kumpla do szaleństw;):eviltong:... a na dodatek tylko 160 km ode mnie... Quote
Isadora7 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 No słodziak, od razu jak go wypatrzyłam wystawiłam i rozmawiałam natychmiast z DT, nawet usunęłam z fotek znaki wodne bo go oszpecały. Szybko znajdzie domek bo młodziak. Quote
Sarunia-Niunia Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='Isadora7']No słodziak, od razu jak go wypatrzyłam wystawiłam i rozmawiałam natychmiast z DT, nawet usunęłam z fotek znaki wodne bo go oszpecały. Szybko znajdzie domek bo młodziak.[/QUOTE] Nie no, bezdyskusyjnie chłopak jest PIĘKNY!!! Wierzmy tylko w dobry dom i bezpieczny!!! Quote
Celina12 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 ...piękny Chłopak.....chciałoby się....oj chciało.....no ale-trzeba mierzyć zamiary na siły....i dobro tych co sie ma.... Quote
b-b Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Pozdrowionka dla całej Jamniczej Rodzinki :D Quote
anica Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Berni przytulam i cały czas moje myśli będą przy Was :glaszcze: troszeczkę złapałam oddech i na spokojnie ,analizuję każde... prawie słowo lekarza... i zróbmy tak jak mówi... spokojnie :).... zróbmy badania a później ,porozmawiamy o leczeniu... nie trzeba się martwić na zapas :) przynajmniej spróbujmy... zrobić tak jak radzi wet!... tu jest wątek o który prosiłaś http://www.dogomania.pl/forum/threads/231545-Sunia-z-wybitym-okiem-ODESZ%C5%81A-%28*%29/page10 i jeszcze jak znajdziesz chwilkę to może http://www.dogomania.pl/forum/threads/226525-Co-jeszcze-mo%C5%BCna-zrobi%C4%87-niewydolno%C5%9B%C4%87-w%C4%85troby Quote
Sarunia-Niunia Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Anusiu kochana, bardzo Ci dziękuję za wsparcie i wszystko co robisz dla Bąbelka, przede wszystkim za konsultację wyników we wrocławskiej klinice... Coraz więcej opinii lekarzy i mojego, i z różnych miejsc w Polsce i nie tylko w Polsce i będziemy działać!!! Najpierw USG przeglądowe jamy brzusznej ze szczególnym uwzględnieniem wątroby i wtedy wyniki z USG powiedzą nam co dalej... Ja ufam, że będzie dobrze!!! Przy takim wsparciu MUSI BYĆ!!! Dziękuję za linki do wątków - biedna Zorka(*).... Quote
Isadora7 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Anusiu kochana, bardzo Ci dziękuję za wsparcie i wszystko co robisz dla Bąbelka, przede wszystkim za konsultację wyników we wrocławskiej klinice... Coraz więcej opinii lekarzy i mojego, i z różnych miejsc w Polsce i nie tylko w Polsce i będziemy działać!!! Najpierw USG przeglądowe jamy brzusznej ze szczególnym uwzględnieniem wątroby i wtedy wyniki z USG powiedzą nam co dalej... Ja ufam, że będzie dobrze!!! Przy takim wsparciu MUSI BYĆ!!! Dziękuję za linki do wątków - biedna Zorka(*)....[/QUOTE] Sarunia szacun, przy chorobach warto i trzeba konsultować i nie wynika to nawet z braku zaufania w wiedzę lekarską a z tego ze człowiek nie jest nieomylny. Lekarze też ludzie, kwestia doświadczenia w danej chorobie tez ważna. Rewelka zę jest pod Twoja opieką. Nie zlekceważysz żadnego szczegółu. Jestem tego pewna. Quote
Sarunia-Niunia Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='Isadora7']Sarunia szacun, przy chorobach warto i trzeba konsultować i nie wynika to nawet z braku zaufania w wiedzę lekarską a z tego ze człowiek nie jest nieomylny. Lekarze też ludzie, kwestia doświadczenia w danej chorobie tez ważna. Rewelka zę jest pod Twoja opieką. Nie zlekceważysz żadnego szczegółu. Jestem tego pewna.[/QUOTE] Dzięki Isadorko! Tak, jest dokładnie tak, jak mówisz - to nie brak zaufania, a jedyne zbieranie opinii kilku lekarzy po to, by mieć pewność i już tu na miejscu decydować o optymalnej opcji leczenia... I nasz lekarz to docenia, bo wie, że to nie podważanie Jego autorytetu, a jedynie robienie wszystkiego, żeby było jak najlepiej dla Bąblusia!!! Bo przecież im więcej zdań i opinii w jednym temacie tym lepiej, a także pojawiają się podpowiedzi co jeszcze! JEDNAK WSZYSCY LEKARZE SĄ ZGODNI - NAJPIERW USG!!! Zresztą nasz Wet zna mnie nie od dziś i wie, że dla mnie jamniki to jak dzieci - są najważniejsze!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [FONT=georgia]A teraz wszystkim Cioteczkom, które do nas zaglądają życzymy przed spankiem....[/FONT] [FONT=georgia][/FONT] Quote
Recommended Posts